27.Bölüm

318 11 16
                                    

Su dan

Allahım burada bile öküzlüğünü konuşturmuştu. Ben şaşkın şaşkın ona bakarken ilker amca yalancı bir öksürükle uyarısını yaptı. Onların yanında ANNEMİN yanında küfür etmişti.

Su:Ay ateş inanmıyorum ya! Burada bile kıskançlığın online!!

Ateş:Heralde online olucak lan! Şu kıyafete bak! 

Su:Ne zaman offline oldu ki!! Ayrıca kıyafetim gayet düzgün!!

Ateş:Düzgün soru işaretii ! Boyuna zaten bişey demedim!! Dikmeyi unutmuşlar!! kumaş mı eksikti acaba!! dediğinde ben sinirden küçük çaplı bir çığlık attım ve herkes gülmeye başladı.

Tülin: Ateş gitme kızın üzerine

Ateş:Sen karışma anne

Tülin: Aman iyi be bişey demedim 

İlker: E hadi tebrik edelim de ateşin kıskançlığı offline olsun dediğinde gülümsedim. Onlarla da görüşüp yerime geçtim. Ateş ve annesi arasındaki soğukluk gözle görülebilir cinstendi. Annem resmen boynuzlandığı kadınla karşılıklı oturuyordu (!). Bunu bildiğimi bilse beni gerçekten gebertirdi.. 

Gizem: Su ve ateş buraya gelsenize diyip bizi yanlarına çağırdı. Direk gittik tabi. 

Gizem: Selfie time kızım buraya bakınn

Su: Tamam oluur diyip sırıttık ama çocuklar sırıtmıyordu. Havalı poz vereckler ya hıamına hbdhbvfb 

Ateşin karnına dirseğimi geçirdimde inledi sanırım sert geçirmiştim. 'gülsenize' diye cırladığımda hepsi gülerken gizem arka arka birkaç poz çekmişti. Tabi aralarda poz veremediğimiz tamamen doğal çıkan resimlerde vardı. Anlık çekilenler. 

Ateş: İlaçlarını içtin mi sen?

Su: Hii ben onları unuttum!

Ateş: Afferim su ya! diyip elimden çekiştirdi. İlaçları artık ortada bırakıyordum mutfak masasında duruyordu. Nasıl olsa annem öğrenmişti rahattım. Ateş dikkatli bir şekilde ilaçları elime verip bir bardak su doldurdu ve bana uzattı.

Ateş: İç hadi dediğinde kafamı sallayıp ilaçları içtim. Mutfaktan çıkmak üzereyken ateş kolumu tuttu.

Ateş: Benim canım çürük vişne çekti ama

Su: Ateş saçmalama iyi misin ne çürük vişnesi! Çürük vişneyi nerden bulayım ben sana ya! 

Ateş: Ben buldum ama

Su: Nerde? dediğimde ateş parmağını dudaklarım üzerinde gezdirdi ve

Ateş: İşte burada dedi. Dudaklarıma yapıştı. Sert öpmeye başladı. Tabi çocuk ne zamandan beri öpemiyor ya acısını çıkarırcasına öpüyordu. Beni duvara yaslamış ellerini de yanıma dayamıştı. Tek eli çenemi kavradığında bende elimi ensenine koyarak öpüşüne karşılık vermeye başladım. Pek başarılı olduğum söylenemez çünkü kontrol onun elindeydi. Öpüşü yavaşlarken benden çok az ayrıldı ve

Ateş: Seni öpmeyi özledim

Su: Ateş utandırmasana

Ateş: Sen özlemedin mi? dediğinde gözlerime bakıyordu. Mecburen bakışlarımı kaçırdım. Ah bu lanet hormonlar beni zorlamaya başlamıştı. Bu sefer ben ensesinden tutup dudaklarına yapıştım. Bu hareketim karşısında dudaklarımın üstüne gülümseyip kontrolü tekrar eline aldı. Diğer elini de belime indirdiği sırada arkadan gelen öksürük sesiyle ateşi itmem bir oldu. 

Aras: Böldüm ama su alıcaktım?

Ateş: Senin zamanlamanı sikiyim piç dediğinde aras abi kahkaha patlatmıştı.

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now