hoofdstuk 7

6 0 0
                                    

P.o.v. Lucia

Ik loop het huisje uit en open mijn vleugels. Ik vlieg door het bos, slalommend om de bomen niet te raken. Ik ga naar Amber's huis. Op dit moment is er niemand. Ik ga het huis in met de sleutel die altijd bij de voordeur verstopt ligt. Ik ga naar het kantoortje van haar vader. Daar ligt een brief met een handtekening van haar vader. Dit is te makkelijk. Ik maak een kopie van het blaadje en neem dat mee. Ik ga snel het huis weer uit en leg de sleutel op exact dezelfde plek neer als dat die net lag. Ik ga snel naar mijn huis en berg het kopietje op.

De volgende dag op school

We krijgen nu vleugeltraining. Als we naar Amsterdam gaan moeten we vliegen en aangezien we in Amerika wonen is het best een eindje vliegen. Gelukkig hebben we een soort turbo stand op onze vleugels waardoor we er in 2 uur heen vliegen. "Goed allemaal de lucht in. We beginnen met 10 rondjes om het veld heen vliegen." ugh. Ik doe maar wat hij zegt anders wordt hij kwaad.

Ik land op de grond met verschrikkelijke pijn in mijn schouders, rug en vleugels. Gelukkig de les is voorbij. "Jullie krijgen allemaal deze brief mee. Daarop moeten je ouders invullen of je mag of niet." hij deelt de briefen uit en daarna vertrekt iedereen. "Amber mag ik jou brief even?" "ja hoor." ze geeft haar brief. Ik loop naar de mediatheek en kopieer het snel. Dan geef ik haar de brief terug.

Thuis ga ik gelijk naar mijn kamer. Ik vul zo net mogelijk alles in op de brief van Amber. Vervolgens leg ik de brief in de printer. Ik scan de handtekening in en print die op de brief. Ik teken daarna de handtekening nog even na met pen en dan is het klaar. Ik verstop alle spullen en geef mijn eigen brief aan mijn moeder. Ze vult het in en scheurt het inleverstrookje eraf. Dat geeft ze aan mij. Ik ga weer naar mijn kamer. Ik maak mijn huiswerk en leg alles klaar voor school. Als ik klaar ben dan wordt ik geroepen om te eten.

Na het eten ga ik nog even naar buiten en oefen ik nog wat met vliegen bij de brug. Als het begint te schemeren ga ik weer naar huis. Thuis kijk ik nog even televisie en daarna ga ik naar bed. Na heel lang draaien en een hoop gewoel val ik eindelijk, het is inmiddels een uur later, in slaap.

City Of AngelsWhere stories live. Discover now