12.Bölüm

457 13 33
                                    

Ateş ten

Su bana öyle şeyler söylemişti ki peşinden gidememiştim. Gizem su yun peşinden gitti. Şuan çok bok hissediyorum kendimi. Neden amınakoyayim neden?  Tam kıza bir itirafta bulunduğumda neden bunlar başıma geliyor? Masaya tekme attım Çocuklar ayaklandı herkes bize döndü.

Ateş:Herkes önüne dönsün lan! diye bağırdım.

Berk omuzuma dokundu 'İyi misin' diye saçma bir soru sordu.

Ateş:ÇOK İYİYİM AMK ÇOK İYİYİM.

Can:Bro gel biraz otur

Ateş:LAN NE OTUR SİZ BENİMLE DALGA MI GEÇİYOSUNUZ AMK?

Ekin: YETER LAN! KENDİN YAPTIN AMK!! BİZ Mİ DEDİK SANA GİT KANDIR İNTİKAM AL DİYE! DEĞER VERİYOSUN İŞTE BİR KERE DE KABUL ET GERİZEKALI!! dediği anda ona bir yumruk attım.Yumruğun etkisinden çıkıp oda bana yumruk attı. İki üç tane hemde elimi dahi kaldırmadım.Canlar beni kaldırınca ekine döndüm ve omuzunu sıvazladım

Ateş:Eyvallah kardeşim sağol iyi geldi dediğimde kafasını olumsuz anlamda salladı.

Su dan

Ağlaya ağlaya çıkmıştım.Gizem arkamdan sesleniyordu ama bakmadım bile. Odaya girdiğimde gizem de geldi.

Gizem:Su.. ben çok üzgünüm.. ö-özür dilerim seni ümitlendirmeseydim belki de..

Su:şştt.senin elinde olan bişey değildi ki. Başka planları varmış işte bilmezdin..

Gizem:Saçma bir soru olacak ama nasıl hissediyorsun

Su:O an sol tarafımda öyle bişeyler kırıldı ki.. Her zaman rüyalarımda düşüceceğim zaman uyandırdım ama bunda uyanamadım.Yere çakıldım,paramparça oldum işte. İşin tuhafı şuan hiçbir şey hissedemiyorum. Hissizleştim sanırım

Gizem:S-saçmalama kızım. Acı çekiyorsun, hayal kırıklığı yaşıyorsun.. Hayallerin vardı..

Su:Hayal kuranlar sonunda hep üzülüyor işte. Kurma hayal falan.

Gizem:P-peki b baban konusunda ne hissediyorsun?

Su:O benim babam değil. Sadece çok küçükken babamı kaybettiğim için kalmış bir lakap gibi bişey. Bunu herkes bilmez. O yüzden toplu ortamlarda açıklama gereği duymuyorduk. Acı çektirmekten başka bir boka yaramıyor.Annem e defalarca söyledim ama taktığı o gözlükleri gözünden çıkarmıyor ya da görmek istemiyor. Bunu suratına vururusam kaldıramaz gizem..

Gizem:Niye susuyosun güzelim.Söyle annene nasıl bir pislik olduğunu. Tamam belki ilk duyduğunda kötü olur ama düzelir sonra. Hem bak benimde babam yok. Olmasına gerek de yok. Belki 4 lü bir eve çıkarız fena mı? 

bu söylediğine gülümsedim.

Su:Sanki ben sustukça içimde birikiyo  bildiklerim, çığlık çığlığa söylemek kurtulmak istiyorum ya! Anneme iyilik mi yapıyorum kötülük mü bilemiyorum! Bu durumdan nefret ediyorum. Bu acıyı kaldırabilir mi onu da bilmiyorum.

Gizem:Sen kaldırabiliyorsan diğer insanlarda kaldırabilir. Bu kadar derin düşünme su

Su:Haklısın galiba

Gizem:Yürüyelim mi biraz karda? İyi gelir hım?

olumlu anlamda kafamı salladım.Kalın kalın giyindik eldivenlerimizi de giyinip dışarı çıktık. Millet eğleniyordu ya. Bende bundan birkaç saat önce mutluydum.Bazen mutlu olduğunu anlamak için üzülmen gerekiyormuş. Aniden birinin bana çarpmasıyla yeri boyladık. Ben altta o üste kalmıştı. İyi de bu kişi sanırım fazla kaslıydı.. 

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now