Tuhafımsı Etkinlik 'TEPKİ'

1.5K 65 14
                                    

Yine bennnnn Çatlak Yazar. Sıkıldım BN azcık sohbet edek. Sonra bölüme geçeriz ehurhurhu (yazım yanlışları vol73895)
?EE nasılsınız
?Tatil nasıl gidiyor(benimki bilgisayar başında anime izleyerek)
?Doğum gününüz ne zaman
?Daha önce hiç tarot falı baktırdınız mı(Ben eğlencesi ne kendiminkine çok bakıyordum bir ara ama bıraktım)
?Bu yaz kaç kez denize gittiniz (ben 1 kere keşke gitmeseydim-,-)

~~~TEPKİLERRRRRRR~~~

Sizi başka bir erkekle çok samimi gören erkeklerin tepkisi;

Onur;

Sizi dinlemeden çocuğa yumruğu geçirir ve sizi kolunuzdan çekip yanlız kalacağınız bir yere götürdükten sonra kimdi o anlat diye sorar. (Önce sotup sonra dövse olmiyir sanki) Ama siz ilk seni dinlemediği için ona sinirlenirsiniz ve bağırmaya başlarsınız en sonunda dayanamayan Omur sizi kendisine çekip(öptürcem sanmayın sakın hihih)
Size sarılır "sakinleş lütfen, ben ilk seni dinlemeliydim evet ama çok samimi görünüyordunuz..." hâlâ onun kolları arasındayken sağ ayağına basıp "sadece eski bir arkadaşımdı seni affetmemi istiyorsan böyle sarılmaya devam et." dersiniz ve o da size daha sıkı sarılır. (Öptürmedim ara sarılmak dünyanın en güzel şeyleri arasındadır unutmayın şu an bn yastığıma sarılıyorum mesela -fakirik gardeş anca yastığa sarılabiliyok-)



Barış;

Yanınıza gelip dik dik size bakar "bu kim? Seni çok sevmemin karşılığı bu mu? Beni bu herifle mi aldatıyorsun!" der ve sizin açıklama yapmanızı beklemeden çekip gider. (Oğlum nereye gidiyon bi dır bi dinle belki kuzeni   -klişenin böylesi- seni aldatan eller kırılsın dur gitmeğğğ) (şaka maka gitti çocuk sizde evine gidip her şeyi anlatın bari.ya da bırakın size güvenmediği için sürünsün pislik😠😠
(içimde neler yaşadıysam çocuğu resmen öldürmenin çeşitli yollarını aradım hadi hayırlısı)

Emre;

"Beni sevdiğini sanmıştım bu hıyar ağası için mi ektin beni!" diye bağırır ama onun sizin çocukluk arkadaşınız olduğunu bilmez siz açıklamaya çalışsanız da izin vermez ve çocuğu güzelce döver, (ben anlamıyorum erkekleri niye hep bir kavga peşindeler illa bi kas gücü gövde gösterisi yapçanız dimi? Ayıp be!)
"Emre niye dövdün güzelim çocuğu ya ambulansı fln ara gitti çocukluk arkadaşım uff" böyle acayip bir çıkışmada bulunduğunuz için başta afallasa da sonradan her şeyi anlayıp çocuktan özür diler ve yaralarıyla ilgilenilmesi için onu hastahaneye götürür.
(En azından Emre doğru yolu buldu çok şükür. Gerçekte olsa yaparlar mıydı? Daha beterini yaparlardı bence😂)

Dipnot: Bu bölümde yazım yanlışlarını bol bol kullandım ama siz yapmayın Türkçe'yi güzel kullanın bizim güzel okurlarımıza bu yakışır çünkü😊😇😊😇😊😇

Aynı Kaderin YıldızlarıWhere stories live. Discover now