Kapitel 6

16 2 0
                                    

Vi kom in i omklädningsrummet, det satt massa tjejer där. Det var upptaget på alla bänkar förutom en. Där fick det plats för två, jag och Nicole gick och satte oss där. Alla tjejerna log åt mig när vi gick mot bänken. Jag blev förvånad för när jag spelade i AIK så gillade ingen när det började någon ny.

Alla satte på sig sina skor och benskydd. Tränaren kom in och pratade om en match dom hade spelat i helgen, dom hade vunnit och de låg 3:a i sin serie. Ja jag vet att det kanske inte är så kul att börja i ett lag mitt i en säsong men jaja jag får försöka hänga på snabbt.

"Okej tjejer, nu går vi ut på planen och gör det bästa vi kan på träningen!" Nicole viskade till mig att han alltid peppar dom innan träningar och matcher. Det tycker jag är jättebra, det hade dom inte gjort i något utav lagen jag spelat i tidigare.

Alla började gå ut på planen, jag och Nicole gick sist. Jag började höra att dom som gick längst fram började fnittra och viska med varandra. När vi kom längre fram så såg vi vad det va, Philip och Liam stod bredvid planen. 


Philips perspektiv

Liam hade kommit, vi stod och väntade vid sidan av planen. Vi stod och prata om våran seriematch vi haft i helgen, vi vann. Efter en stund öppnades dörren till omklädningsrummet. Omklädningsrummen behöver verkligen renoveras, man hör den gnissliga dörren från mils avstånd. Tjejerna kom ut i en klunga, de började gå mot planen. Jag kunde inte se henne i klungan. Sen såg jag henne, gå längst bak med Nicole, min granne. Hennes ljusa hår lös i solen och hennes gröna ögon gnistra. När hon såg mig så lyftes hennes mungipor uppåt, mina också.

Tjejernas träning började med att dom hade kvadraten som uppvärmning. Nora var inte i mitten så många gånger, när hon var det så tog hon bollen snabbt och när hon inte var det så tog hon väl hand om bollen. Jag blev väldigt imponerad.

"Din tjej kan ju spela" sa Liam och puttade till mig på axeln. Jag skrattade och slog tillbaka på hans axel och han började också skratta.  


Noras Perspektiv

När träningen var slut så gick alla mot omklädningsrummet. När vi skulle gå in genom dörren så ropade någon på oss, det var Philip. Han och Liam kom springande mot oss när de såg att vi stannade upp. Philip gav mig oss en varsin kram men han gav mig en kyss på kinden också.

"Va bra ni var på träningen" jag blev glad, ingen hade sagt att jag var bra förut. Liam nickade som om han höll med.

"Ja Nora du är verkligen bra" jag gav Nicole en kram.

"Du är också jättebra" Nicole gav mig ett brett leende. 

"Kom nu tjejer!" ropade tränaren från omklädningsrummet. Jag skulle kunna stå här hela dagen och prata med Philip och Nicole, och Liam förstås.

"Vi kommer!" ropade Nicole tillbaka. Vi sa hejdå till killarna och gick mot dörren. Jag frågade Nicole om vi skulle stanna och kolla på killarnas träning, det ville hon. Innan vi gick in i omklädningsrummet så ropade vi på Philip och Liam.

"Vi stannar och kollar på eran träning!" jag såg hur Philip sken upp i ett leende och kollade på Liam. Han gav oss tummen upp och började gå mot planen. 

Kort kapitel men vill få upp något för det var så längesen sen senaste men ska verkligen börja skriva igen nu.

Stay with me (sv)Where stories live. Discover now