Untitled Part 11

17 0 0
                                    

Keď som sa prebudila ležala som na gauči sama. David odišiel do práce a ja som si ešte chvíľu poležala. Prevaľovala som sa zo strany na stranu. Aby som s tým prestala šla som sa osprchovať.  Bolo to uvoľňujúce a naozaj mi to pomohlo sa naštartovať do nového dňa. Neskôr som si spravila raňajky a sadla som si k šálke čaju.  Popíjala som ho veľmi pomaličky a napadlo ma , že by bolo na čase začať pracovať na novej kolekcií, lenže to nebude možné dovtedy pokiaľ sa Hanne nepodarí dostať do normálu. 

" Dobré ráno." ani som nezaregistrovala kedy vyšla z izby 

" Ahoj." postavila som sa ,aby som jej na stôl dala tanier s jedlom.

" Pripravila som ti raňajky. " pozrela sa na mňa a posadila sa ku mne.

" Nie som hladná." prehrabla si vlasy a odpila si z čaju.

" Ja viem, ale niečo by si do seba mala dať. Bude ti zle.  " prevrátila na mňa očami a postavila sa

" Idem sa osprchovať. " jednoducho sa otočila a odišla

" Dobre. " zamrmlala som si sama pre seba . Bola som z toho mierne vytočená,alebo skôr unavená z toho ako sa na mňa všetko len valí.  Nasadilas som sa a začala som upratovať v celom byte . Šlo mi to prekvapivo rýchlo a  ani som sa nenazdala a bolo všetko hotové . Keď som si utierala prach na svojom stole môj zrak sa zastavil na mojom notebooku. Okamžite som ho zapla a posadila sa k nemu. Chcela som nájsť ten mail ktorý mi prišiel z toho wellnesu. Viem , že by som to mala nechať tak,ale zaujíma ma čo s tým ma spoločné Cameron. Možno niekde v hĺbke dúfam, že sa tam ocitol omylom.  Neverila som vlastným očiam keď som ho tam nemohla nájsť. Dostalo ma to do stresu. Vtedy niekto zaklopal na dvere. Vyšla som von z izby aby som otvorila. Stál tam starší muž s kufríkom v ruke.

" Dobrý deň" pozdravil ma a ja som sa len milo pousmiala

" Dobrý deň. Prajete si?" snažila som sa zistiť čo tu robí a kto to je keďže som ho nikdy pred tým nevidela

" Vy ste slečna Grande? " očividne vie kam má namierené

" Áno.  " vtedy sa pousmiala  a začal rozprávať

"Ja som doktor Fisher a poslal ma pán Derkinson." vtedy mi to došlo poslal ho Cameron bol to ten podplatený doktor

" Prepáčte nevedela som že prídete. Tak poďte ďalej nech sa páči. " pozvala som ho dovnútra  a zaviedla ho do izby k Hanne. 

" Hannah? " nakukla som do jej izby aby som vedela či môžeme vojsť 

" Čo je?  " niečo písala na mobile a pozrela sa na mňa len spoza neho 

" Toto je doktor ... Fisher?." pozrela som sa na neho a uvidela som ako sa pousmial, vtedy sa aj ona posadila na postel a odložila mobil nabok

" Poprosila som ho aby sa prišiel na teba pozrieť. " nebola veľmi nadšená ale nenamietala. Nechala som ich tedy samých , pretože ma o to doktor poprosil. Ja som zatiaľ čakala za dverami. Bola som nervózna to priznávam , bála som sa že by som sa dozvedela niečo čo by ma potom veľmi trápilo. Keď sa otvorili dvere celá nedočkavá som sa k nemu prišla.

" Bude v poriadku, nemá žiadne znaky násilia a psychicky vyzerá byť na tom dobre. Lenže má v sebe pozostatky drog a preto niekedy pociťuje nevoľnosť. Nemôžem jej dať na to lieky ,ale nech pije veľa vody a chce to len pár dní. " začal na mňa hovoriť aj bez toho aby som ho vyzvala. Čiastočne mi odľahlo a cítila som mierny pokoj na duši. Poďakovala som mu a odprevadila ho k dverám.

" Nezabudnite, že ak by sa niečo stalo tak mi zavolajte a ja hneď prídem.  " bol veľmi zlatý a sympatický starší pán.

" Pravdaže , ďakujeme a dovidenia. " podal mi jeho vizitku a odišiel. 

ObsessionWhere stories live. Discover now