Pidu

2.8K 183 1
                                    

Ärkasin hommikul enne Marcust ning otsustasin pesemas ära käia. Kui pesemas käidud oli siis panin endale puhtad riided selga ning tegin endale meigi. Kammisin enda juuksed ära, föönitasin need ja siis sirgendasin(asjad olid endal kotis olemas!). Läksin Marcuse voodisse tagasi ning võtsin endale läpaka sülle. Käisin kiirelt mõnes kiiremas kohas ära ning ma sain teada, et Reigo, Lucas, Rachel ja Taylor tulevad samuti suvepäevadele. Panin arvuti kinni ning otsustasin Marcuse ülesse äratada. Tõmbasin ta  kõhult teki pealt ning hakkasin ta kõhtu hästi tugevalt -enda arust- patsutama. "Ai," ütles Marcus mu käsi kinni hoides. "Hommikust, musi," vastasin talle naeratades. Läksin poisi kõrvale pikali ning tegin talle suu peale musi millega ta leppima pidi. 

"Mis kell on?" küsis Marcus. "12," ütlesin ma talle ning poiss ajas ennast püsti. Ta käis vannitoas ära ning pani ennast riidesse ja siis me läksime sööma. Söögiks oli Anni teinud pannkoogid moosiga. Kui need ka söödud olid hakkasime suvepäevadele minema. Päeval on seal mingid muud tegevused ja õhtul läheb peo sarnaseks. Võtsin toast enda rahakoti, telefoni, tagi ja õlakoti. Läksime autosse ning hakkasime sõitma. Peaaegu terve tee kuulasime me Elisabethi ja Elina laulmist ja elevust, sest nad saavad suhkruvatti. Kui kohal olime oli seal juba suht palju rahvast. Kuna tegelikult pidi Marcuse ema praegu linna tööle minema jäid kaksikud meie juurde. Hoidsime Marcusega käest kinni ning ostsime mõlemale tüdrukule 2 eurot maksva suhkruvati.

Läksime mingite Marcuse sõprade juurde. Sain tuttavaks 5 inimesega, nende nimed olid Merily, Kevin, Reimo, Keitty ja Laura. Peagi sain ma kõne Taylorilt, et ma neile vastu läheks. Marcus jäi sinna ja Elina ja Elisabeth otsustasid minuga kaasa tulla. "Tere tüdrukud," naeris Reigo ja võttis kaks tüdrukut endale sülle. Jalutasime naerdes ja jutustades Marcuse juurde tagasi. Marcus pani enda käe ümber mu õlgade ja tõmbas mind täiesti enda külje vastu. "Ma tahan süüa," vingus Taylor. "Lähme," ütlesin ma talle ning tõmbasin teda ja Rachelit käest jättes Poisid ja kaksikud sinna. Ostsime kolmekesi endale mingi prae taolise asja ja otsustasime siis veidi ringi kõndida ja seda kohta uudistada. Läksime lõpuks mingi suure kiigu peale, kus enda einetega lõpetasime. Kiigul oli 6 kohta ja siis nägime me kaugemalt meie kampa tulemas. 

Otsustasime kiikuda ja kaksikutel oli veel suhkruvatti nii, et nad jäid maha istuma ja seda sööma. Meid oli kiigul 11.  Tüdrukud istusid ja poisid mahutasid ennast kuidagi nii ära, et kõik said hoogu teha. Ma hoidsin tollest postist kõvasti kinni ja minu taga hoogu tegev Marcus ainult naeratas. Me olime peaaegu üle võlli hoogu tegemas, kuid Merily pistis kisama. Poisid istusid siis ka ning Marcus pani käed ümber minu. "Hoia kinni lollakas," ütlesin ma talle vihjates sellele, et ta postist kinni hoiaks. "Ma hoiangi kinni," ütles ta mu põsele musi tehes. Ohkasin ning vaatasin rahvast mis aina juurde kogunes. Järku karjatas Taylor, mis meist pooled ehmatama pani. Lucas tema tagant vaatas naerulsui ringi. "Mis juhtus?" küsis Merily ning ma peaaegu nägin hirmu ta silmades. "Lucas hammustas mind," torises Taylor. Naeratasin vaid ning vaatasin kuidas hoog väiksemaks jääb. 

"Me tahame ka kiikuda," ütles Elisabeth. Kui hoog seisnud oli siis ma võtsin Elina enda ette istuma ja hoidsin koos temaga sellest postist kinni ja minu vastas istus Merily, kellel oli samamoodi süles Elisabeth. Marcus ja teised tegid meile natuke hoogu ja istusid siis ise ka kiigule, kuid mitte meie seljataha, sest nii poleks ära mahtunud ja me kõik oleks alla kukkunud. Kui meil kiigutud oli siis läksime me lava juurde pinkidele istuma. Mina sattusin Elina ja Elisabethi kiusamise ohvriks ning nad mõlemad proovisid minuga mängida. "Marcus, taltsuta enda metsikuid õdesid,"ütlesin ma poisile, kes mulle vaid otsa irvitas. "Minge tantsige või midagi," naersin ma proovides tüdrukuid enda külest lahti saades. Nad ei olnud sellega nõus seega tõstsin ma nad Marcuse sülle. Otsustasin Taylori ja Racheliga jooke ostma minna. Meil oli vaja osta siis, 13 jooki.. 11 neist pidid olema alkohoolsed. 

Suudle mindWhere stories live. Discover now