„Ty vypadáš jak Voldemort!"

1.9K 233 33
                                    

Jakmile se všichni usadili ke stolu a Narcissa kouzlem přivolala nové talíře, došlo jim, že čtyři lidi chybí.

,,Kde je Lucius a Draco?" podivila se Narcissa a podívala se na Molly.

,,Ron s Georgem taky chybí," zamračila se Molly a obě ženy vstaly. Arthur se na svou ženu zadíval a Scorpius se mezitím bavil s Rose, zatímco Percy seděl vedle Albuse a ten se k sobě neustále snažil nalákat psy, aby mohl svého strýce zase potrápit.

,,Scorpius mi řekl, že máte ráda jahodový koláč," podotkla váhavě Narcissa, když s Molly po boku odcházela do haly.

,,Ach ano. To je od něj hezké, že se zmínil. Od vás je to převelice laskavé. Scorpius je hodný chlapec," usmívala se Molly a i Narcissa se musela pousmát. Když ale spatřily, co se v hale děje, úsměv jim zmizel.

,,Do toho, Rone! Jen mu dej!" povzbuzoval svého bratra George a sledoval, jak se Draco a Ron stále rvou. Lucius občas do rvačky zasáhl a bylo mu jedno, jestli udeří svého syna nebo ne.

,,Ronalde Weasley!"

,,Draco Malfoyi!"

Jakmile oba dva zaslechli hlasy svých matek, zarazili se a okamžitě přestali. Když spatřili jejich rozzuřený výraz, zbledli a začali se plazit do kouta. Luciusovo drahé oblečení bylo na několika místech potrhané a George s tichým pochechtáváním proklouzl do jídelny.

,,Takhle se chovat na návštěvě!"

,,Takhle se chovat k návštěvě!"

,,Jste oba dva jako malé děti!" vykřikly obě naráz a s pochopením se na sebe zadívaly.

,,Omlouvám se, mamko," zamumlali oba dva se sklopenými hlavami a šourali se za svými matkami zpět do jídelny. Lucius si cestou upravoval vlasy, které mu začaly pomalu, ale jistě mizet.

Domácí skřítci už mezitím nanosili na stůl jídlo a všichni už jen čekali na manžele Malfoyovy. Narcissa se na všechny zdvořile usmála a s posadila se po boku svého muže. George měl to štěstí a zaujal místo proti Luciusovi, který ani netušil, že má neviditelné vlasy.

,,Tak tedy dobrou chuť," popřála všem Narcissa, což jí všichni oplatili a pustili se do jídla.

,,Máte to tu vážně velké a majestátní," prohodila Rose ke Scorpiusovi a ten přikývl.

,,My tu nebydlíme, jen babička s dědou. Občas sem s tátou jen tak přijedeme na návštěvu," pokrčil rameny a pokračoval v jídle. Naproti Rose seděl Percy a vedle Percyho Ron, který jejich rozhovor poslouchal a mračil se. Ze rtu a z obočí mu odkapávala krev a pod okem se mu začínal rýsovat monokl. Hermiona sedící naproti němu ho probodávala pohledem.

Vedle hostitelky seděla Molly a tím pádem mezi Molly a Hermionou seděl Arthur, naproti kterému seděl Draco, tudíž bohužel zaujal místo vedle svého soka.

,,Ani nemysli na to, že se tu jednou budeš po těchhle pokojích procházet, Rose," varoval ji Ron.

,,A proč by nemohla? Snad jí to nezávidíš," zasyčel Draco s velkou podlitinou na obličeji posetém škrábanci, ,,protože ty by ses tu neprocházel ani přes naše mrtvoly."

,,Taky se tu procházet nechci," odsekl Ron a Scorpius s Rose si naráz povzdechli.

Lucius mezitím otíral lžičku do ubrousku a mluvil k Narcisse: ,,Poněkolikáté ti říkám, že bychom tu skřítku měli propustit. Je stará; ani to nádobí neumí pořádně umýt! Tak! Teď je ta lžička krásně čistá," zamumlal spokojeně a zadíval se na svůj odraz. Šokovaně otevřel ústa dokořán, když spatřil svou dokonale holou lebku a George naschvál upustil vidličku, aby ho neviděli se smát. ,,Moje vlasy!"

George mezitím pod stolem poslal Scorpiusovi lahvičku, jejíž lektvar vylil Luciusovi na hlavu. Scorpius ji sebral a začal číst:

Chcete jako Voldemort vypadati?
Ovšem nemáte odvahu, bojíte se své choti?
Jsme tu s novým nápadem,
který ovládne naši celou zem!
Vzpomeňme si na toho pošuka holohlavého,
a přičtěme neviditelnost Polovida chlupatého!
Tadá - copak vyšlo nám?
Neviditelný vlasomizeč, to vám skoro zdarma dám!

,,Ty vypadáš jak Voldemort!"

•••

No...já nevím, co k tomu říct, asi jen to, že je to fakt šílené😂😂
Ty vaše komentáře mě těší čím dál víc, děkuju, děkuju, děkuju! Ani nevíte, jak moc mi zlepšují den. Samozřejmě budu opět ráda za vaše názory💞
-Milka💞

Quidditch VS Ministry ✔ | ˢᶜᵒʳᵒˢᵉ ²Kde žijí příběhy. Začni objevovat