24.Bölüm

333 7 16
                                    

Su dan

3 günün sonunda hastaneden çıkıyorduk. Çok sıkılmıştım yatmaktan ama Ateş yüzünden su içmeye bile kalkamıyordum. Bebeğimizi kabullenmişti. Herşey rüya gibiydi. Aras abiyle tanışmıştım tabi bebek yüzünden biraz çekinmiştim ama çok tatlı bir adamdı. Çok sert bir görüntüsü vardı ama öyle değildi. Siz diyiceksiniz ki sen nerden biliyorsun? 3 gün boyunca bizimle hastanede kalmıştı. Ateş çocukları ve kızları eve gönderiyordu geceleri ama Aras abi bizimle kaldı hep. Annemi de kızlar idare ediyordu.

Su:Ateş tamam iyiyim ya kendim kalkabilirim

Ateş:Hayır kalkamazsın bekle dedim! 

Aras:Abicim bırak yürüsün kız biraz.

Ateş:Üff kafamın içine sıçtınız he! Bana tutun o zaman! dediğinde kafamı salladım. Elini uzatıp beni kaldırdığında koluna girdim. Belime elini yerleştirerek adım atmama yardımcı oluyordu.

Aras:Siz doktora inin ben eşyaları alıp arabayı hazırlıyım?

Ateş:Tamam öyle yapalım dediğinde aras abi kafasını sallayarak eşyaları toparlamaya başladı.

Odadan çıktığımızda heyecan yapmıştım. İlk defa onu görecektim.Doktorun odasına geldik.

Doktor:Hoşgeldiniz, nasılsın su?

Su:Daha iyiyim yani en azından yürüyebiliyorum dediğimde gülmüştük ateş göz devirmişti. Doktor yürüsün dese de ateş kaldırmamıştı. Anca bugün kalkmıştım.

Doktor:Tamam geç bakalım şuraya dediğinde koltuktan kalkıp sedye ye yattım. Ateşte yanıma gelmişti.

Doktor: Kıyafetimizi yukarı kaldıralım dediğinde kafamı salladım. Ateş benden önce davranıp tişörtü kıvırdı doktor gülüp biraz daha kıvırdı. Pantalonuma peçete sıkıştırdı. ve karnıma jel sıktı.

Ateşin elini sıkıyordum.Doktor o aleti karnıma değdirdiğinde kalp atışlarım hızlanmıştı. Doktor birkaç bişeye baktı sonra bize o nokta gibi şeyi gösterdi..

Doktor: Bakın inatçı bebeğimiz burda dediğinde ateşle gözlerimizi kısmış ekrana bakıyorduk

Ateş:Ama bu çok küçük dediğinde gülmüştüm

Su:Bu bizim bebeğimiz mi şimdi dediğimde sesim titremişti. 

Doktor: Şuan herhangi bir tehlike gözükmüyor. Ufaklık yukarlara çıkmış yine. Ama kendimizi zorlamıyoruz,ağır şeyler kaldırmıyoruz,uzun yolculuk yapmadan önce mutlaka görüşüyoruz

su:tamam

Ateş:Yemek listesi falan var mı? Yani neleri yemesi yasak?

Doktor:Bende onun için bir liste hazırladım.Burada program hazırladım. Günlerle oynayabilirsiniz ama bu besinleri yemeğe dikkat ediyoruz dediğinde kafamızı salladık.

Ateş:Tamam dikkat edilecek dediğinde dudaklarımı dişledim. Sanki kendi hamileydi. Çok eğlenceli oluyordu,düşündümde ateş çok güzel bir baba olacak.

    Ultrason görüntüsünü aldığımızda odadan çıktık. 1 ay sonra tekrar randevu vardı. Olası bir durumda görüşmemiz gerektiğini de belirtmişti. 

Arabaya gittiğimzde aras abi nereye diye sordu, ateş bize diyince gözlerimi pörtlettim.

Su:Hayır size olmaz! Aslılara gidelim. 

Ateş:Ne demek olmaz lan! Bize gidiyoruz kes bitti! dediğinde sustum. Aras abi gülüyordu.

Aras:Lan ne kadar ters bir herifsin sen! 

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now