20.Bölüm

343 11 27
                                    

Ateş ten

Sabah uyandığımda kollarımda yatan güzelliğimi izlemeye başladım. Çok güzel bir kızdı. Güzel olması umrumda bile değildi aslında. Güzelliğe önem veren takıntılı tiplerden değildim. Ama kollarımda yatan kız hem çok güzel hemde sadece bana aitti.

Saçlarıyla oynamayı seviyordum ve saçlarını seviyordum. Ben saçlarıyla oynarken kımıldanmaya başladı. Gözünü hafif bir şekilde açıp bütün günümün güzel geçmesini sağlayacak o gülümsemesini sergiledi ve 'günaydıın aşkım' dedi.

Ateş:Günaydın sevgilim

Su:Sakın bana kalk deme zaten uyuyamadım şimdi uyuyacağım dediğinde güldüm. Evet gece uyumamıştık ;) Ne ? Sizinde böyle bir sevgiliniz olsa... Neyse özele girmiycem.

Ateş:İyi biraz daha uyu o zaman prenses dedim ve yanağına bir öpücük kondurdum. Bana daha da sokuldu ve 'sende uyu!' diye mızmızlandı. Bu haline gülümsedim ve ona biraz daha sarılıp bende gözlerimi kapattım.

Aradan 2 dakika geçmeden telefon çalmaya başlamıştı. Okkalı bir küfür mırıldanıp telefonu aldım. Kimin aradığına bile bakmamıştım.

Ateş:Ne var amk bir uyutmadın!

Ekin:Iııı pardon kardeşim ama biz denize geçiyoruz hatta atıştırmalık bişey aldık karavana doğru geliyoruz.

Ateş:Hass... Gelme karavana! Açma kapıyı sakın! Olmaz karavan!

Ekin:Hee anladım ben seni de kızlar tutturdu kardo üzgünüm. 10 dakikaya hazır olun ben biraz daha oyalıyacağım.

Ateş:lan amk sizin lan! kapat piç! diyip suratına kapattım. Elimle suratımı sıvazladım.

Ateş:Suu,hadi bebeğim kalk.

Su:I-ıı ya 5 dakika daha dediğinde gülüp üzerine çıktım ve ona sarıldım. Gülümseyip bana sarıldığı sırada ayağa kalktım. Omuzuma vurdu.

Su:Çok pisliksin ya!

Ateş:Valla bende sevgilimle yatmak isterdim ama kızlar tutturmuş buraya kahvaltıya geliyolar güzelim..

Su:Ne buraya mı geliyolar? Gelmesinler ! Nasıl geliyolar!

Ateş:Uçarak gelmiyolar heralde kalk üstüne bişeyler giy! Denize de gidicekmişiz burdan. dediğimde yataktan çıkıp yerdeki bikinilerini aldı bende üzerime şort ve kısa kollu bir tişört geçirdim.

 su lavobodan çıktığında ona turuncu tişörtümü uzattım. Ne yani kot şortlu bir tulum  vardı üzerinde ve bikinisi gözüküyordu.

Su:Napıyım ?

Ateş:Giyiceksin bunu 

Su:Ateş sabah sabah başlama lütfen

Ateş:Giymezsen gitmiyoruz sen bilirsin dedim ve yatağa yayıldım. Ağzını şoktan açtı. Ayaklarının üzerinde tepindi ve üzerine tişörtü geçirdi. Bu haline sırıttım. Ofladı.

Su:Oldu mu?

Ateş:Oldu dedim ve kalktım. Tamam kıskanıyordum ve artık ipleri elime alıyordum. Önceden de izin vermiyordum ama hazırlıksız olduğum için beni kandırmayı başarıyordu. Artık hazırlıklı geziceğimi aklıma not ettim.

Karavanın kapısı tıklatıldı.

Ekin:Bro müsait misiniz benim ? dediğinde suyun suratı kızarırken bana baktı.. Sırıtıp omuz silktim.

Ateş:Gel kardeşim müsaitiz

  karavanın kapısı açıldığında  ekin başıyla selam verdi.

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now