Väike istumine

3K 201 7
                                    

Ärgates oli mu peavalu õnneks kadunud. Peavalutabletid on ikka kingitus jumalatelt või siis arstidelt. Õues siras päike. Olin end hästi välja puhanud nii, et ajasin end püsti ja tegin voodi korda. Kuna ma ennist ei vaevunud end riidesse panema, siis tõmbasin endale riided selga. Tellisin endale lõunasöögi tuppa ja panin konditsioneeri tööle. Panin teleka käima ja 10 minuti möödudes toodi mulle toit tuppa.

Poole söömise pealt lendas mu toa uks pärani ja mind valjult tervitav Taylor tuli tuppa. Rachel, Reigo, Lucas ja Marcus tema järel. 

"Melodyyyyyy," hüüdis Taylor ja viskus mu kõrvale nii, et saiake mida sõin mu käest maha lendas. "Mis sa nukrutsed siin?"

"Mul on kõik väga hästi," muigasin ma vastu ja võtsin saiakese põrandalt. Viisin selle koos teiste nõudega kööki ning istusin uuesti diivanile. Rachel potsatas teisele poole mind ning poisid leidsid endale samuti istekoha. 

"Mul tuli megaaaa hea mõte, et me võiksime pudelit mängida," ütles Taylor ja võttis põuest tühja rummi pudeli välja. Ma vaid naersin selle peale. Tay nautis puhkust täiel rinnal. 

Tundsin Marcuse pilku endal, kuid ma ei pööranud sellele tähelepanu. Ma ei olnud tavaliselt selline, kes midagi häbeneks, aga eelnev öö tekitas minus siiski küsimusi. Mis minusse sisse lõi? Oli see tõesti ainult alkohol? 

Taylor pani pudeli lauale keerlema ja pudel peatus Rachelil. 

"Niiii, Rach, tõde või tegu?" küsis Tay käsi kokku lüües. 

"Tegu," sõnas Rachel enesekindlalt. 

"Tehke reigoga kahe minutiline suudlus!"

Rachel kõndis ümber laua Reigo juurde ja suudles teda kirglikult. Plaksutasime kooris neile kaasa. Peale 2 minutit istus õhetav Rachel mu kõrvale tagasi. Rachel pani pudeli uuesti keerlema ning seekord peatus see Marcuse peal. Nägin silmanurgast Racheli kavalat muiet ning kui Marcuse poole vaatasin nägin, et ta silmitseb ainult mind. 

"Teeme ainult tegudega!" pistis Taylor vahele enne kui Rachel midagi öelda jõudis. 

"Niisiis," ütles Rachel olles mängu reeglitega leppinud, "Marcus suudle Melodyt."

Ma isegi ei imestanud selle üle. Rachel ja Taylor olid kinnisideeks võtnud minu ja Marcuse. 

Marcus kummarda üle Taylori ning me suudlesime. Hoidsin selle lühikese, mis teenis seltskonna pahameele. 

"Melodyyy, see polnud mingi suudlus. Järgmise ringiga saad topelt." kostis Taylor mu kõrvalt. Pööritasin selle peale vaid silmi ja Marcus muigas. 

Marcus pani pudeli keerlema ja nii see suudlemise mäng edasi kestis, kuni pudel taas minu peal maandus. Lucas esitas mulle teoks teha Marcusele sületants. Olin selle jaoks liiga kaine ning alkohol mul ka ei isutanud. Keeldusin sellest ja ütlesin, et me võiksime parem õue minna ja hilisõhtuses linnas aega veeta. Taaskord olid nad pahurad ent andsid mulle selle korra ka andeks. 

Taylor oli joonud liiga palju alkoholi nii, et kui me jõudsime koridori peale oksendas ta sinna. Lucas ütles, et jääb Tayloriga koju ja on vaid kõne kaugusel, kui me peaks tahtma Taylori kohta midagi teada. Ta kategooriliselt keeldus, et mina ja Rach jääksime Tayloriga. 

Läksime jalutama neljakesi. Reigo ja Rachel jäid minust ja Marcusest üsna pea maha. Tundus, et neil kahel see asi susises samamoodi nagu Tayloril ja Lucasel. See tähendas seda, et kui ma rääkida tahtsin siis ainuke võimalus oli seda teha Marcusega

"Magasid end välja?" küsis Marcus jutu alustuseks. 

"Sa ei pea minuga mingit viisakat vestlust pidama," kinnitasin talle, "aga jah, magasin küll." 

Suudle mindOnde histórias criam vida. Descubra agora