Reisile?

1.5K 139 19
                                    

Alguses on kaldkiri, sest see on mõeldud inglise keelse tekstina. Kaldkirjas kirjutatud tekst mis on hiljem EI KÄI inglise keelse teksti alla. 

***

Ärkasin Marcuse kaisus diivanil enda telefonihelina peale. võtsin telefoni vastu ja koheselt kuulsin enda ema häält. "Melody, kullakene," kriiskas ema telefoni."Tsau ema," ütlesin ma. "Ma tahtsin sulle öelda, et sina ja su mees tulete meile külla. Teie lennuki ajad on reedesel päeval kell 2 päeval. Seega teil on vist õige aeg vaikselt pakkima hakata," seletas ema. "Aa.. no jah,"vastasin ma talle. Ta klõpsas kõne kinni.  Mu emale polnud mõtet vastu hakata. Kui ta oli nii otsustanud siis oli minul ja Marcusel ülesanne kohale minna. 

Silmitsesin Marcus, kes minust kahe käega kinni hoidis. Ta suu oli lahti vajunud ja ma lükkasin ta suu kinni. Ta hakkas karjuma ja vaatas siis mu ehmunud nägu ise naerukrampides olles. "Jobu," ütlesin ma talle ning naeratasin ka ise. 

"Mu ema helistas ja ütles, et me lendame kahe päeva pärast Ameerikasse,"ütlesin ma Marcusele. "Siis me peame Beebile passi tegema ja siis ta nii kauaks kellegi juurde viima kui pass valmis on ja siis keegi lendab koos Beebiga meile järgi," seletas Marcus. 

"Mhm," vastasin ma talle ja tegin talle siis musi. "Mine paki meie asjad kokku ja siis sõidame mu vanemate juurest ka läbi," ütles Marcus ja näpistas mu jalga. "Ma ei paki sinu asju kokku," hüüdsin ma talle ja jooksin siis meie magamistuppa. 

Võtsin kõik võimalikud kohvrid ja spordikotid mis ma leidsin ja asusin esialgu enda asju kokku pakkima. Minu asjad täitsid 2 kohvrit. Marcuse asjad pakkisin ma spordikotti, sest neid oli kohutavalt vähe. 

"Mis sa kõikide nende riietega teed?" küsis Marcus ukse vahelt sisse piiludes. "Ma kavatsen neid kanda härra, vähe riideid,laususin ma naeratades. "Mul pole vähe riideid, sul on neid lihtsalt liiga palju," ütles Marcus tuppa sisse sammudes. Ta pani enda käed mu alaseljale ja ma panin enda käed tema kaela taha. 

"Mäletad, kuidas me tutvusime?" küsis Marcus mulle kõrva sosistades. "Mhm," ütlesin ma talle sosistades vastu. Tuletasin endale seda päeva meelde. 

"Taylor lõpeta," sõnas Rachel. "3 ilusat kutti liiguvad siia poole," pomises Taylor ning naeratas vaikselt. Vaatasime automaatselt Racheliga sinna poole ning nägime, et tõesti kõnnib meie poole 3 noormeest. "Tere neiud," sõnasid nad Eesti keeles ja lükkasid enda kohvrid meie ees pikali ning istusid ise nende peale. "Tere," vastas Taylor. Mina ja Rachel vaikisime. Nägin, kuidas üks kutt mind jõllitas. "Ma olen Marcus," sõnas too samune poiss, kes mind vaatas. Pole küsinud. "Melody," vastasin talle lühidalt. 

"Mida sa minust arvasid?" küsis Marcus ja tõstis mind sülle. Ta hüppas voodile ja tõmbas meile teki peale ja asus siis mu näppudega mängima. 

"Ma mõtlesin, et sa oled üks kõige tüütum inimene maailmas. Isegi Taylorist tüütum. Ja ta on väga tüütu," Marcus naeris.

 "Sa käisid mulle vabal ajal mida sul palju juhtus olema närvidele ja sulle pakkus see nalja nagu praegu," ütlesin ma. "Mäletad, kui sa mu rõdule ronisid?" küsisin ma. "Mhm," ütles kutt. "Mis sa tegelikult tahtsid?" küsisin ma. 

"Ma tahtsin teda, kas sinuda on kõik ok. Sa ju jooksid minema siis, kui sa vette lendasid," ütles Marcus. Talle pakkus see siiani nalja. Krimpsutasin nina. 

"Mida sa minust arvasid, kui sa mind esimest korda nägid?" küsisin ma. "Mulle meeldisid sa kohe. Või noh, peaaegu kohe. Alguses kavatsesin ma sulle niisama närvidele käia. Aga siis sa vaatasid mulle enda imeilusate silmadega otsa ja siis sa päriselt nagu nõidusid mu ära. Ikka veel olen su loitsu all," seletas kutt.

Hakkasin naerma "Abraka-tabra," sosistasin ma enda kätega ta näo ees vehkides. 

"Ja mulle meeldisid su juuksed," ütles Marcus ja sikutas mu juuksesalku. Tema esmamulje minust oli palju parem, kui minul temast. 

"Tervist," kuulsin ma jälle sama tuttavat ja tüütut häält. Sellel poisil pole tõesti midagi teha või? "Võib liituda?" küsisid nad. "Ei," vastasin ma neile, kuid Taylor nullis selle ei ära. Ohkasin vihaselt ning käratasin tollele poisile, et ta mu päikese eest ära kaoks. Talle pakkus see muidugi nalja ning ta istus mu kõrvale maha. 

"Tule ujuma," ütles ta. "Mine uju ise," pomisesin ma talle. "Oled sa alati nii pahur?" küsis ta. Ma ei vastanud sellele ning nautisin rahulikult kuuma päikest. "Melody tule ujuma," hüüdis Taylor, kes juba vees püherdas. "Ei," protestisin ma. "Rachel,  tule sina siis," kutsus Taylor nüüd Rachelit. "Ei," sõnas ka Rachel. "No me saame seda parandada," sõnas Marcus mu kõrvalt. Taylor itsitas ning järsku tundsin ma Marcuse tulikuumi käsi enda keha vastas ning ma avasin paugupealt enda silmad. "Pane mind maha," karjusin ma nagu hüsteeriline siga, kes kohe tapamajja viiakse. 

Naeratasin. Käitusin enda minevikus ikka parajalt lapsikult. Ilmselt enda praeguste oskustega oleks ma Marcusele lõuga andnud. 

"Millest sa mõtled kallis?" küsis Marcus mu juukseid silitades. "Meie tutvumisest," naeratasin ma. 

"Kui me seda juba meenutama hakkame, siis mäletad, kuidas sa mind peol enda külge kleepisid?" küsis Marcus õrritades. "Ole vait," ütlesin ma naerdes. "Ma arvan, et on kasulikum kui ma seda ei mäleta," lisasin ma Marcusele. "Ma võin meelde tuletada," õrritas ta edasi. "No räägi siis," ütlesin ma käed rinnale risti asetades. 

"No me läksime tantsima ja siis tuli aeglane tants ja sa panid enda käed mu kaela taha ja puha," ütles Marcus. "See ei tähenda, et ma ennast sinu külge kleepisin," ütlesin ma. "Võibolla ma jätan detailid enda teada? Ainult minul on mida mäletada," lausus kutt mind edasi õrritades. "Need on minu mälestused ka," ütlesin ma silmi kissitades. Kui Marcus mulle silmi vastu kissitas hakkasin ma naerma. 

"Aga ainult mina mäletan neid," eputas Marcus. "Sa kasutasid mu abitut olukorda ära," ütlesin ma proovides ennast õigustada, "Vabandust," itsitas kutt mulle vastuseks. 

 "Ma googeldan, kuidas inimesi unes sonima panna ja siis ma küsin sult küsimusi une pealt ja siis sa räägid mulle kõik ära," itsitasin ma Marcusele enda õela plaani ette kandes. 

"Kuidagi väga kaunid plaanid,"  ütles Marcus sarkasmiga. 

"Kui sa tahad enda vanemate koju ka jõuda siis me peaks äkki minema hakkama?" küsisin ma teemat muutes. "Mhm," ütles Marcus, kuid siiski ei liigutanud ennast. "Me peame su õdedele midagi ostma ka," ütlesin ma Marcusele. "Ei pea,""Peame küll," vaidlesin ma ennast vastu. Ajasin ennast voodist püsti ja Marcus tegi sama. 

 ________________________________________

Umbes peale seda osa ilmub 2-3 osa veel :D 

Ja küsin juba ette ära, et kas sooviksite, et ilmuks "Kiss me 2"? :D 

vabandan kui vead sees on :) 

Suudle mindWhere stories live. Discover now