Veidi romantikat

2K 150 4
                                    

Olin endale selga pannud ümber kleidi ning sellele kaasa olin võtnud sobiva koti. 

Marcus astus meie korteri uksest sisse samal ajal, kui ma ennast magamistoa peegli ees vaatasin.

Marcus tuli magamistuppa ning silmitses mind. "Sa näed imeline välja, kallis," ütles mees naeratades ning tuli ja suudles mind. "Sina ka," vastasin ma talle. Ta oli kusagilt endale selga saanud valge triiksärgi ja sinna peale pintsaku. Jalas olid tal korralikud musta värvi teksad. "Kui ma küsida tohin siis kuhu me läheme?" küsisin ma noormehelt, kes mu enda käevangu võttis. "Küll sa siis näed," ütles mees ning ma naeratasin selle peale tasaselt. 

Marcus juhatas mu enda autosse ning sulges minu järel ukse. Istudes ise juhi rooli. 

Umbes 10 minuti pärast peatusime me restorani ees. Ja uskuge mind, see restoran ei tundunud odav. Mees võttis mu taaskord käevangu ning me sisenesime restorani. Marcus oli meile õnneks saanud laua kinni panna ning me tellisime enda toidud. 

*

 Sõitsime nüüd Marcusega kuskile minu jaoks tundmatusse kohta. Peagi parkis Marcus auto parklasse ning me astusime autost samal ajal peale. Me olime sadamas, "Mida ma siin teeme?" küsisin ma. "Tule," ütles poiss mu käest naeratades kinni võttes. Kõndisin poisiga käest kinni hoides mööda sadama silda ning peagi jäime me seisma suure ja valge jahi ääres. "Meeldib?" küsis poiss mulle naeratades otsa vaadates. 

"Me lähme selle peale?" küsisin ma elevil olles. "Jah," ütles noormees. Naeratasin ning kallistasin Marcust surudes enda huuled tema omadele. "Lähme pardale ka või?" küsis poiss. Noogutasin ning astusin tema järel jahile. Marcus koputas kapteni aknale andes märku, et ta võib sõitma hakata. Jalutasin Marcusega jahi tekile ning istusime sinna maha. Poiss pani enda käed mulle ümber, vaatasime koos päikse loojangut. 

"See on nii ilus," ütlesin ma naeratades. Mees mu kõrval naeratas samuti. Kui päike loojunud oli tõi Marcus meile bleedi, sest ma olin suutnud enda teksad koju jätta. Kui Mees oli laotanud teki meile peale siis asusime me tähti vaatama, mis meile taevast vastu sirasid. "Näed, kus kohas on suur vanker?" küsis poiss. "Seal," ütlesin ma näpuga näidates suure vankri poole. "Ma ei saa aru sellest," ütles poiss enda pead kallutades. 

Naersin selle peale ning Marcus võttis mu käest kinni hakates mu näppudega mängima. "Melody," sosistas Marcus vaikselt jätkates mu sõrmedega mängimist. "Ma armastan sind," sosistas poiss naeratades ning suudles mind. "Mina sind ka," naeratasin ma vaikselt ning Marcus võttis enda taskust sõrmuse. 

"Enne, kui sa midagi ütled, siis ma ei kavatse sulle abieluettepanekut teha, vaid see sõrmus on lihtsalt truuduse märgiks," ütles poiss. Mul jäi sõrmuse nägemise peale hing kinni, kuid poisi jutt sinna juurde taastas mu peaaegu normaalse hingamise. 

Poiss võttis mu käe enda kätte ning lükkas mulle sõrmuse sõrme. "See on nii ilus," sosistasin ma vaid ning suudlesin siis poissi imetledes ikka veel kuuvalgusel helkivat sõrmust. "Nii, et sulle meeldib?" küsis ta ning ma noogutasin. 

Poiss lasi sügava ohke välja mille peale ma naerma hakkasin. "Mis sa arvad, kui me läheks nüüd sisse?" küsis mees mille peale ma noogutasin. Marcus võttis mu sülle ning ma panin enda käed ta kaela taha. Naeratasin mehele otsa vaadates. 

Marcus pani mu ruumi sisse astudes maha ning ma vaatasin ringi. Mees pani enda käed seljatagant  mu pihale ning suudles mu käela mille peale ma naeratasin. "Oota," ütles poiss siis nign võttis kapist välja vahuveini ning teisest kapist kaks pokaali. Ta kallas klaasidesse veini ning ulatas ühe mulle. 

"Ma tänan," ütlesin ma naeratades. Mulle meenus eelmine kord, kui mina ja Marcus kvaliteet aega nautisime, kuid eelmine kord oli see tema vanemate suvilas. Seal sattusid meile peale mingid maffioosod. Läksin akna juurde ning Marcus tuli mu kõrvale. "Mäletad, kui me tutvusime?" küsisin ma poisi käest muiates. 

"Jaa," ütles Marcus naerma hakates ning pani mulle taaskord käed seljatagant ümber. "Ma kohe üldse ei meeldinud sulle," muigas Marcus mille peale ma naerma hakkasin. "Poleks sa nii jutukas olnud ja minuga kohe alguses flirtinud oleks me ehk kiiremini jõudnud," ütlesin ma muiates. "Aga miks sa ikkagi mu rõdule tulid?" küsisin ma, kui mulle meenus kuidas noormees hotellis mu rõdule oli roninud. 

"Ma tahtsin kindel olla, et sinuga on kõik korras peale seda, mis ma sinuga tegin," ütles poiss itsitades. "See vette viskamine oli sinust ikkagi väga julm," ütlesin ma poisile, kes ikka veel vaikselt itsitas. Võtsin enda klaasis olevast vahuveinist lonksu ning keerasin ennast siis Marcuse poole. "Kas sa kahetsed, et me tutvusime?" küsisin ma poisi käest, kes koheselt pead keerutas. "Kui ma kahetseks siis ma ei seisaks siin sinu ees," ütles poiss. 

Vaatasin talle silma ning tundsin poisi hingeõhku enda näol, mis mulle ikka veel liblikaid kõhus tekitas. Asetasin enda pokaali lauale ning sama tegi ka Marcus. 

Poiss asetas enda käed mu pihale ning sosistas mulle kõrva "Kas sa pahandad, kui ma selle kleidi su seljast ära võtan?" "Sugugi mitte," ütlesin ma naeratad ning keerasin poisile selja. Ta tõmbas kleidi luku lahti vaikselt enda sõrme otsadega mööda mu selga alla poole liikudes. Ta tekitas mulle külmavärinad, mis olid samas väga mõnusad. 

Mees lükkas kleidi mu õlgadelt mahaning tõmbas siis kleidi minult seljast. Tõmbasin poisilt pintsaku ning triiksärgi seljast ära ning tõmbasin enda näppudega üle Marcuse kõhulihaste, mis poisi ilmselt hulluks ajas. Muigasin selle peale ning me maandusime Marcusega voodis.

___________________________________________________________________

Ma ei hakanud sellest kohast edasi minema, sest jah :D pole vaja :D 

Loodan, et meeldis ja comment ja vote on teretulnud! :) 

 VABANDAN KUI VEAD SEES ON :( 

Suudle mindWhere stories live. Discover now