Rap Monster İle Hayal Et!

9.6K 200 148
                                    

Okulun en popüler kızısın.Bunun nedeni sınıftaki bütün erkeklerin sana çıkma teklifi etmiş olmasıydı.

Ama hiçbiri senin tipine uymadığı için kabul etmemişsindir. Diğer kızlar da seni kıskandığı için seninle arkadaş olmuyorlardır. Yani senin sınıftan hiç arkadaşın yoktur.

Ama umurunda değildir.Sen kendine yetiyorsundur. Sabah olur.Bugün pazartesi olduğu için kendini halsiz hissediyorsundur.

Üstünü giyinip kahvaltı yaparsın.Annen ve baban Türkiye de olduğu için  sen tek başına Kore de yaşıyorsundur.Evden çıkarsın ve okula doğru yürümeye başlarsın.

Okula gelirsin çantanı sıraya koyup telefonundan kulaklıkla müzik dinlersin.On dakika müzik dinledikten sonra zil çalar.Telefonunu çantana koyarsın.

Öğretmen içeri girer ve okula yeni birinin geldiğini söyler.Sen yine çirkin birinin geleceğini düşünürsün.

Öğretmen kapının dışındaki çocuğa;

"İçeri gel" 

Çocuk içeri girer.Sen içinden;

"Allah'ım bu nasıl bir karizmadır?!Çok yakışıklı..." 

Öğretmen;

"Bize kendini tanıtır mısın?" 

Çocuk;

"Tabi ki öğretmenim.Ben Namjoon, iyi anlaşalım." 

Senin yanın boş olduğu için Namjoon'un senin yanına oturmasını istersin. Namjoon kendini tanıtırken sana bakar sen de ona bakıp kafanı çevirirsin.

Ve senin yanına oturması için dua edersin.Öğretmen Namjoon'a senin yanını gösterip oturmasını söyler.Sen sevinirsin ama fazla belli etmezsin.

O sırada orada bulunan kızlar sana kötü bakışlar atıyordur.Ama sen onları takmıyorsundur.

Namjoon'a da onu yiyecekmiş gibi bakıyorlardır.Sen içinden"O benim olacak görürsünüz."dersin.

1. ders Namjoon'u tanımak olarak geçer.Zil çalar herkes dışarı çıkar.Sen sıranda müzik dinlersin. Namjoon kimseyi tanımadığı için o da sınıftadır.

Sen onu aldırmayıp pencerenin kenarına geçersin ve Spring Day'i dinlersin (kulaklıkla).Namjoon yanına gelip kulaklığının bir tanesini alır.

Sen ona 'Ne yapıyorsun?' bakışları atarken Namjoon;

''Sadece ne dinlediğine bakacağım."

Sen de kafanı onaylarcasına sallarsın. Birlikte müzik dinlersiniz. İçeri giriş zili çalar. Sen hemen telefonunu kaldırıp çantana koyarsın.

Sen bu sırada fırsatı kaçırmayıp;

"Bu arada ben (adın) " 

Namjoon sana güler. Gülerken çıktığı o güzel gamzeleri senin hoşuna gidiyordur. Sen birazda olsa etkilendiğini anlamışsındır.

Öğrenciler sınıfa girmeye başlar. Kızlara 'Namjoon benim bakışları' atarsın.Dersler böyle geçer çıkış zilinin çalmasına bir ders kalmıştır. Son ders boştur , sende spor salonuna gidip dans etmek istersin.

BTS İle Hayal Et! *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin