hoofdstuk 8

7 0 0
                                    

P.o.v. Lucia

Ik loop de school in met de 2 briefjes over het schooluitje die we vandaag in moeten leveren. Ik zie Amber al bij de kluisjes staan. "Hey ik ga zo het briefje inleveren, ga je mee?" vraagt ze als ik er ben. "Zal ik jou briefje inleveren?" "o, dat is goed." ze geeft haar briefje aan mij. Ik loop omhoog naar het lokaal waar je het in moet leveren. Ik wissel Amber's briefje met mijn vervalsing en lever vervolgens mijn briefje en de vervalsing in. Het echte blaadje stop ik onderin mijn tas. Dan ga ik naar de les.

15 maart

P.o.v. Amber

We hebben voor de laatste keer vlieg training. "Jullie moeten allemaal 50 rondjes op turbo snelheid om dat voetbalveld heen vliegen. Iedere keer als iemand stopt komt er 1 rondje bij voor iedereen." hij blaast op zijn fluitje en iedereen vlieg gelijk op topsnelheid weg.

Na 40 rondjes beginnen de meeste het al zwaarder te krijgen maar ik heb nergens last van. Hun gaan niet mee dus zetten ze zich er ook niet voor in. Sukkels. Ze halen net de 50 rondjes en er komen geen extra rondjes bij wat in het begin wel het geval was. "Goed jullie mogen op het bankje gaan zitten, dan leg ik even uit hoe we het morgen gaan doen." iedereen gaat opgelucht zitten, zo ook ik. "Morgen gaan we dus onderweg naar Amsterdam, een aantal van jullie hebben geen toestemming gekregen van hun ouders en gaan dus ook niet mee. De rest die wel meegaat even goed luisteren, ik ga het niet 2 keer vertellen. Morgen verzamelen we hier om 8 uur s'ochtends. Jullie hebben allemaal een brief gekregen van wat jullie moeten meenemen. Dat stop je in de vleugel ontwijkende rugzakken. Om kwart over 8 moet iedereen er zijn en vertrekken we. De ouders mogen je niet komen uitzwaaien. In de lucht vertrekken we allemaal op turbo snelheid, de leraren die vooraan vliegen mag je niet inhalen. Als we geen ongelukken krijgen dan zijn we in 2 uur bij Amsterdam. Dan landen we in het kleine bos en lopen we naar het hotel. Iedereen moet vast een tweetal vormen, dat gaan we niet in het hotel doen. Is alles zo duidelijk?" niemand steekt zijn hand op. "Mooi dan zit jullie dag er voor vandaag op. En ga op tijd naar bed want anders hou je 2 uur vliegen niet vol. Tot morgen." iedereen gaat snel weg. "Lucia zullen wij samen in een hotelkamer?" ze knikt. Ik voel de zenuwen in mijn buik kriebelen.

City Of AngelsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora