4

5.5K 271 129
                                    

Zeynep

Gözlerimi birkaç saniyeliğine kapatıp cümleyi defalarca zihnimde canlandırdım.  

Alpaşkım beni seviyordu!

Seviyordu Alpaşkım beni!

Beni Alpaşkım seviyordu!

Alpaşkım seviyordu beni!

Gözlerimi açıp yüzüne bakarken sıcacık gülümsedi bana. 

"Eğer istemiyorsan seni anlarım."

"Mal mısın oğlum? Ben seni çok seviyorum!" Yüzündeki gülüşü daha çok büyütüp ayağa kalktı. Elimden tutup beni de ayağa kaldırdıktan sonra kollarını bedenime sımsıkı sardı. Bende ona sarıldım. Galiba bu mutluluğumu kimse bozamazdı. 

"Efendim kahveleriniz." Alp benden geri çekilip yerine oturdu. Kahveleri masaya koyan garsona ters bir bakış atarken masamızdan ilerledi. 

"Kabul etmezsen çok üzülürdüm."

"Bu kadar romantizm sanırım biraz fazla. Şimdi sen onu bunu geç sevgili mi olduk biz?"

"Eğer izin verirsen çıkma teklifi edeceğim." dedi gülerek. Olumlu anlamda başımı sallayıp kahvemden bir yudum aldım. Bu sırada elleriyle saçını düzelten Alp derin bir nefes aldı.

"Artık Eren hayvanın beni arayarak uyandırmasını değil senin o huzur dolu sesinle beni uyandırmanı istiyorum." Hayvan gibi kahkaha atıp kahvemden bir yudum aldım.

"Uyandırırken öpücükte atıyor mu?" 

"Zeynep!" dedi uyarırcasına. İki dudağımı birbirine bastırıp dinliyorum manasında el işareti yaptım.

"Belki de herkesten farklı bir güneşim olsun istiyorumdur. Zeynep, güneşim olur musun?" Derin bir nefes alıp Alpaşkıma baktım. Ay, bı çıcık çık rımıntık!

"Olurum." 

Eren

Yatağımın üzerine uzanıp telefonumu elime aldım. Sosyal medya sitesine girip arama yerine Dolunay Aykaç yazdım. İlk çıkan profilde yüzünü dondurma ile kapatan kızın resmi vardı. Kesin budur diye üstüne tıklayıp fotoğraflar bölümüne girdim. Evet, tahminim doğru çıkmıştı. Fotoğrafların hepsine bakmaya başladım. 

"O kadar güzel değil bence." Komodinimin üzerinde duran pizzadan bir parça koparıp ağzıma attım. Dolunay dondurmayı seviyorsa bende pizzayı seviyorum. Tabii onun gibi hitap etmiyorum ama olsun. 

Dolunay

Buzluktan kocamı alıp koltuğa oturdum. Annem ve babam evde değildi. Her zaman yaptığım gibi Zeynep'i çağırıp geleneksel günü başlatacaktım fakat arkadaş telefonlarımı açmıyordu! Dondurmaşkımdan bir kaşık alıp Eren'in profiline girdim. Fotoğraflarına tek tek bakmaya başladım. Saçmalamayın tabii ki işsiz değilim!

Kızın biriyle çekilmiş fotoğrafına bakarken durakladım. Sevgilisi miydi? Uzun kumral saçları ve kahverengi göz rengiyle oldukça çekici duruyordu. Leopar desenli mini üzerini saran elbise güzelliğini gözler önüne sererken Eren'in omzuna dirseğini yaslamıştı.

Fotoğrafı biraz daha inceledikten sonra profilinden çıkıp telefonu tekli koltuğa fırlattım. Hem bir saniye, ben neden bu hıyar için Iphone 7 Plus markalı telefonumu fırlatıyordum ki? Bana ne hem? Çokta tın! Ben en iyisi kalbimin tek sahibi bebeğimi yemeye devam edeyim. 

Son bir kaşık almamla dondurmaşkımın bittiğini fark ettim. 

Bitti dondurmaşkım!

Hızla buzluğa koşup kapağını açtım. Ama bilin bakalım ne yoktu? Şansımın içine tüküreyim! Zaten bende böyle şans varken gelir Bülent Ersoy öper beni!

Sevgili Manyak |Tamamlandı.| (DÜZENLEME)Where stories live. Discover now