one month

26 0 0
                                    

Dnes je ten deň kedy sa znova pozriem do očí svojej matke. Prešiel nejaký čas čo som sa uzavrela do seba, do svojho sveta . Snažila som sa nemyslieť na nič iné ako na prácu , pretože myšlienky sú pre mňa momentálne nebezpečné. Dnes sa musím odosobniť a byť sebavedomá a hlavne si zachovať chladnú hlavu. O hodinu sa to všetko začne a ja neúspech dnes večer neberiem.

Nachádzam sa v mojej kancelárií a rýchlo beriem ešte nejaké potrené veci na ktoré sme v tom zhone zabudli. Všetko je už nachystané a predpokladám ,že hostia už začali chodiť na miesto. Vždy sa niečo stane , nič nemôže byť bez problémov. Našťastie v tom nie som sama a mám pri sebe tím profesionálov a priateľov. Mala som už všetko v rukách a odišla som z budovy. Už som bola na ceste keď v tom mi zazvonil mobil.

" Už cestujem napäť. Deje sa niečo?" spýtala som sa Erika ktorý to mal počas mojej neprítomnosti na starosti

" Pravdaže sa deje. Modelky si myslia že sú na prehliadke Victoria Secret a majú vysoké nároky a ziapu tu po personále." iba som si ťažko vydýchla a zamyslela sa nad tou absurditou.

" Vážne teraz je už jedno ako sa správajú zachvíľu sa všetko začne takže už len prežiť." dala som si blinker  na odbočenie k hotelu

" Hej ale kto sa má za ne hanbiť? A dúfam ,že si nezabudla na moju brošňu ktorú neviem nájsť. Našla si ju?" to hádam nemyslel vážne

" Zabudla som prepáč." ach vedela som ,že to bolo moc jednoduché

"Idem po to , len sa tu niekde otočím." odkázal mi aby som sa ponáhľala a zložil hovor. Rozhodla som sa ,že zaparkujem tam kde som a prejdem tam pešo. Ako som zašla za roh uvidela som pred vchodom veľmi podozrivú ženu celú v čiernom . Vyzerala veľmi elegantne ale bolo vidno že nechce aby ju niekto spoznal. Prišla som bližšie a spýtala sa jej či niekoho hľadá. Ako ma zazrela zľakla sa a v tom momente nastúpila do čierneho auta ktoré tam na ňu čakalo.  Nič som sa teda nedozvedela. Ani som nemala čas nad tým rozmýšľať , zobrala som potrebné veci a vrátila som sa k autu. Môj presun na miesto bol čo najrýchlejší.

" Kde si toľko , už sú tu aj hostia. " pribehol ku mne Erik , podala som mu brošňu.

" Ja viem, už idem pomôcť." v tom mi podal do rúk moje oblečenie na dnes večer

" Nie. Ty sa už o nič nestaraj všetko je nachystané. Choď sa len rýchlo upraviť nech to dnes už zabalíme sa môžeme ísť domov." poďakovala som mu a rýchlo utekala sa naozaj dať dokopy. Chcelo to dať si aj sprchu. Po dnešnom behaní to aj potrebujem. Našťastie mi ponúkli jednu z izieb kde som si mohla všetky moje veci rozprestrieť. Tak nebol žiadny problém v pokračovaní mojich plánov . Keď som už konečne vyšla z izby nachystaná, dole bolo všetko v posledných prípravách ja som si už spokojne sadla a nechala sa nalíčiť tímom odborníkov . Vyzerala som úžasne tak ako som si to predstavovala a hlavne pomohlo mi to nejako často nemyslieť na všetky tie veci ktoré sa odohrali v mojom živote . Blížil sa začiatok ľudia sa posadili , kameramani a fotografi boli na miestach ako aj modelky a všetky potrebné veci a zrazu to vypuklo šlo to ako po masle ak aj nastal nejaký kiks nikto si to nevšimol lebo sa to nejako šikovne zakamuflovalo . Najväčší stres ktorý som už potom mala bol môj výstup na konci prehliadky . Keď zvolali moje meno roztriasla som sa vyšla som pred ten dav ľudí priklonila som sa a oni mi tlieskali ako v mojom sne . Toto bolo po dlhom čase moje znovuzrodenie ,ale bohužiaľ len nachvíľu a v tomto jedinom smere. Musela som sa vrátiť do reality. Všetko prebehlo ako malo skončila sa show a prišlo na afterparty. Prechádzala som sa medzi pozvanými ľuďmi, občas prehodila s nimi nejaké to slovo, ale inakšie nevnímala som skoro nič okolo seba. Vedela som ,že ma čaká stretnutie s mojou matkou, ktorú nemám chuť ani vidieť . Najradšej vôbec. Lenže ako keby som si to privolala , v tomto momente nemám východisko pretože stojí priamo predo mnou a smeruje spolu s mojou sestrou ku mne. Bola som ticho nechala som nachvíľu všetko tak len z dôvodu že sme boli na očiach veľa ľuďom.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 24, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ObsessionWhere stories live. Discover now