Capitolul 16

1.4K 118 69
                                    

Saptamana in care baietii au fost plecati, a trecut destul de repede, surprinzator.
In aceste zile nu am facut decat sa ies cu Louis si familia lui in diferite locuri. A fost chiar placut, sa fiu sincera.
Astazi in schimb, vom sta acasa, si banuiesc ca nu vom face nimic. Familia lui a plecat ieri, nu inainte de a ne imbratisa strans, si de a ne spune ca o sa ne mai viziteze.

Plictisindu-ma, am deschis laptopul intrand pe Twitter. Louis mi-a facut cont acum cateva zile, si tot atunci m-a invatat cum sa umblu pe acea aplicatie.
Restul baietilor cand au auzit ca am cont de twitter mi-au dat imediat follow. Desi eu i-am rugat sa mai dea si la alti fani, ca sa nu para prea suspect. Dar nu au acceptat, pentru ca Louis oricum trebuie sa faca publica adoptarea mea, reci tot mi se va afla identitatea.

Ma bucur totusi ca atunci cand Louis mi-a scris numele, l-a lasat asa. Si nu a mai pus "Tomlinson". Dar mi-a spus ca dupa ce face anuntul cel mare, o sa mi-l schimbe.
A facut si o gluma la un moment dat. Mi-a spus ca probabil fanii cand ar fi vazut numele lui de familie acolo, ar fi crezut ca sunt o alta fana nebuna care are numele lui la profil.
Si chiar mi-a aratat cateva exemple. Erau nume care porneau de la "ashley_tomlinson", sau "tommo_shay", pana la "my_husband_lou", sau Dumnezeu mai stie cate modele se nume mai erau pe acolo.

Recunosc, asta mi s-a parut putin amuzant, dar nu aveam sa ii admit asta lui Louis.

Intorcandu-ne la prezent, pe Twitter, mai exact la profilul baietilor, am putut observa o gramada de stiri. Si ghiciti ce? Majoritatea erau despre mine.

"Tanara domnisoara a fost zarita iar cu baietii din One Direction".

Am sarit la alta stire.

"Daca pana acum credeam ca Louis o inseala pe Eleanor, iubita acestuia, cu tanara domnisoara misterioasa, astazi am aflat ca ne-am inselat. De ce? Da-ti click si o sa va zicem mai multe."

Eram destul de curioasa sa aflu ce au scris despre mine, asa ca nu am facut altceva decat sa dau click pe stire.

"Astazi Louis a fost zarit plimbandu-se prin Londra cu iubita lui, familia lui, si cu tanara misterioasa.
Zvonurile ca cei 2 ar fi impreuna s-au dovedit false, deoarece Louis si iubita lui pareau foarte indragostiti. Pe tot parcursul plimbarii cei 2 s-au tinut de mana, si si-au mai furat cateva saruturi.

Cand credeam ca i-am pierdut din aria vizuala, i-am outut observa facand niste poze la Turnul Big Ben.
Au facut xateva poze de grup, dupa care Louis a facut cateva poze cu tanara a carei identitate vrem cu totii sa o aflam, in care cei 2 se strambau la camera, si pareau sa se distreze in aceasta plimbare."

Eram deja satula de aceste lucruri.
Acesti oameni chiar trebuie sa fie atat de inaiatenti? Pe bune acum, baietii mai au si ei viata personala.
Da inteleg ca fanii vor sa stie totul despre ei, si viata lor. Vor sa stie ce fac in fiecare minut din zi. Dar chiar asa? Putina intimitate totusi.

De ce nu-i intrebati si cand se duc la baie?

Ma enerveaza ca si eu trebuie sa indur asta. Vreau o viata normala, nu una in care sunt fugarita de catre paparazzi.

Dar banuiesc ca o sa ma obisnuiesc cu asta. Sau nu?

M-am ridicat de la birou inchizand si laptop-ul cu ocazia asta, si am iesit din camera vrand sa ma duc in bucatarie sa mananc ceva.
N-am mai mancat de ieri de la pranz, si atunci au fost 2 felii de pizza, dar nu conteaza.

In drumul meu spre scari, privirea mi-a picat pe placutele cu numele baietilor, de pe usi.
De abia astept sa se intoarca. E asa pustiu fara ei aici. O fi Louis acasa, dar fara restul parca nu mai e aceeasi atmosfera.
M-am oprit fara sa imi dau seama in dreptul camerei lui Niall. De el pot spune ca imi e cer mai dor.
Imi e dor de incercarile lui de a ma face sa zambesc, de tachinarile lui, dar mai ales de rasul lui, poate si de ochii lui. Pur si simplu, imi lipseste.

Adopted?! *pauza*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum