16 - İsteme Merasimi

993 144 48
                                    

Okuyupta vote verilmemesi cidden üzüyor. Ne olursa olsun emek var yahu..

Her neyse..
İyi okumalar~~

*************************

Olanların ardına bir hafta geçmişti. Chan ağa Fato'dan tek celsede boşanmıştı. Çünkü karısı ile birbirlerini aldatmışlardı. Şimdi ise hazırlık yapılıyordu. Akşam Baek'i istemeye gideceklerdi. Babası ve üvey babası. Arkadaşı Kyıng ve kara Congin'de gelecekti. Ama Şumin ve Çen'de gelmek istemişlerdi. Chan ağa hala dinazor çocuğa sinir oluyordu. Şumin ile sevgili oldukları için ve zorla Baek'e talip olduğu için sesini çıkarmıyordu.

Chan ağa üzerine şalvar takımı giymişti. Elinde çiçek ve çikulatasını almış tam bir damat adayıydı. Suho oğlunun evlenmeden çocuk yapmasına kızsada Fato'nun yaptıklarını duyunca ses etmemişti.

Chan ağa ve ailesi kendi toroslarında, Kyung ve kendi ailesi çok sevdiği hacı şahini (tofaşçı gençlik jdjdkekg) ile Chan ağanın arkasında ilerliyordu.

Nihayet köye varmışlardı. Chan ağa ve diğerleri Kris ağanın evine giriş yapmışlardı. Kris ağa hepsine hoşgeldiniz dedikten sonra balkona oturmuşlardı. Yamık çeneli Sehun ve kız güzeli Lulu'da buradaydı.

Baek ise mutfaktaydı. Lulu dayanamyıp kahve yapan Baek'in yanına gitti.

"Emmi oğlu bak ne diycem bu Chan ağanın kahvesine tuz koymayı unutmayasın sakın."

Diyerek Lulu fincandaki bir bardağa tuz atmıştı.

Baek sevdiğine nasıl kıyacaktı ki? Tuzlu kahveyi ona içirtemezdi.. Ama Sehun içerdi değil mi? Sonuçta bunu yapan Lulu ise içende Sehun olmalıydı.

Baek kahve dolu tepsiyi alıp balkona çıktı. Babasından başlayıp kahveleri dağıttı. Sıra Chan ağaya geldiğinde cilveleşmeyi ihmal etmemişlerdi.

Baek kahveleri dağıttıktan sonra yere oturdu ve özellikle Sehun'un kahvesini içmesini izledi. Ama Sehun gayet normal şekilde içiyordu sanki tuzsuz gibi. Bir anda bağıran babasını görünce kahveyi Sehun'a vermediğini görmüş oldu.

"La Baek bu tuzlu kahve seni isteyene verirlir lo. Babona değel."

Kris ağa isyan edip, bardağını yere koydu. Bu sırada Chan ağa Baek'e göz kırpmıştı.

O arada Suho ona düşen görevi yerine getirmek adına konuşmaya başladı. Ve herkesin dikkatini üzerine çekti.

"Ee sebebi ziyaretimiz bellidir. Uzatmaya ni gerek değel mi? Allah'ım emri peygamberim gavli ile oglun Baek'i oglum Chan'e istiyem Kris aga."

Kris ağa oğluna dönüp baktı. Oğlu Chan ağa ile birbirine gülümsemekle meşguldü. Tabi Congin'in söylediği şey ile dikkatler ona kesilene kadar.

"Başlık parası istemeyecen mi Kris aga?"

*************************

Yixing yavrum Kore'de😍 Çok mutlu oldum. O yüzden size yeni bölüm getirdim. Umarım beğenirsiniz~~

Şanlıurfa'da EXO (ChanBaek)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt