◇◇Ära vingu smurf!◇◇

2.2K 166 33
                                    

Lõin need käed koheselt minema ja näitasin mingile vanale utile keskmist sõrme. Kurat tuleb siia noori näppima, rõve oli vaadata kuidas tal lausa ila tilkuma hakkas. Vhuih..kui jäle!
Kuna olin hetkel vihane siis kõndisin kiirel sammul tagasi leti juurde, et ruttu midagi juua hankida.

"Üks tequila ja tee kiiresti pls!" ütlesin vist isegi liiga ülbelt, kuna selle joogi tegija(Ma ei mäleta, kuidas neid kutsutakse...on neil mingi kindel nimetus üldse?) ilme muutus koheselt pahuraks...aga no mida?...ma ju ütlesin palun lõppu?!

"Palun!" sõnas nüüd see neiu mulle joogi andes ning ootas, et ma selle ka vastu võtaks, kuid kahjuks või õnneks tuli mul see tuju peale, mil muutun vist õelaks.

"Oi..tead ma võtaksin siiski ühe mojito, see oleks parem või mis?" sõnasin ma jãllegi õelalt muiates. Neiu vaatas mind hetkeks veel tüdimusega, kuid asus siis mu tellimust täitma.
Kas ta tõesti tüdines must nii kiirelt ära? Lihtsalt mainin, et minust ei saagi ära tüdineda, kuna ma tüdinen ise kõigist ära+ma lihtsalt ei luba seda.

Oma jooki oodates näppisin letil olevaid klaase, kuniks mul tuli idee neist üks maha ajada...noh, et ta ikka rohkem tööd saaks. Hakkasin siis seda vaikselt ääre poole lükkama, kuid äkitselt keegi peatas mu.

"Õel? Mina seda sinu asemel ei teeks..." sõnas Lukas mu käe sealt klaasilt ära tõmmates.

"Hellake? Aga selles asi ongi,et mina ei ole sina..." vastasin Lukasele muiates ning nipsasin selle klaasi siiski sealt letilt maha, ise manasin aga süütu näo pähe ja kobisin sealt oma äsja valmis saanud joogiga minema.
Ma teadsin, et Lukas mind jälgis seega suundusin ma otsejoones ühe diivanil istuva kuti poole, istusin talle kõrvale ning tegin paar silma pilgutust...ja nii ma selle kuuma suudluse saingi. Pole ka ime mis?

Lükkasin end siis kutist eemale, et Lukasele nüüd üks võidurõõmus pilk saata, kuid mida ma nägin?? Märkasin teda hoopis seal leti juures ühele tibile oma keelt kurku ajamas.
Tegelt? Ma vist nagu arvasin, et ta läheb kadedaks või midagi...kuradi fuckboy ma ütlen.

Haarasin sellelt poisilt veel kraest ning tirisin ta juba kuhugi privaatsemasse kohta, selleks siis mingi töötajate ruum vist. Ime, et ma seda veel surnuaias teinud pole...oot või siiski mulle meenub üks öö? Ah ei mäleta.

Hommikul
Avasin vaikselt oma silmad ja oot, oot, see pole ju minu tuba! Vaatasin kiirelt teki alla, et kas mul ikka riided seljas on. Imekombel need tõesti olidki, kuid ilmselgelt mitte minu omad.
Hakkasin nüüd voodist välja ronima, et uurida veidi kus kohas ma täpsemalt paiknen aga äkitselt avanes uks. Kargasin kiiruga voodisse tagasi ja peitsin end hetkeks teki sisse ära.

"Hommik!" sõnas Lukas muigega, kui nägi kuidas ma end peita üritan.

"Sina?" turtsatasin ma hetkeks naeru, kuna märkasin ta sinist silma.

"Mina jah...ja ära isegi ürita mu üle naerda, sa ise tegid selle!" sõnas ta oma silmale viidates ja sai mu peale veidi pahaseks. Lõpetasin kiiruga naeru ära ja üritasin oma tõsist nägu päehe manada...see ei õnnestunud.

"Oot aga kus ma olen ja tõsiselt mina lõin sind?" hakkasin teda nüüd küsitlema, kuid ta suutis mind katkestada, seega jäin ma lihtslat vait ja ootasin ta selgitusi.

"Sa siis tõesti ei mäleta oma Hiina seiklustest midagi?" hakkas Lukas naerma ning viskas end voodile pikali.
Vaatasin teda nagu ikka väga veidral pilgul, kuna ausaltöeldes ei saanud ma millestki aru.

"Mingi aeg avastasin su lihtsalt sealt klubi ukse eest, küsisin siis et kas tahad koju või midagi aga ei sa hakkasid järsku gps-i järgi Hiina kõndima ning väitsid, et jõuad sinna 5 mintaga kohale. Sa olid ikka päris segi peaks mainima, seega tassisin su vägisi siia ja jep sa lõid mul selle eest silma siniseks girl" ohkas ta.

Teistmoodi Tüdruk ✅Where stories live. Discover now