5.Bölüm

580 11 9
                                    

Ateş ten

Onu Alp le görünce kan beynime sıçramıştı. Hayır yani bi çocuk gelir gelmez mi olay yaratır. Siktir git Amsterdam ina şerefsiz herif! Okula başlamış bide ..

Dün gece çocuklar beni ite kaka mekandan çıkarmışlardı. Arabaya binerken çocukları def ettim. Zor da olsa gitmişlerdi. Arabaya atladım tam gaza basacakken yan kapinın açılmasıyla oraya döndüm. Bir sen eksiktin kizim!

Alev binmişti. Yine götünü net gördügüm bir kıyafet ya da bez parçası mı demeliydim? Derin bir iç cektim. Yine yapısıcakti bana yani baska bi aciklamasi yok.

Ates: Ne istiyosun alev

Alev: seni istiyorum yakisikliiim baska ne isteyebilirim? Hem sen beni ozlemedin mi? Bence sende beni ozledin..

Ates: kes! Hic havamda degilim inan bana

Alev: ben seni havaya sokarim hadi amaaa

Demediyle gaza bastim. Eve geldigimde alevde arkamdan iceri gecti.
Hatta direk odama gecti. Yerini gozu kapali bulurdu nasil olsa. Bazen bu kiz niye boyle oldu diye düsünmüyo da değilim.

Yataga attim kendimi. Tabi alev bos durur mu hemen sırnaşmaya basladı. Onu üstümden itip sert bi tonda

Ates: UYU! Sadece uyu yoksa siktir git! Sana havamda degilim dedim istemiyorum!

Alev: sen kaybedersin tatlim dedi ve arkasini dönüp yatti. Yılışık şey. Sabah kalktığımda alev banyodan çikmıstı hemde benim gomlegimle. Bisey demedim. Arabaya gecip okula gittik. Okula girince Alp i Su nun yaninda görünce cene kaslarimin kasildigini hissettim. Tabi iki nefret ettigim insan bir araya gelmis. Su ya bir bakis atip alevin koluma girmesine bisey demeden hatta beni opmesine bisey demeden okula girdim. Tayfada pesimden geldi.

Can: abi alev seni optu
Ekin: niye bisey demiyosun lan
Berk: gece yeterince opmedimi broo
Ates: lan kesin hic cekemiycem sizi

Dedim. Derse girdik. Tenefuste kantine gittigimizde alp yine su larin yanindaydi. Kizlar alp e yiyecek gibi bakiyolardi. Serefsiz herif yakisikli sayilabilirdi. Tamam sayilmazdi yakisikliydi ve kizlarin ilgisini cekmeyi basarmisti bile.

Masadan kalkip eve gitti. Aksama mekanda toplandik. Çocuklarla alp mevzusunu konusurken iceri alp su ve gizem girdi. Elimi sıkılınca ne zaman sıkmaya başladıgımi bilmedigim bardagi masaya carptim. Neden boyle sinir olmaya basladim bilmiyorum. O kizi gorunce degil de yaninda baskasini gorunce sinirden kaskati oluyorum. Noluyo lan!

Bi ara alp suya fazla yaklasti sanirim opucekti. Daha fazla durmadim ve odaya dogru yurumeye basladim. Suyu tuvaletin orda gorunce kolundan tutup odaya attim. Biraz fazla icmistim ve sinirden naptigimi kestiremiyordum

Multiyi açın

Onu kapiyla arama alip o soruyu sordum. Neden bilmiyorum ama canım şuan onu istiyordu. Sadece beni öpsün istemiştim. Bencilce davranmak zaten benim genimde var olan bişeydi. Kimseyi onemsemeyen kizlarin diyisiyle playboy, badboy okulun populer cocugu iste..

Suratıma yediğim tokatla kendime geldim. Eli de ağırmış. Sinirden kasılmiştım. Kimse bana vuramazdı. Bu iki oluyordu!

Su: Ssen bunu nasil sorabilirsin ya! Hayvan herif! Senden nefret ediyorum!

Ates: Niye zoruna mi gitti? Bilirsin biz erkeklerin bazı ihtiyaçları vardır ve sen bunu karşılayabilirsin diy..

O anda göğsüme doğru vurmaya başladığı için susmak zorunda kaldım.

Su: sen. Çok. Pislik. Bir. Adamsın.

Ateş: ne ağrına gidiyor? Az önce alpi öptügün gibi düsün
Su: ben alp i öpmedim!
Ates: hadi ya bende yedim! Niye dipdibeydiniz lan o zaman!
Su: Ya seni ne ilgilendirir ya! Sanane!
Ates: benim mekanimda olan hersey beni ilgilendirir.
Su: cekil git basimdan sen şaka mısın?
Ates: Evine gidiceksin hemen!
Su: bunu sana sormuyorum!
Ateş: Bana bak kızım ikidir bana tokat atıyorsun benden sana bir uyarı. Bir daha bana tokat atmaya kalkarsan seni doğduğuna pişman ederim! Evine gidiceksin ve o Alp le konuşmayacaksın diyorum anlıyor musun!
Su: sen bana emir mi veriyosun?
Ateş: evet
Su: sen bana emir veremezsin! Cık şurdan dedi. Bende inat değilmi daha çok yaklaştım.
Ateş: neden? Heyecanlanıyor musun?
Su: s sacmala! Neyine heyecanlanicam ben senin dediginde elimi beline gotürdüm. Kalp atıslarini duyabiliyordum. Çok hızlı atıyordu.
Kekelemeside cabasıydı. Bakışlarım dişlediği dudaklarına kaydı.
Onunda bakısları bana kayınca ve dudaklarına baktiğımı görünce heyecandan dudaklarını ısırmaya başladı. Ne yaptığını farkında mıydı bu?

Ateş: yapma öyle
Su: n nasıl yapmiyim
Ateş: ısırma dudaklarını daha çok tahrik ediyorsun
Beni ittirdi o an kendine gelmis gibi kafasinı salladi ve

Su : aptal! Diyip çıktı. Çıkmasına izin vermiştim çünkü biraz daha burada kalsaydı kendimi tutamayabilirdim. Arkasından gittiğimde alp ve su sarılmış bir haldeydi. Ellerimi sıkmayı bırakamıyordum. Noluyo amina koyayim! Niye bu kizı paylasamıyorum lan ben! Niye onu hem öldürmek isteyip hem de.. ahhh!
   İkisinin çıkışını izleyip bizimkilerin oturduğu masaya oturdum.

Berk: nereye gittin oğlum
Ates: burdayim iste
Ekin: bro indirelim şu şerefsizi biz yaptık deriz babana aran açılmasın
Ateş: babamı sikliyor muyum sence?
Can: tamam beyler yarın devam ederiiz diyip kızı kucağına cekti. Pic heryerde pictir. Onun bu hareketine güldük. Alev yine yanıma geldi.

Ateş: git alev
Alev: bu sefer istediğimi alıcam.
Ates: ne istiyosun
Alev: başladıgım isi yarim birakmayi sevmem ben dedi ve dudaklarıma yapıştı. Aklıma su ve alp gelince alevin saçindan cekip kontrolu elime aldim. Sanirim sinirimi boyle gecirebilirdim. Bu gece de aleve istedigini verelim bakalim..

Su dan devam

Sabah uyandigimda etraf yabancı gelmişti. Başimda çatliyordu. Etrafa biraz daha bakinca gizemlerde oldugumuzu anladim. Dün gece ben çikınca goz yaslarimi tutamamistim alp te bizi gizemlere birakmisti. Gizem gelince duş almamı ve giyinmemi soyledi.

Beraber okula doğru yürüdük. Okuldan içeri girdiğimde bahce boştu. Kantine indiğimizde tam tayfa burdaydi. Bide alev(!). Şu kızı gerçekten öldürmek istiyordum. Ateşle göz göze gelince tam goz devirecektim ki alevin kucağina oturmasiyla ağzim 5 metre acildi.. bu kadar da olmaz. Elimin acisiyla bakislarimi elime getirdim. Tırnaklarimı etime geçirmiştim ve biraz kanatmisim. Gizem gormesin diye tuvalete  kalktim. Tuvalete girince bi kabine girdim. Sakinlesmeye ihtiyacim vardi. Bana noluyosa! Kendi kendine ne tribe giriyosun kizim! Iki pislik bulmus birbirini iste! O sırada bi kızin konusmasina tanik oldum

X1: kiziim alevle ates yatmis biliyomusun
X2: duymayan kaldi mi kizim duydum tabi sansli surtuk

   dediler ve bende ondan sonrasi yok. Yatmislarmiydi? Yani beni öpmeye kalktıgı o dudaklarla alevi mi öpmüstü? Gözümün önüne kantindekiler de gelince midem bulanmaya başladı ve kafamı duvara yaslayıp ağlamaya başladım. Hissettiklerim için acı cekiyordum. Nasıl bir insandan nefret ederken onu paylaşamıyorum! Neden  yaninda o kizi gorunce öldürmek istiyorum?!

Ateşten

Alevi kucağımdan itip tuvalete diye kalktım  Sınıfa yürürken bikaç kızın konuşmasını duydum.

X1: Şu su ne sansli kizmis ya yeni geleni de goturmus hemen
X2: nasil yani
X1: dun bardan sonda alp e gitmis galiba
X2: vayy once ates sonra alp iyi goturdu valla isi pisirmislermi bari

Ates: Yeter! Kapatin çenenizi! Ağzını açanı gebertirim! Boşaltın sınıfı hemen!
   diye kükreyince sınıfı boşalttılar. Lan ne demek Alp te kaldı lan!
(Çop tenekesine tekme ve duvara Yumruk)
Ne demek işi pişirdiler lan! (Yumruk)Sinirden nefes alislarim sıklasmıstı.
Lan bana kendini öptürmeyen, öpüp ona zarar vermek istemeyen beni itip o tipini siktiğimin cocuğuna nasıl gider lan!
  Kontrölümü kaybetmiş gibi duvarı yumrukluyorum. Elimde sıcaklık hissedince kanadigıni anladım. Ama durduramiyordum kendimi. Durmak istemiyordum. Bu duvarin yerinde o tipine sictigim cocuk olsun istiyordum! Yavaşca kafamı duvara dayayip yere çöktüm.Neden lan neden! Ben bu kizdan neden nefret ediyorum! Neden o kiz! Kendine gel oğlum! Kendine gel lan!  Bana noluyor bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var o da o kizdan Nefret Ediyoruuum!

Bölüm sonuuu!

Evet canlarr bu bölümü size sürpriz olarak erken yayinladım. Nasıl gidiyor sizce?
Çok eğlenceli şeyler olacakkk..
İstek sahne var mı bebeksiler 😎😍
Bu arada Ateş ten Su ya "bebeksi" kelimesi geleceeeek! Ha bir de sinirden kendini tutamayıp ağlayan su yun dudaklarına yapışan aynı anda elini duvara geçiren bir ateş hayal edin. Sinirli olduğu konu kiskanclik olacak hadi bu kadar tüyo yeterr ..
İlk öpücüğümüz gelsin mi artıkk?
Ama sevgili olmayacaklarr 😘

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now