*11*

78 3 0
                                    

Aşkımı doruklarda yaşıyorum. Kahkahalarla gülüyorum. Cenk'e aşığım. Yarın ki baloda çok güzel olmalıyım. Göz kamaştırmalıyım. İnanamıyorum ya ben hayatım da ilk defa bu kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu düşünüyorum. Çok seviyorum abi anlıyor musun? Çok seviyorum. Dilal'la çıktığım alış verişte ben mor uzun bir elbise aldım Dilan ise sarı bir elbiseyi beğendi. Yani mor ve sarının uyumunu konuşturduk denebilir. Gözlerimi yummaya çalışırken yarı akşamki balonun heyecanını düşünmeden edemiyorum.

...

Elbisemi giydim, saçlarımın kıvırcıklarını düzelttim ve Dilan'ın kapıyı çalmasını bekledim. Kapı çaldığında gözlerimi Dilan'dan alamadım denebilir. Çok güzel görünüyordu. Saçlarını dağınık bir topuz yapmıştı ve yüzünde çok hafif bir makyaj vardı. Evet Dilan'a bakıp lezbiyen olmayı düşündüğüm doğrudur. Taa ki eteğine takılıp düşene kadar. Bütün seksiliğini maffetti yine gerizekalı. Bir insan kendi elbisesine takılıp merdivenden yuvarlanabilir mi? Soruyorum size hangi mal böyle bir şey yapar? Salak sakar ya. Dilan'ı toplayıp üstünü başını düzelttikten sonra balo için taksi çağırdık. Cenk'le karşılaştığımızda dudaklarıma yapıştı. Alt dudağımı şehvetli bir şekilde emerken kendimi kaybetmek üzereyim. Fakat öpüşürken boşalan ilk kız olmak istemiyorum. Dudaklarımdan ayrıldıktan sonra gözlerime bakıp çok güzel göründüğümü söyledi. Aaaa aşığım ben!! Koluna girip bahçeye doğru ilerledim. Herkes çok şık, çok güzel görünüyor. Bu balodan çok fazla dedikodu çıkacağını biliyorum fakat yalnızca Cenk'le ilgilenmek istiyorum. Duygusal müzik çaldığında Cenk beni, Berk Dilan'ı dansa kaldırdı. Romantik romantik çift dansı yapıyoruz. Cenk'in belimi saran kaslı kolları kendimi kaybetmeme sebep oluyordu ki konuşmaya başladı gerizekalı! 

"Çok güzelsin." Yanaklarıma toplanan kanı hissedebiliyorum.

"Teşekkür ederim sen de çok şık olmuşsun."

"Bende teşekkür ederim ama sen muhteşem görünüyorsun."

"Teşekkürler."

"Sana bir kez daha aşık oldum. Gerçekten."

"Tamam Cenk anladım çok güzelim biliyorum da on kere söylemene gerek yoktu yani. İlkinde anlamıştım." Cenk'in şaşkın bakışlarını görünce şoka uğradım.

"Ben bunu dışımdan söyledim öyle değil mi?" Sırıtarak kafasını salladı.

"Lanet olsun bıktım iç sesimin dışarı karışmasından." kollarıyla belimi sardı ve dudağıma bir öpücük kondurdu.

"Ben buna bayılıyorum aslında." Ayh! Çok hoş bu çocuk.

Dilan ve Berk ikilisi yanımıza geldiğinde Cenk bir hamle yaptı ve beni Berk'in kollarına atıp Dilan'ı kendi kollarına aldı. Şaşırmıştım ama aralarının iyi olmasını da istiyordum bu yüzden bozuntuya vermedim. Berk'le dans ederken sohbet de ediyorduk. Eğlendiğim söylenebilir. Komik çocuk. Kafamı Cenk'e çevirdiğimde Dilan'ın Cenk'in elini belinden çekip hızla oturduğunu fark ettim. Ne olduğunu anlamadım açıkçası. Cenk'den hoşlanmadığını bilmiyordum. Belki'de sadece Berk'i kıskanmıştır. Bozuntuya vermeden dansı bıraktık ve yerlerimize oturduk.

..

Dilan'ın duyguları:

Cenk beni kendine çektiğinde şaşırdım ama bozuntuya vermedim. Sonuçta bir balodayız eğlenmeliyiz herkes herkesle dans edebilir. Gözlerimin içine bakarken kafamı Berk'e çevirdim. Berk ve İris gayet eğleniyorlardı. Cenk belimi sıkınca kafamı ona çevirip gülümsedim. Konuşmaya başladı.

"Çok güzelsin." Ne iltifatı lan bu şimdi?

"Haha sağol cınım ya biliyorum." Dalgaya alırken Cenk ellerini biraz daha aşağı indirmiş beni sıkıyordu.

"Cenk ellerini biraz gevşetir misin?"

"Böyle daha çok hoşuma gidiyor. Belini kavramak, hissetmek." Adi şerefsiz!

"N-ne demek istiyosun?"

"Seni istediğimi belirttim sadece." kıs kıs gülerken elini belimden ittirdim ve hışımla yerime oturdum. Bunu İris'e nasıl anlatacağım. O-o çok mutlu. Bunu ona yapamam. Yani belkide Cenk içtiği şaraptan etkilenmiştir. Bunları kafamdan atmalıyım. Yani bu konuyu bir daha tekrarlayana kadar açmama kararı almam çok geç olmadı. Umarım tekrarlamaz.

....

Dilan'ın yanına oturduğumuzda herşey normaldi. Herkes normal davranıyor ve eğleniyorduk. Ben Cenk'le Dilan ise Berk'le çok mutlu. Gecenin ilerleyen zamanlarında herkes dağılmaya başladığında biz kalmaya karar verdik. Ben ve Cenk bir bankta öpüşürken Dilan ve Berk diğer bankta öpüşüyordu. Çok romantikti. Bilmiyorum ben bu çocuğu gerçekten çok seviyorum. Hayatıma girdiği için çok mutluyum. Birlikte tatile çıkmayı düşünüyoruz. Belki Dilan ve Berk'te gelir. Haziranda hep beraber tatil yaparız.

Hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşarken Cenk'in kollarında olmak çok huzur vericiydi.

BENİM HİKAYEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin