*14*

81 2 1
                                    

Normalde sabahın köründe çıktığım çadırımda oyalanırken Dilan'a halsiz olduğumu söylemesini söyledim. Burak'ın yüzünü görmek gibi bir niyetim yok açıkçası. En azından bu günlük yok. Saat öğlene yaklaşırken çadırımın önünde bir gölge gördüm ve kafamı yastığa gömdüğüm gibi hasta numarası yapmaya başladım. Çadırımın fermuarı dışarıdan sessizce açılmaya başladığında gelenin Cenk olduğuna adım gibi emindim. Gözlerimi kapattım ve yanıma uzanışını hissettim. Cenk'e sırtım dönüktü ve bir süre sonra elini belimde hissettim. Arkadan yaklaşıp bana sarıldı sonra boynuma küçük öpücükler kondurmaya başladı. Biraz mırıldanarak ona doğru döndüm. Nefesini dudaklarımda hissederken hafifçe gözlerimi araladım. Gözlerimi aralamamla çığlık atmam birbirlerini hızlıca takip etti. Kollarını bana sarmış olan Burak'tan kurtulmaya çalışırken ona bırakmasını söylüyordum. Ellerimi göğsünün üzerinde hareket ettirmeye çalışırken

"Ya napıyosun? Cenk gelicek bıraksana!! Burak !! Ellerini hemen üzerimden çek. Sevgilimle senin yüzünden ayrılmak istemiyorum !" dedim. O kaslı kollarıyla beni dahada sıkarak

"Merak etme Cenk'ler yoklar." kurtulmaya çalışmadan kafamı kaldırıp şaşkın bakışlarla sordum.

"Nasıl yoklar?"

"Biraz eğlenmeye gittiler. Ben istemediğimi yorgun olduğumu söyledim. Hem sana göz kulak olacağımı da söyledim ve gördüğün gibi oluyorum." Artık birbirimize sarılmış sohbet etmeye başlamıştık.

"Derdin ne senin?"

"Bi derdim yok."

"Neden benden uzak durmuyosun?"

"Bilmem bu ara piçliğim üzerimde." Bu cümleyi kurarken derin bir iç çekip burnunu saçlarıma sürttü. Tanrımm!! Çok seksi. Lütfen biri beynimi kızartsın.

"Piçliğini sevgilisi arkadaşın olmayan bi kız üzerinde uygulayabilirsin."

"Belki ben memesiz seviyorum ?" kurduğu bu cümleden sonra bu çocuğun ecdadını sikebilirim.

"Yaa sen de mükemmelsin zaten !" hafif sırıtarak kollarını benden çekip dizleri üzerinde doğruldu ve tişörtünü yukarı kaldırdı. Ağzımı kapatmak için özel bir çaba gösterirken kekelemeye başladım.

"Tamam sözümü geri aldım. Mükemmelmişsin !" dudaklarını sağa kıvırıp

"Biliyorum." dediğinde ona tav oldum diyebilirim. Yandan gülen erkeklere bayılıyorum ! İç ses kes sesini ! 

"Küstah."

"Onu da biliyorum şekerim." artık çadırımda bağdaş kurmuş konuşuyorduk.

"Cidden derdin ne senin? Bi beni öpüyosun bi çadırıma girip sarılıyosun. Hayırdır yani." şaşırmış gibi yaparak

"Ben mi seni öptüm?" dediğinde ağzının ortasına yumruğumu çakmamak için kendimi zor tuttum.

"Evet ! Sen beni öptün !"

"A aa.. Lütfen dün geceyi tekrar hatırla hayatım. Dudaklarıma yapışan sendin." gözlerimi pörtlettiğimde bağırmaya başladığımın farkındaydım.

"Senin Cenk olduğunu sanıyordum !"

"Sonuç olarak beni öptüğünü kabul ediyorsun." karşımda sırıtan suratı sikebiliyo muyuz?

"Çabuk çık çadırımdan!" parmağımla dışarıyı işaret ederken gözlerinin içine bakıyordum. Kalkmaya niyeti olmayan gözlerinin içine bakarak

"Hayır çıkma burada otur tamam mı? BEN ÇIKARIM !!" ayağa kalktığımda altımdaki şortu umursamadım. Dışarı çıkmaya niyetlenmişken kolumdan tuttuğu gibi beni yatağa çekti ve üzerime yatarak konuşmaya başladı. Sesi oldukça ciddi ve gergindi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 24, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

BENİM HİKAYEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin