57.bölüm

214 3 0
                                    

Su dan

Gelen mesaj da 'ne o çabuk mu pes ettin? duygu yüklü bir konuşma bla bla.. kıskandın mı yoksa? Evet zeki bir kadınsın ama ben zeynep değilim iyi düşün yakında karşına çıkacağım..' yazıyordu. Mesajı okuyunca telefonu elimde sıktım ve sırıtmaya başladım. Kimdi bu ruh hastası?

Gizem: Su iyi misin dediğinde kafamı salladım. Ateş telefonuma bir bakış gönderdiğinde cebime soktum. Bu konuyu ona daha sonra söyleyecektim. Şimdilik bilmesine gerek yoktu. 

 Hem bizim daha önemli konularımız vardı. 

Ateş: Çıkalım mı? Zeynepi araştırman bittiyse?

Su: Ben onu araştırmadım! 

Ateş: Belli

Berk: Hey birbirinizi yemeyi bırakın! Hadi evinize tıpış

Su: Yoo ben daha burdayım 

Ateş: Burdayız o zaman dediğinde göz devirip oturdum. Bilgisayarı açıp biraz daha bişeyler bulmaya çalıştım. Ateş kafasını uzatıp zeynepin sayfasında gezdiğimi görünce yanıma yanaştı.

Onların yakın fotoğraflarına bakıyordum Elini uzatıp laptopu kapattı. Elimi tutup kaldırdı.

Ateş: Biz gidiyoruz sizde gidin diye berki uyardı. Berkte onu onayladı. Sinirlerim alt üst olmuştu. Arabaya bindiğimizde gaza yüklendi. Eve gelene kadar ağzımı açmadım. Eve gelince hiç pas vermeden odaya çıktım. Arkamdan geldiğini duyuyordum. Banyoya girip kapıyı kapattım. Soğuk bir duş iyi gelicekti. Üzerimdekilerden kurtulup kendimi soğuk suya hapsettim.

   Gelen mesajlar kafamı karıştırıyordu. Zeynepin üzerine kayıtlı bir hat aldığına göre beni iyi tanıyordu. Onu bulacağımı biliyordu. Ama neden benimle uğraşıyordu? Benim kafamı karıştırmaya çalıştığı bariz ortadaydı.

Duştan çıkınca bornozu üzerime geçirdim. Saçlarımı taradım ve açık bıraktım. Kapının kilidini açıp çıktığımda ateşle göz göze geldim. Altına eşofman geçirmiş üstünde bişey yoktu. Bakışları benim üzerimde gezerken gözlerimi ondan çekip saçımı kurutmaya başladım. Saçımda el hissedince arkaya döndüm. Yine konuşmadım. Saçımı kurutunca fişi çekti. Önüme geçerek adım atmamı engelledi.

Su: Çekilir misin

Ateş: Ne şimdi bu?

Su: Bişey değil çekil

Ateş: Su konuşmuyorsun benimle farkında mısın? Ben ne yaptım! Bağır çağır okey ama konuş benimle!

Su: Ne konuşayım ateş? Neden yalan söyledin

Ateş: Yalan denemez buna! Ben sadece pürüz yaşamak istemedim ne var bunda

Su: Hala fotoğraflarınız var orada ne demek ne var bunda!

Ateş: Evet ben sana bilerek yalan söyledim peki sen? Sen niye zeynepi araştırıyorsun! dediğinde kilitlenmiştim. Mesajı söylemek istemiyordum

Su: Benim işim bu gözüm tutmadı araştırdım

Ateş: sinirlisin sen bana

Su: yemin et gerçekten mi? diye tiye aldığımda kafasını salladı

Ateş: Özür dilerim 

Su: Bişeyleri yapıp yapıp özür dileme ateş! Ben çok sıkıldım! Hem çocuklar nerde!

Ateş: Berklere yolladım. Konuşup halledicez

Su: Kime sordun da yolladın

Ateş: Sen anneysen bende babayım! Kendime sordum yeterli dimi? dediğinde bakış atıp göz devirdim. İlerlerken kolumu yakaladı

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now