46.Bölüm

175 7 27
                                    

Su dan

 ( Ege su ve ateş.. Su egeyi arabaya koyarken ateşin suya bakışı..)

Arabaya atladığımda gözyaşlarımı serbest bıraktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arabaya atladığımda gözyaşlarımı serbest bıraktım. Ne vardı böyle olacak? Ben ona güvenmiştim ya! Bu hallere düşecek ne vardı? Ağlaya ağlaya gazı kökledim. Ege benim ağladığımı görünce o da ağlamaya başladı. Arabayı sağa çektim ve inip ege ye sarıldım.

Su: Şşş geçti annecim dediğimde ağlamaya devam ediyordum Çenesi titrerken o minik elleriyle gözümü sildi ve yanağıma öpücük bıraktı. Bende onu öpüp kokusunu içime çektim. En azından oğlum vardı be!

Sanırım bu süreçte hayatta kalmam için tek neden o.. Ege susunca tekrar koltuğa oturdum ve gazı kökledim. 15 dakika sonra eve geldiğimde egeyi kucağıma aldım. Eve girdiğimde aksel koltukta oturuyordu. Beni görünce tam ağzını açıcaktı ki egeyi görünce sustu. Ben egeyi odasına bırakınca onun yanına indim

Aksel: Nerdesin sen

Su: Geldim işte

Aksel: Aklım sendeydi

Su: Tamam işte

Aksel: Ne oldu

Su: Hiçbişey nerden çıkardın

Aksel: Ağlamışsın

Su: Ağlamadım

Aksel: Burnun kırmızı ve gözlerin dolu dolu yalan atmayı beceremiyorsun

Su: O-onu gördüm dediğimde çenem titrerken gözyaşım süzüldü tekrar. Aksel beni kendine çekerek sarıldı ve bende ona sarılarak ağlamama devam ettim. Aksel saçımı okşamaya başladı.

Ben ağlamamı dindirince oturduk ve ben masanın üzerindeki mumla oynamaya başladım. .bir masa hazırlamıştı güzel mumlu falan..

Su: Özür dilerim

Aksel: Neden

Su: Planını bozduğum için

Aksel: Sorun değil.. Yapmamam gerekiyordu zaten aptallık bende dediğinde ona baktım. Bana bakıp omuzunu silkti

Aksel: Boşuna öyle bakma .. Kendi kendime gelin güvey oluyorum. Sen ondan nefret ediyorum demiyor muydun?

Su: Diyordum.. Hala da diyorum

Aksel: Yanılıyorsun amaa.. Bir insandan nefret etsen onun için ağlamazsın. Ama sen bırak onun için ağlamayı adı ne zaman geçse gözlerin doluyor. Üzgünüm ama bu şey nefret değil su

Su: Ne bekliyorsun ki? Kolay şeyler yaşamadım! Evet seni üzüyorum farkındayım ama elimden birşey gelmiyor.. Ve evet ondan nefret ediyorum !!

Aksel: Onu seviyorsun ve acı çekiyorsun

Su: Ben inandım ona. Seni seviyorum dedi, inandım. Salak gibi inandım..

Aksel: Kendini suçlamaktan vazgeç

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now