Untitled Part 10

25 1 0
                                    

Keď som zbadal vo dverách toho chlapa prešiel mnou hnev. Zúril som, pri pohľade na neho som mal chuť vraždiť. Lenže som videl pohľad Caroline ,ako je v koncoch z toho ,že sa tam objavil a ja som tam tiež. Tak som rýchlo odišiel. Najprv som mal v pláne vypočuť si ich rozhovor,ale potom som to vzdal. Bol som až moc vytočený. Nastúpil som do auta a vybral som si mobil. Vytočil som tomu doktorovi o ktorom som hovoril,aby som si bol istý, že sa postará o to dievča tak ako sa má. Povedal som mu,aby prišiel hneď zajtra ráno.  Potom som už len naštartoval a viezol som sa len tak mestom. Nemal som cieľ len som sa snažil upokojiť a poriadne si prevetrať hlavu. Ulice boli plné ľudí a ja som sa nedokázal na nich pozerať. Zapol som si klapky a sústredil som sa len na cestu. Síce to nezvyknem ,ale pustil som si rádio. Ako naschvál hrali tu známu pesničku. Neubránil som sa spomienkam.

-----------------------------------------------------

KEDYSI:

-----------------------------------------------------

Práve som dopísal poslednú sms  a zaškeril som sa na tú obrazovku. Prišla mi spätná sms od Olívie teda Caroline, ako ju chcem začať volať a ani neviem prečo ma to potešilo. Čakal som , že ma bude ignorovať. Ja som jej napísal len zo srandy, alebo z nejakého dôvodu. Neviem z akého presne. Musím priznať, že je pekná a vyzerala byť inteligentná a hlavne ma zaujalo to ako sa ma hanbila. V tejto dobe sú už dievčatá bez zábran a hneď sa hodia chalanovi okolo krku. 

" Aron!" vykríkol na mňa môj otec a vtedy som si uvedomil, že je miestnosť plná ľudí.

" Čo? " odložil som si mobil a snažil som sa sústrediť na to čo mi hovorí

" Chcel som,aby si sa vyjadril. " jasné pýta si môj názor a potom aj tak spraví podľa seba

" O čo ide?" uškrnul sa na mne a otočil sa k mojej matke ,ktorá len tŕpla od strachu ,aby jej môj otec nič nespravil. 

" Vidíš tvoj syn ma zasa nevníma. Namiesto toho,aby sa snažil zapojiť sa do rodinných obchodov tak len čumí do toho mobilu a má ma na háku. " začal zvyšovať hlas a mama sa ho snažila upokojiť.

" Nehovor tak s ňou . Už ťa počúvam." odvrátil som jeho pozornosť na seba a vtedy hodil na mňa nasratý pohľad.

" Ty zasran nebudeš mi hovoriť  čo mám robiť. Ja som tvoj otec a nie pubertálny kamarát." vedel som, že je najvyšší čas zdrhnúť. Postavil som sa a bez slova som odišiel . Otec ma prenasledoval až k dverám,ale ja som sa už dávno  naučil ho ignorovať. Nie som malý, som už dospelý začal som študovať na univerzite a mám hlavne iné veci na robote,ako počúvať starého senilného deda. Nikdy to nebol otec roka,ale jedno ma naučil a to pohybovať sa vo svete obchodu. Je to iný druh obchodovania. Bude stačiť ak sa zmienim, že ide o ilegálne veci z väčšej časti. Je to rodinný obchod a dedí sa už niekoľko generácií. Každý chlap v našej rodine sa zaslúžil o to,aby naše meno niečo znamenalo a len rástlo a ja nebudem výnimkou. Musím uznať baví ma to len môj otec sa toho vzdať nechce a mne sa zasa nechce čakať. Preto som sa rozhodol, že si život zariadím podľa seba a začnem s tým všetkým sám. Našťastie mám už nejaké kontakty a začalo sa mi dariť. Otec o tom ešte netuší, teda si myslím a ak o tom vie tak je zatiaľ ticho. Ale dosť bolo o ňom a mojom živote. Bola noc a ja som nevedel kam poriadne idem. Zrazu mi začal zvoniť mobil. Volal mi môj kamarát zo školy, je to celkom debil,ale občas sa mu podarí zaperliť niečo vtipné a občas ho niekde zavoláme a on nás.

" Čau kámo." tieto oslovenia ma vedeli vždy vytočiť. Pripadá mi to také pubertálne a sedliacke.

" Čo chceš?" povzdychol som si a akurát som šiel odbočovať autom, obzrel som sa na cestu.

ObsessionWhere stories live. Discover now