49

384 45 1
                                    

  —Trezește-te, șopti din nou acea voce ce îmi bântuie visele de ceva timp.

În sinea mea îmi doream să plece. Nu mai suport încă o zi de tortură, încă o clipă de suferință.

  —Ok, îngeraș, cum vrei, spuse și îl simt cum se ghemuiește ca o pisică mare și caldă lângă mine. Când vei fi pregătită să ieși, voi fi aici. S-a terminat. Gata cu visele urâte. Acum sunt aici să te apăr, spuse șoptit.

  Mă așteptam ca din clipă în clipă să ia foc ceva, să mă omoare sau să mă arunce într-o baie de acid... Dar o groază de timp nu se întâmplă nimic. El pur și simplu mă ținea în brațe.
  E posibil ca totul să se fi terminat? E oare asta real? Sau e o altă amăgire a minții mele bolnave?

  —Știu cât ai suferit, zise el după un timp. Ți-am văzut fiecare lacrimă. Am simțit fiecare clipă de tortură. Ți-am simțit frica și extenuarea. Îți știu fiecare părticică de suflet, pisic. Știu că te temi, însă sunt aici... Nu am să mai plec vreodată. Am să te apăr, exact cum ți-am jurat. Pentru că te iubesc.

  Cu fiecare cuvânt spus, cu fiece șoaptă rostită, ea se pierdea și mai mult în abisul confuziei și rătăcirii bolnave, în timp ce mintea lui era zguduită de durerea blestemului răului, ce, datorită iubirii profunde pentru mica făptură din brațele sale, îl sfâșia pe interior, într-o moarte lentă și dureroasă.
  Dar nu o putea părăsi. Știa asta. Știa că, oricât de greu va fi, va lupta până la hotarele morții pentru a proteja mica făptură rănită și singuratică, exact ca sufletul lui rătăcitor.
  Simțea pentru prima dată, după mulți ani, iubirea. Un sentiment atât de puternic și atât de profund, neînțeles de nimeni dar trăit de toți.
  Zâmbi, în ciuda faptului că știa ce pățesc demonii ce simt dragostea și se întorc spre lumină. Știa, dar pentru el nu mai conta, căci o avea pe ea. O fată unică, cu un suflet pur și o inimă bună, maturizată poate prea repede, însă plină de curaj și tărie.
  Iar asta i-a dat oarecum putere. Acceptă cu bucurie durerea ce îl sfâșia pe interior, strângându-și îngerul mai tare la piept, zâmbind.

Băiatul cu Mască ~volumul1&2~Where stories live. Discover now