Capitolul 5. ||Competiție la sală||

33 5 0
                                    

- Ămm Mihai cumva te uiți la... ?
- Ce îmi plac adidașii tăi. Sunt noi?
- ...Nu sunt noi, sunt spălați cu perwoll (+_+).
- Ah, ok. Și zâmbește el larg.
Cred că nu o voi scoate niciodată la capăt cu tipul ăsta. Cum să îl fac să se prindă că îl plac, voi face eu ceva să îi demonstrez că sunt menit să îi fiu de nevast.
După o oră întreagă de antrenament ne odihnim pe o bancă extenuați. Mihai avea tricoul umed de tranpirație și prin el i se putea vedea pieptul lui bărbătesc  de lăcustă constipată. Să îi spun lui Mihai că l-am întâlnit pe prietenul lui în dimineața asta? Mai bine o las pe mai târziu la un moment mai potrivit. Îngândurat întorc capul spre fereastră și văd aceeași lumină albă ca cea din visul precedent cu Fred. Chiar el era. Sau cel puțin nava lui pe care am recunoscut-o din prima. De ce a venit tocmai într-un moment ca ăsta? Lumina devenise vagă și îl observ pe Fred cum se cățăra pe geam să poată intra în sală.
- Fred!?? Ce cauți tu aici? Spuse Mihai foarte mirat
- Am venit în vizită pe pământ, voiam să te văd pe tine și pe prietenul tău deja am făcut cunoștință cu el și în plus mi-ar mai trebui și mie niște sală la câte dulciuri am mâncat la mine pe Marte.  
- Bună, Fred. Nu a trecut "mult" de când ne-am văzut ultima oară. Zic eu cu o voce înțepată
- Păi mă bucur că ne "înțelegem". De astăzi suntem rivali! Glumesc nu îți face griji doar mă jucam puțin cu tine Ohoho. Spune extraterestrul în timp ce râde malefic cu o mână la gură și cu una în șold. Fabulos nu-i așa?
- Ok cred că ne-a ajuns pauza asta haideți să ne antrenam! Am mers toți la câte un aparat de fitness și am început să alergăm. Vreau să fac ceva să îl impresionez pe Mihai nu mă dau eu bătut în fața lui Fred! Eu eram pe banda din mijloc, Mihai pe cea din dreapta și Fred pe cea din stânga. Trag un ochi spre Mihai și el nu avea nicio treabă alerga cu căștile în urechi ascultând " Hai rotește spinneru' de la Edy Talent -Hit 2017" pâna la mine se auzea  melodia dar dacă pe el îl motiva nu aveam de ce să îi stau în cale.
Schimb viteza de la bandă ca să alerg mai repede să îl impresionez pe Mihai îmi adun toate forțele și încep și mai tare, Fred mă observă și face și el la fel, își mișca picioarele mai ceva ca Usain Bolt. Alergam amândoi din răsputeri dar Mihai tot nu ne observa, era absorbit de noul hit al lui Edy Talent, era fascinat de cuvintele înțelepte ale acestul cântăreț legendar încât devenea ridicol. Până când m-am enervat și am apăsat butonul de viteză la maxim și eram cât pe ce să îmi iau zborul dar cu noroc am apucat să mă prind de mânerele de la bandă și am scăpat nevătămat, însă Fred a făcut același lucru cu viteza și a zburat cu capul până în peretele cel mai apropiat din spate mai exact. S-a auzit destul de tare precum o bubuitură și Mihai a observat în sfârșit ce s-a întâmplat de la gălăgia mare produsă de la accident. Și-a dat imediat căștile jos din urechi și a alergat repede spre Fred eu urmându-l din spate
  - Fred te rog răspunde te rog Fred... Mihai avea lacrimi în ochi, nu știam ce să fac să îl liniștesc .-Sună la salvare. Repede e urgent! Scot repede telefonul din buzunar și încep să sun

Va urma..

Indrăgostit de un extraterestru Where stories live. Discover now