20 - Gerdek (M) FİNAL

1.2K 124 81
                                    

Geldik finale :') Ve bu bölüm ehmmm :')) (M) ve hayatımda belki ilk defa smut yazacağım. Bir defa yazmıştım Harry Styles ficimde ama pek sevememiştim yahu. Ve kısaca ChanBaek aşklarıma ilk defa smut yazıyorum. Ben çokzel smut okurum :') ama yazmaya gelince ne olacak hiç bir fikrim yok :')

************************

Chan ağa ve Baek balayına gelmişlerdi.
Beklemeden kendileri için hazırlanan otel odalarına geçmişlerdi. Baek yorgunluktan yatağa uzanmıştı. Chan ağanın gelmesine bekliyordu.

Chan ağa Baek'in yanına gelmişti aradan geçen on dakikanın ardından. Chan ağa nedense utanmaya başlamıştı. Sanki ilk defa Baek ile beraber olacakmış gibi.

Odaya geldiğinde yüzünde ki gülümsemesine engel olamadı. Çünkü kocası yatağın ortasına oturmuş karnını seviyordu. Baek uzanmaktan sıkılınca karnını sevmeye başlamıştı.

Chan ağa yavaş yavaş Baek'e doğru adımladı. Baek adımlarını fark ettiği Chan ağa ile başını kaldırıp, gözleri yok olana kadar gülümsemişti.

Chan ağa yatağa oturup, karşısında ki manzarayı izledi. Baek Chan ağa için en güzel manzaraydı.

Baek kendisine bakan gözlerle utanıp, başını eğmişti.

Chan ağa utanan çocuk ile derince gülümsemişti. Bir elini karşısında ki bedenin karnına yerleştirdi ve yavaşça okşamaya başladı.

Baek ise karnında hissettiği el ile başını kaldırıp kocasına baktı ve karnının üzerinde ki ellerin üzerine yerleştirdi kendi ellerini.

Chan ağa ellerinin üzerinde hissettiği eller ile mümkün oldukça daha fazla gülümsemişti.

Chan ağa gülümserken aynı zamanda Baek'e yakınlaşıyordu. Chan ağa çok heyecanlıydı. Sanki ilk defa Baek'e dokunacakmış, ilk defa ona sahip olacakmış gibi.

Baek kendisine yaklaşan devini fark ettiğinde gözlerini kapatıp, bekledi.

Chan ağa gözlerini kapatan çocukla saniyelik gülümsedikten sonra kendiside gözlerini kapatıp, birleşmek için can atan dudakları birbirine kavuşturdu.

Birleşen dudaklar belli bir ritim ile dans ediyorlardı adeta. Chan ağa elleri Baek'in üzerinde ki gömleğin düğmelerine ilişti. Tek tek düğmeleri açarken dudakları istemsizce ayrılmıştı. Loş ışıkla aydınlanan odada ikili derin bakışlarını birbirlerine gönderiyorlardı.

Chan ağa Baek'in düğmelerini açarak, gömleği omuzlarından sıyırmış ve yatağın üzerine düşmesini sağlamıştı. Baek'in süt beyaz teni onu deli edecekti. Açığa çıkan hafif şişmiş karna dudaklarını bastırdı. Orada bebeğinin olduğunı bilmek.. Bambaşkaydı. Zaten bütün güzel duygular Baek ile gelmemiş miydi?

Baek önünde ki adamın saçlarını okşamaya başladı. Gülümsemesi her zaman ki gibi yüzündeydi.

Chan ağa yaklaşık bir dakikanın ardından başını kaldırdı. Ve doyamadığı adamın göğsünde öpücükleri ile yol izledi. Göğüs uçlarına geldiğinde tekinini dudaklarının arasına, diğerini parmaklarının arasına alarak kocasına işkence çektirmeye başladı.
Baek'in dudaklarının arasından istemsizce inlemeler dökülüyordu. Ve bu bile Chan ağanın boşalmasına nedendi.

Şanlıurfa'da EXO (ChanBaek)Where stories live. Discover now