Capitolul 6. ||Amnezia si pisicul dubios||

45 4 0
                                    

Peste jumatate de ora soseste salvarea si il ia pe Fred pe o targa si il duce la spital. Eu si Mihai ne grabim sa il ajungem din urma luand un taxi. Ajunsi la spital ne asezam pe banca din fata unui cabinet de consultatii unde un pacient era intins pe masa iar o asistenta intr-un mini-jup era pe cale sa il injecteze in una din fese dar a alunecat si i-a bagat-o direct in anus. Nu se stie daca urla de placere sau de durere. Ceaa ce mi-a dat o idee sa il fac si eu pe Mihai sa tipe de placere ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Dupa ce am vazut chestia asta ciudata ne ducem la o alta asistenta din apropiere si o intrebam daca a vazut un pacient verde si ne spune ca se afla la etajul 1. Urcam grabiti amandoi pana acolo si intram repede cu asistenta in salon. Fred era inconstient avand pe el un halat albastru inchis la un singur nasture lasand la vedere corpul lui verde.

- Cum este Fred? Zice Mihai foarte ingrijorat si cu o voce tremuranda
Cand Mihai a vorbit Fred a deschis ochii. -Fred nici nu stii cat ma bucur ca esti in viata!!..In momentul ala Mihai i-a sarit la gat imbratisand-ul de fericire ca Fred e bine
- Cine esti tu?

- Poftim?Nu mai stii cine sunt? Sunt prietenul tau de o viata ne cunoastem de cand eram foarte mici. Zambeste Mihai cu lacrimi in ochi

- Nu imi amintesc...scuze
- Ma tem ca desi pacientul a supravietuit fara nicio vatamare, sufera de amnezie din cauza impactului loviturii. Nu aveti de ales decat sa ii readuceti amintirile. Sau chiar sa ii creati unele noi. Ne-a zis asistenta cea draguta.

- O sa fie bine nu iti face griji, ii vom recupera noi amintirile cat ai zice peste! Ii spun eu asta lui Mihai in timp ce ii dau o imbratisare pe umar sa il mai calmez.

- Puteti pleca impreuna cu pacientul. Va urez mult succes sa il readuceti la starea lui normala.
- Multumim! Spunem amandoi in cor in timp ce il luam pe Fred de maini si il ducem pana in afara spitalului. Desi nu il cunosc pe Fred de foarte mult timp l-am simtit ca pe un prieten-rival. Trebuie sa il readuc pe picioare pentru ca nu suport sa il vad pe Mihai suferind din cauza lui.
Cand am iesit din spital la intrare se afla o creatura precum o pisica cu forma umana cu un ochi scos si avea ceva rosu la bot precum sangele care se holba insistent la noi.
- Cine mai esti si tu si de ce te uiti asa la noi?Si de ce ai sange la bot.. Spun eu nedumerit

- Fir-ar sa fie de fiecare data primesc intrebarea asta stupida. Asa este FUC*ING blana mea!! Sa revenim.. Am venit sa il vad pe stapanul Fred. Cum am auzit de accident m-am grabit sa vin pe pamant sa aflu daca e bine.
- Este ok in mare parte, doar ca si-a pierdut memoriile si se pare ca nici cine este nu isi mai aminteste. Zice Mihai in timp ce tine privirea joasa de tristete, parea aproape sa planga.

- Eu nu mai inteleg nimic din ce se intampla. Cine este Fred de fapt si tu pisicule de ce ii zici stapan dar arati ca o specie complet diferita fata de el? Sunt foarte confuz! Mihai explica-mi ce se petrece credeam ca e doar un extraterestru obisnuit.
- Of se pare ca am multe sa iti explic in seara asta haideti sa mergem la mine acasa, oricum parintii mei sunt plecati intr-o excursie de 2 zile la tara deci am toata casa doaaar pentru mine.
- Bine dar dami-l mie pe stapan sa il tin in spate, cred ca abia poate sa mearga.
- Stapan? U-unde ma duceti? AAAAaaa. Tipa Fred in timp ce pisicul musculos il ia la el in carca.
- Calmeaza-te stapane, totul va reveni la normal doar ai putina rabdare si te vom face noi se iti revina amintirile.
- Haide-ti sa mergem, cred ca parintii mei deja sunt plecati.

Intr-o ora am ajuns cu totii acasa la Mihai. Este prima data cand sunt la el acasa. Desi sta foarte aproape de mine niciodata nu am fost unul la altul. Timid ma descalt la adidasi si stau la usa. Pisicul care il tinea in spate pe Fred intra o data cu Mihai iar eu stateam unde m-am oprit sa las incaltamintea.

- Nu intri?..Zice Mihai in timp ce ma apuca de brat

- B-ba da. Este prima data cand vin la tine.
- Hai intra, simte-te ca acasa. Imi zambeste el.
Casa lui era incapatoare, si parea linistita. Mihai ne ghideaza pe toti catre camera lui. Peretii erau albi si avea un pat mare cu o patura neagra cu dungi pe el. Mai avea un birou cu Pc-ul un Tv un raft unde isi tinea hainele si o biblioteca cu toate cartile lui preferate. Pisicul il pune pe Fred intins pe pat si il lasa sa adoarma. Iar eu si Mihai stam asezati pe un scaun in timp ce celalalt tip care parea dubios statea pe pat langa Fred.
- Pai Antonio cred ca e timpul sa iti povestesc despre trecutul meu... 

Va urma..

Indrăgostit de un extraterestru Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora