11

12 1 0
                                    

"Vilka är bäst? Vi är! Vilka är bäst? Vi är!" Liam och Nicole hoppade runt och sjöng i kör. Som man kanske förstår så vann Real Madrid. Fyfan 4-1.

Jag och Philip bara satt i soffan och försökte visa att vi inte var dåliga förlorare, det var vi båda. Vi var inte så sura för att Juventus inte vann bara att Real vann.

När Real skulle lyfta pokalen så var det tydligen viktigt att vi skulle vara tysta. Liam och Nicole satt som fastklistrad mot tv:n.

"Ska vi gå och göra oss i ordning istället" jag kollade upp mot Philip och nickade som svar på hans fråga.

Jag tror inte Nicole eller Liam märkte att vi gick för dom kollade inte mot oss eller sa ingenting. Vi gick in till Philips rum.

"Surt" jag kollade på han frågandes och han kollade upp på mig, "matchen" nu fattade jag vad han menade.

"Ja, dom hade helt klart domaren med sig" jag skrattade och satte mig i sängen där min väska stod. Han började också skratta.

Jag började ta ur grejer ur min väska. Jag tog upp tandborste och tandkräm, sen började jag leta efter mjukisshortsen och linnet. Jag hittade shortsen men inte linnet. Förvåningen syntes nog i mitt ansikte för helt plötsligt så frågade Philip.

"Vad är det?" Jag la ena handen på huvudet och tittade upp på Philip.

"Jag glömde mitt sovlinne" jag skrattade till lite osäkert när jag sa det. Jag vet inte varför jag blev generad över det men jag kände hettan i kinderna.

"Men du kan få låna en tröja av mig" Snabbt och hastigt så gick han fram till sin garderob och tog fram en vit t-shirt och kastade den till mig.

"Tack" jag tog shortsen och t-shirten i ena handen, gick in i badrummet och bytte om. När jag tog på mig tröjan så kände jag tröjans doft, den luktade Philip. Å vad den luktade gott. Philip är längre än mig så tröjan var lite lång. Den gick ungefär till halva mina lår.

När jag kom ut så hade Philip också bytt om, eller han hade inte direkt bytt om utan mer tagit av sig. Han stod vid sängkanten i sina Calvin Klein kalsonger och höll på ta bort överkastet från sängen. Han drog bort det snabbt och slängde det på golvet.

När han såg mig så stannade han upp och log.

"Vadå" jag log mot han och jag kände hur mina kinder hettades. Varför blir du generad av allt människa? Mitt undermedvetna hade rätt.

"Inget" jag höjde ett ögonbryn som menade jagvetattdetärnågot, vadärdet? "Du är söt" jag skrattade till och han kom fram till mig. Han la sina händer på mina höfter och kysste mig och jag svarade gärna med att kyssa tillbaka. Varenda nerv i mig pirrade till. Hur kunde en människa få mig att må så bra som Philip gör.

Efter kyssen kupade han sina händer på mina kinder. "Du är väldigt söt" jag log. "Du med" han kysste mig snabbt på munnen igen och sen tog han tag i min hand och följde mig till sängkanten. Vi la oss i sängen. Han la sina armar runt mig och jag kurade ihop mot han. Båda var så trötta så vi somnade direkt. Vi märkte inte ens att Nicole och Liam kom in och la sig.

Stay with me (sv)Where stories live. Discover now