*5*

143 3 0
                                    

Lanet olsun! İnanamıyorum! Bir daha içki içmeyeceğim! Nasıl olur şu an Cenk'i sekse davet eder gibi dans ettiğimi fark ediyorum. Geçip koltukların üzerine oturdum ama sanırım artık çok geç. İkinci kez çocuğa rezil oldum. Şimdi hem aptal hem sürtük olduğumu düşünecek. Oy ben nerelere gideemmm!!!! Dilan nerede lan? Şu adamın suratını yalayan kız Dilan mı? Oha oha sığsa kafasını ağzına sokacak amına koyayım! Hee yok lan Dilan değilmiş bir an korktum. Melih piçinin bizi kollaması gerekmiyor muydu? Nerede bu çocuk? Dilan'ın nerede olduğu belli değil ben birine striptiz yapıyorum nerede lan bu! Ahh!! Ben birine striptiz yaptım. Yani tam olarak striptiz sayılmaz ama onu anımsatan bir dans yaptım sonuçta ve lanet olsun ben bu dansı Cenk'e yaptım! Bu çocuk beni kesin sikmek istiyor. Ya ama ben bunun böyle olmasını istemiyordum ki. Beni sikmek isteyecekti ama 'Aaa ben bu kızı sikeyim' şeklinde değil. 'İris'i arzuluyorum onun benim sevgilim ve sadece benim olmasını istiyorum' şeklinde olmalıydı. Off ne saçmalıyorum ben ikiside aynı kapıya çıkmıyor sanki. Sonuç olarak çocuk seni sikmek isteyecek. Ne sikme mevzusuymuş be işin içinden çıkamadım. Bu yanıma oturanın Cenk olmamasını umuyordum ama olay biraz imkansıza kaçıyor gibi. Şu sırtımda hissettiğim kaslı kol da Cenk'e ait sanırım. Off okul dışında daha bir seksi bu çocuk! Sakallarını uzatmış falan yerim! Şu an neden benim yanımda oturuyor? Oha rsmn yvşyo.s.s..! Biri içimde ki kezbana dur desin ve şu çocuğa yanaşmama yardım etsin lütfeenn!!! Şu an Cenk'le aramızda bir kaç santim var sanırım. Nefesinin dudaklarıma değişini hissedebiliyorum. Lanet olsun içki içtim iğrenç kokuyorumdur. Gerçi şu an onu pek umursuyormuş gibi durmuyor. Koca elini bel boşluğumda hissedebiliyorum. Bunun ne kadar azdırıcı bir pozisyon olduğunu sevgilisi olan kızlar anlayabilir. Cenk konuşmasa da ben ona tavdım gerçi ama o seksi gülüşüyle ağzından kelimeler döküldü.

"Okulda da senin farkındaydım ama bu geceki kadar değildim sanırım." ha? Ne dediğini duyabilen var mı? Ben şu an kollarının etkisindeyim pek bir şey anlayamıyorum da. Konuşurken bütün nefesini dudaklarımda hissettim. Ne kadar yakın olduğumuzu siz anlayın artık. Sanırım bir şey söylememi bekliyor ama ben ne dediğini anlamadım ki.

"Hı?" o seksi kahkahasını patlattı ve benden uzaklaşıp koltuğa yaslandı.

"Beni daha rahat duyabileceğin bir yere gitmeye ne dersin?" Ah bebeğim ya seni müzik yüzünden duymadığımı mı zannediyorsun? Yerim ağzını! Olur der gibi kafamı salladım sadece ve koca elleriyle bileğimi kavradı.

Ayağa kalktığımda elini bel boşluğuma dayayarak . Bu taraftan." dedi ve ilerlemeye devam ettik. Vay be çocuk diskoyu keşfetmiş. Bir odanın kapısını açtı ve içeri geçtik. Burası daha sessiz bir ortam. Sessiz ve kimsesiz bir ortam. Odada yalnızca ikimizin bulunması  burada sevişebileceğimizi düşündürüyordu ve Cenk'in erkeksi sesi beni düşüncelerimden ayırdı.

"Okuldaykende seni fark etmiştim ama burada resmen bir harikasın." dedi. Benimle mi konuşuyor bu? Kapıda dikilme şöyle yamacıma gel dememek için kendimi çok zor tutuyorum.

"Öyle miyim?"

"Kesinlikle öylesin." konuşurken yanıma yürüdü. Kaslı kollarını belime dolayıp beni kendine çekti. Aramızda bir parmaklık mesafe olduğunu fark ettiğimde kendimi duvara yaslanmış buldum. Zaten bunu fark etmemle dudaklarını dudaklarıma bastırması bir oldu. Bir insan nasıl bu kadar profesyonel öpüşebilir? Oysa ki benim ilk öpüşmemdi. İnanamıyorum ilk öpüşmemi bir barda Cenk'le yaşıyorum. LİSE AŞKIMLA!!! Dilan bunu duyunca beni sikecek! 

Bacaklarımı beline doladığımı fark ettiğimde ne yapmaya çalıştığımı merak etmiyor değildim. Sırtım duvarda bacaklarım Cenk'in belinde. Onun elleri benim kalçalarımı kavramış bir biçimde ve dudakları şehfetle dudaklarımı emiyor. Ben kucağındayken hareket edebileceğini sanmıyordum ama beni öperken koltuğa doğru çok rahat yürüdü. Vay be sandığım kadar ağır değilmişim! Beni koltuğun üzerine yatırırken o kadar nazikti ki bekaretimi bu çocuğa bozdurabileceğimi düşünmeden edemedim. Dudakları tenimden ayrılmadan boynuma doğru indi. Tenimde bıraktığı sıcaklık beni azdırmaktan fazlasını yapıyordu! Ağzımdan çıkan iniltinin ebesini sikeyim!! Çocuk  ne kadar azdığımı anlamıştır muhtemelen. Ben gerçekten sarhoşum ve ağzımdan çıkanları pek kontrol edemiyorum. Kafasını boynumdan kaldırıp gözlerime baktığında hafif ve seksi bir gülümsemeyle

BENİM HİKAYEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin