*6* -Boktan bir gün daha..

97 4 0
                                    

Hayatımdaki en boktan geceyi geride bırakırken düşünebildiğim tek şey ne kadarı hayaldi? Yani ben hayalimde çocukla seviştim! İnanabiliyor musunuz hayalimde. Ayrıca bir de merak ettiğim konular var. Mesela küçük Cenk hayalimdeki kadar büyük mü? Biri kafamdaki düşünceleri def edebilir mi hemen? Küçük Cenk nedir ya? Ben benim beynime  sokayım. Ay inanamıyorum kendi rüyamla orgazm oldum. Sanırım rüyalanmak tabiri bu gibi durumlarda kullanılıyor. Tek sorun ben hiç bir kıza "rüyalandın mı ?" diye sorulduğunu duymadım. Yoksa ben erkek miyim?!?! Saçmalama İris sen de bir ufaklık yok öyle değil mi? Var mı yoksa? Bunları düşünürken pijamamı kaldırıp içine baktığımda Dilan'ın burada olduğunu tamamen unutmuştum. 

"Napıyorsun kızıımm?!?!" hadi bakalım açıkla İris. Pipim var mı yok mu diye kontrol ediyorum. Sen nasıl bir pisikopat oldun ben anlamıyorum ki. 

"Şey.. Hiç ya. Her..Şey..Sağlam mı,, diye şey ettim.. Baktım." Mükemmel açıklamamla karşınızdayım. Yok bir şey Dilan'cığım dün gece çanağı kırdım mı onu merak ettim de!!

"Ha?" 

"Yo-yo-yok bir şey canım. Boşver. Önemsiz meseleler." hiç önemli değil canım.

"Her neyse ben eve geçiyorum İris. Sen de biraz sizinkilerle takıl kavga etmemek için çaba göster lütfen."

"Yalnız babam kavga etmek için çaba gösterirken bunu yapmak gerçekten çok zor!"

"Farkındayım. Farkındayım. Ya da sen sadece yat ve uyu bebeğim. Bir şey olursa ararsın tamam mı?"

"Tamam. Git artık."

"Gidiyorum be."

"Bir zahmet."

"Dana."

"Hmm oq. Hem de q'lu ok.." Kezban stiliyle..

"Sana da q'lu qes o zaman!!"

Nasıl mal bir arkadaşlığımız olduğunun farkındasınız öyle değil mi? Biz de farkındayız. Yatağa uzanmamla uyumam bir oldu. Eh çok yorgundum da zaten. Sabah gözlerimi açtım ve ilk defa bu kadar rahat uyuduğumu fark ettim. Eveet uzaklaştırılma günlerimizin 2'si gitti 3'ü kaldıı. Bu günümü temizliğe adama kararı aldığımda evin ne halde olduğunun farkında değildim. Sevgili babam ortalığın yine amına koymuş. Yerlerde cam kırıklar, bira şişeleri.. Daha neler neler. Ben bu evin altından bu gün kalkabilir miyim gerçekten merak ettim...

Temizlik çalışmalarının sonuna geldiğimde saatin gece yarısına yaklaştığını fark ettim. Babam hala ortada yok. Umarım gelmez.

Sinir bozucu ve yorucu günün ardından güzel bir uyku çekmeye hazırlanıyordum ki kapıda ki gürültüyle irkildim. Kadın kahkahası ve bir adamın bağırışı. Anne? Baba? Yok artık! Bu eve bir sarhoş yetmiyormuş gibi annem de mi sarhoş olmuştu. Odanın kapısını aralayıp baktığımda tek fark ettiğim iğrenç bir biçimde öpüştükleriydi. Annem babamın kemerini çözmeye başladığında kapımı kapatıp kulaklıklarımı takma kararı aldım. Iyk!! Neden sevişecekleri zaman beni evden göndermiyorlar? Şaka gibi! Normalde anne ve babaların bunları çocuklarının görmesini engellemeleri gerekmez mi? Şu an karar verdim kocamla otel odasında sevişeceğim!! Ya da hiç evlenmeyeceğim.. 

Seslerini duymamak için müziğin sesini sonuna kadar açtım. Harika! Artık kendi sesimi de duyamıyorum. Gözlerimi açtığımda müzik hala bangır bangır çalıyordu. Evet lanet geceyi atlatmış olduğum için mutluyum. Yataktan fırlayıp dolabımın önüne geçtim. Iyk bu koku ne böyle? Ne yaptılar yine odama? diye düşünürken fark ettim ki gelen koku bana aitmiş. Ne zamandır yıkanmıyorum acaba? Parmak uçlarımda yürüyerek kapıyı sessizce açtım. Odalara şöyle bir göz gezdirdim, ve mutluluk. Evde değiller. Bilgisayarımdan bir şarkı açıp duşa girdim. Şarkıya eşlik ederken kendimi reklamlardaki karılar gibi hissediyorum. Aslında nasıl göründüğümü hepiniz tahmin edebilirsiniz. Duştan çıkıp saçlarımı kuruttum ve düzleştirdim. Üzerime elime gelen ilk şeyi geçirdim denebilir. Siyah bir atlet ve siyah tayt. Makyaja gerek yok sonuçta yalnızca Dilan'a gideceğim. 

Uzaklaştırmamız bitene kadar yani 2 gece Dilan'larda kalmayı düşünüyorum açıkçası. Annem ve babamı görmemem benim için daha iyi olacaktır. Dilan ile birlikte bir kaç film izledik. Sohbet ettik ve sonunda uykuya dalabildik.

"Yaklaşık yarım saat sonra gözlerimi açtım ve her yerimden ter akıyordu. Vücudumda fark ettiğim tek değişiklik fazla ıslak olmam değildi. Kulaklarım!! Onlar uzamış garip bir şekil almış.!! Ayrıca ben ne zaman eve geçtim? Nasıl olur! Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ki? Yataktan fırladığım gibi aynaya baktım. Saçlarım eskisi gibi sarı, gözlerim eskisinden çok daha farklı açık bir mavi, kulaklarımı hesaba katmak dahi istemiyorum bu nasıl bir şekil böyle? Yatağımın yanında ki kıyafeti ve kılıcı fark ettiğim de neler olduğunu anlamak için büyük çaba sarf ettiğim söylenebilir. Böyle şeylerin yalnızca filmlerde olduğunu sanırdım. Ne yani ben savaşçı bir elf miyim!?!?! Biri bana burada neler olduğunu açıklayabilir mi acaba?!?!?! Yatağımın başındaki kıyafetleri giydim. Bayağı seksi göründüğüm söylenebilir. Elf'in erkekleri de var mı biri bana açıklama yapsın!! Kapıyı açtım, dışarı yürüdüm ve fark ettiğim şey bir çölün ortasında olduğumdu. Ayrıca kahvaltı yapmamış olmama rağmen ağzım kokmuyordu..!! Bu gerçekten ilginç.. Anam şu üzerime gelen yaratık mı? Yok artık şaka falan mı yapılıyor bana? Kameralara el sallamalı mıyım? Nerede lan bu kılıç.Amına koyayım!! Heh buldum. Kılıç beni yönlendiriyor olabilir çünkü ben böyle dövüşemem. Ha-hu-hiyaa ve öldü. Vay amısına ben hayatımda böyle aksiyon yaşamadım. Derken üzerime bu yaratıklardan yüzlercenin geldiğini fark ettim." ve yataktan fırladım. Dilan yanımda uyuyordu. Nefes alış verişim düzene girdiğinde su içtim ve tekrar yattım.

Anlaşıldı bu sıralar kabuslarla başım belada..

BENİM HİKAYEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin