Suudle mind

6.7K 233 11
                                    

"Melody, kas sa oled valmis?" küsis mu sõbranna Rachel. 

"Jah." ütlesin tüdrukule naeratades ning lohistasin enda kohvrid esikusse. Olime otsustanud tüdrukutega minna nädalaks Hawaiile.

"Uskumatu, et me terve nädal seal saame olla," oigas Taylor rõõmust, mis mind naerma ajas. Ta oli suur reisimise fänn. 

"Viime kohvrid autosse ja asume lennujaama poole sõitma." lausus Rachel. See katkestas Taylori mõttelõnga. Viisime kohvrid autosse ja haarasime toast kaasa veel viimased asjad. Kui olime kindlaks teinud, et kõik asjad on kaasas, siis panime ukse lukku ja andsime võtme meie majahoidja kätte. 

Rachel istus juhikohale ning meie sõit lennujaama möödus Taylori juttu kuulates, kus ta käia tahab, mida näha ja keda teha. 

"Sealsed mehed on palju paremad, kui need Eesti sead," ütles Taylor mille peale ma silmi pööritasin. Taylor oli veendunud, et kõik Eesti mehed on sead, sest ta sai ühe käest korvi. Tegelikult mina, Taylor ja Rachel pole eestlased vaid me kolisime Eestisse mõned aastad tagasi, koos enda peredega. 

"Kohal!" hüüdis Rachel mille peale Taylor plaksutas käsi nagu väike laps. 

"Teate ma mõtlesin, et peale meie Hawaii reisi võiks me Ameerikasse tagasi kolida. Eestis ei oota meid tegelikult keegi ju." sõnasin ma ning Rachel parkis enda auto ära. 

"Ma olen nõus." sõnas Taylor. 

"Mina ka." nõustus ka Rachel ning väljus autost. Haarasin istmelt enda käekoti ja pagansikust kohvri. Sama tegi ka Taylor, kes juba lennujaama peaaukse poole tõttas. Rachel lukustas auto uksed ning pistis auto võtmed endale taskusse. Otsustasime auto jätta lennujaama parklasse. Tõttasime kiirel sammul Tallinna lennujaama ning otsisime õige värava üles ning puhkasime seal nii kaua kuni meid lennule lasti.

"Kuum kutt, kuum kutt, mitte nii kuum aga ikkagi kuum kut," loetles Taylor mööduvaid mehi vaadates. 

"Taylor lõpeta," naeris Rachel. See oli Taylori lemmik mäng ja kuigi ei mina ega Rachel seda ei tunnistanud pakkus see nalja meile kõigile.  

"3 ilusat kutti liiguvad siia poole." pomises Taylor muiates ning pani lahtise juuksesalgu kõrva taha ja vaatas võrgutavalt meeste poole. Heitsime Racheliga mõlemad pilgu üle õla ning tõepoolest, tuleb meie poole 3 noormeest. 

"Tere neiud." sõnasid nad Eesti keeles ja lükkasid enda kohvrid meie ees pikali ning istusid ise nende peale. 

"Tere." vastas Taylor mesimagusalt ja sirutas käe välja, et noormeestega tuttavaks saada. 

Mina ja Rachel noogutasime tervituseks ja istusime vaikselt. Võtsin taskust telefoni ja otsustasin teha nägu, et mul on seal tähtsaid asju ajada.

"Ma olen Marcus," sõnas too samune poiss, kes mind vaatas. Katkestades selle mu plaani telefonis Candy Crushi mängida.  

"Melody," vastasin talle lühidalt. Mida napisõnalisem ma olen seda suurema tõenäosusega annab ta alla. 

"Sul on omapärane nimi Eesti nime kohta," nentis ta. 

"Ilmselt selle pärast, et ma ei ole eestist pärist.." vastasin talle. Otsisin pilguga Rachelilt ja Taylorilt abi, aga nad olid mõlemad enda jutukaaslastega hõivatud. Kurat!

"Aga sa räägid ilma aktsendita Eesti keelt..?" uuris ta mõtlikult. 

"Kas ma peaks vabandama või?" pomisesin talle, mitte arvestades, et see talle kõrvu jõuaks. 

Suudle mindWhere stories live. Discover now