Õpime veel

2K 151 2
                                    

Ärgates käisin kohe kiirelt pesus ning panin enda juuksed krunni. Täna pidi Taylor mulle veidi võitlemist õpetama ning siis hiljem pidi Marcus mul metsas laskmist õpetama. Põnev, või mis? 

Päev algas umbes samasuguselt, et ma tegin Marcusele söögi valmis ning siis läksime baasi ja seal olevasse saali. Taylor õpetas mulle paar lihtamat võtet kuidas kätega vaenlase nägu tabada. Meestel oli kõige lihtsam tegelikult kümnesse lüüa, aga kui polnud aega kümnesse lüüa siis tasus lüüa vastu nina, sest nina on kõigil õrn koht.  

Sain ka lihtasam võitlemisnipid endale enamvähem selgeks ning siis pidin ma Marcusega metsa minema. 

Peagi seisime suurel lagendikul ning Marcus seisis mu kõrvale. "Oled valmis?" küsis poiss muiates ning tuli mu seljataha ja tõmbas mu enda vastu. Ta võttis enda vöö vahelt välja tavalise relva ning andis selle minu kätte. Ta pani mu käed paika ning pani siis enda käe minu käe peale ning käskis mul ühe silma kinni pigistada, et alguses lihtsam sihtida oleks. Ta vajutas mu näpu alla ning käis vali pauk. Kuul lendas meie sihtmärgist, mis puul oli, mööda. 

"Algaja kohta isegi hea," ütles poiss ning keeras ming ümber ning suudles mind. "Ma ei tabanud märki," laususin ma vahele ning suudlus jätkus. "Selle päras ma ütlesingi, et algaja," ütles mees siis mille peale ma naeratasin. Tegime sellisel moel veel paar lasku ning viimane neist läks isegi pihta. 

"Ma arvan, et sa oled väsinud nii, et tänaseks aitab," ütles Marcus ning me läksime autosse tagasi. Panin endale turvavöö peale ning kogemata vajusid mu silmad kinni. 

Võpatasin ennast ülesse enda telefoni helina peale. Helistajaks oli Taylor. "Noh, kuidas laskmine läks?" kilkas tüdruk teisel pool toru. "Hästi," vastasin ma talle uniselt ning Marcus parkis auto meie kortermaja ette ära. "Magasid või?" küsis ta. "Mhm," vastasin ma talle lühidalt ning tegin enda turvavöö lahti ning ootasin Marcust kuni ta mu kõrvale tuli ja käest kinni võttis. 

"Aa.. no olgu.. millal te koju jõuate?" küsis ta siis. "Praegu," ütlesin ma Marcuse järel lifti astudes. "No olgu, ma lõpetan ja Lucas tervitab teid," ütles Taylor. "Tervita vastu ka, tsau," ütlesin ma ning vajutasin kõne kinni. Lükkasin telefoni enda tagi taskusse ning panin enda käed Marcuse kaelataha. Poiss võttis mu sülle ning tegi meie korteri lukust lahti ning jalutas sinna sisse. 

"Ma lähen käin pesemas ära," ütesin ma. "Oota.. ma tulen ka," ütles Marcus. Muigasin ning kergitasin noormehele kulme. 

*

Ärkasin seekord Marcuse kaisus ning mul ei olnud mitte mingit tuju ennast liigutada, et Marcuse käe alt ära pääseda. Keerasin end näoga mehe poole ning jälgisin ta rahulikku ilmet. 

Umbes 20'ne minuti pärast otsustasin ma siiski ennast püsti ajada ja endale puhtad riided selga panna. Kui ma olin ennast korda teinud venis mu pilk kellale, mis näitas poolt ühte päeval. Täna ma ei viitsinud Marcusele süüa teha ning ma potsatasin hoopis elutoa diivanile hakates, siis telekast vaatama mingit komöödia filmi.

Jõudsin seda vaid 10 minutit vaadata kuni Marcus kolis tekiga diivani peale ja võttis mu enda kaissu. "Mis me täna teeme?" küsisin ma noormehelt. "Täna puhkame ja õhtul kutsume Taylori, Lucase, Reigo ja Racheli külla," sain ma enda küsimusele vastuse. "Aga mis oleks, kui me läheks täna hoopis kahekesi välja?" pakkusin ma. "See sobib veel paremini," ütles poiss ning suudles mind. 

"Aga kuhu me läheksime?" küsisin ma mehelt. "Selle korraldan ma ise ära. Sina lihtsalt pead minuga kaasa tulema," ütles poiss naeratades. "Aga mis ma selga peaks panema?" küsisin ma järgmise küsimuse. "See mis sulle meeldiks ja mugav oleks. Aga võta kaasa pikad püksid ja jakk, kui sa neid just selga ei pane," ütles mees naeratades. "Aga siis ma lähen meie imelist õhtut planeerima, kallis," ütles ta mind vabaks lastes. 

Naeratasin selle peale ning vaatasin kuidas poiss meie magamistuppa kadus. Sealt kostus väike kolistamine ning siis tormas Marcus toast välja minu juurde ning suudles ming siis väga väga pikalt. "Ma nüüd lähen," ütles ta mu laubale musi surudes. Ta vaatas enda käekella ning vaatas siis mulle uuesti otsa. "Ole kell 7 valmis," ütles ta ning surus mu suule viimase musi. 

"Oota nüüd," ütlesin ma ja tõusin diivanilt püsti. Poiss seisis mu ees ning ma silusid kätega ta veidi sassis juukseid. "Vott nii," ütlesin ma uhkelt käed puusa asetades. Marcus naeratas ning suudles mind veel korra ning tormas siis korterist välja. 

_______________________________________________________________________

Valmis sai jehuuuuuu :) 

 Loodan, et teile meeldis ja ikka vote ja comment on teretulnud :) 

Vabandan, kui vigu leidsite 

Liisu ♥

Suudle mindWhere stories live. Discover now