Külaline rõdul ja pidu

3.4K 202 3
                                    

Ärkasin mingi kolina peale üles. Vaatasin veidi toas ringi, enne kui aru sain, kus ma olen. Taipasin, et kolistamine tuleb rõdult ja kuna see järele ei jäänud tahtsin teada, mis loom mu rõdu kaudu end tuppa sisse tahab murda. Tõmbasin ruloo eest ja pidin pikali kukkuma, kui mulle sealt hoopis inimene vastu vaatas. 

"Marcus?" kisasin talle vihaselt. Mida kuradit ta mu rõdul teeb? 

"Lase mind sisse!" hüüdis ta. Läbi kinnise rõduukse kostus see summutatult. 

Tegin rõdu ukse lahti ja Marcus astus tuppa. 

"Sa oled täiesti soe peast! Kuidas sa siia said?" pahvatasin vihaselt. Tuletan meelde, et mu tuba oli 5ndal korrusel. See hull oleks ennast surnuks võinud kukkuda ja siis oleks pidanud mina end halvasti tundma. 

"Ronisin," muigas ta ja näitas mulle enda muskleid. "Tahtsin teada, kas sinuga on kõik korras. Tüdrukud ei saanud sind telefoni teel ka kätte. Ja uksele sa ka ei tulnud kui me koputasime."

"Ja selle asemel, et fuajeest teine võti küsida ronisid sa üle rõdude, et siia tulla?" küsisin. Ma ei suutnud uskuda, et tal oli nii loll mõte pähe tulnud ja, et teised lubasid tal selle korda saata. 

"Mulle meeldib ohtlikult elada," muigas ta kavalalt ja silmitses mind peast jalatallani. Jah, mul läks meelest, et mul oli seljas vaid lühike öösärk. Keerasin talle selja ning haarasin nagist õhukese hommikumantli, mille endale peale tõmbasin. Tundsin ennast nii natuke rohkem kaetult. 

"Ahah," vastasin lühidalt, "minuga on kõik korras nii, et sa võid nüüd ära minna." 

"Aga kui ma tahaks siia jääda? Sul tundub siin väga hubane.. ja palju ruumi," nentis ta kui oli mu toas veidi ringi vaadanud. 

"Kindlasti mitte sõbrake," vastasin talle muie huultel. Tegin magamistoa uksed lahti vihjates talle, et välisuks jääb sinna poole. 

"Oled sina ikka otsekohene," ütles Marcus. Noogutasin talle muiates. Ta hakkas ka asjadest aru saama. "Okei, hommikul näeme, kullake." 

Ta pilgutas mulle silma ning läks minust liiga lähedalt mööda samal ajal silmsidet hoides. Neelatasin vaikselt ning lonkisin talle järgi, et ta järel uks uuesti lukku keerata. Kui ta koridori jõudis viipas ta mulle veel käega. Selle peale panin ma ukse kinni ja lukku ning läksin voodisse tagasi. Jäin muie huultel uuesti magama. 

Sellist nalja polnud ükski noormees mulle enne teinud. Nägin unes veel korra, kuidas Marcus mu rõdule ronis. 


Ärkasin hommikul ereda valguse peale, mis mu tuba täitis, olin unustanud eelmisel õhtul ruloo uuesti ette panna.  Pilgutasin paar korda silmi ning pikutasin voodis veel umbes pool tundi. Lõpuks ajasin ennast püsti ning otsisin enda kohvrist välja puhta kleidi ja bikiinid. Käisin kiirelt pesemas ning tegin ennast vannitoas korda ja tõmbasin endale riided selga. Saatsime tüdukutega üksteisele sõnumeid ning lubasime 30 minuti pärast kokku saada. Tellisin endale läbi telefoni hommikusöögi ja jääkohvi. Sellega ei läinud üldse kaua ning kui olin söönud oligi kell juba nii palju, et läksin toast välja samal ajal kui Rachel. Koputasime Taylori uksele ning minuti pärast oli temagi koridoris. 

Otsustasime tüdrukutega hotelli ümbruses ringi jalutada ning enne kui ma jõudsin protestida oli Taylor jõudnud ka Marcuse ja ta sõbrad kaasa kutsuda. Loomulikult. 

Eesti poiste kohta olid nad kuidagi eriti agarad suhtlejad. 

Kohtusime nendega hotelli ees ning Taylor kallistas neid kõiki kolme. Ta oli väga avatud inimene ja sai kõigiga kohe sõpradeks. Mina ja Rachel olime need, kes olid pigem ettevaatlikud. 

Suudle mindTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon