part eighty eight

3.5K 230 13
                                    

V minulém díle jste četli:

''Pozítří mám čas. Můžu jet za ní s tebou?'', zeptal se. 

''Jasně. Představím jí tě'', vzdychl jsem si. 

''Uvidíš, že to bude dobrý. Teď musím končit, zítra ti napíšu'', řekl. 

''Dobře. Měj se'', pozdravil jsem ho. 

''Ahoj Harry. A drž se!'', řekl a položil to.

Má pravdu. Hlavní je, že se probudila. Musím jí něčím osvěžit paměť. Musím jí říct všechno, co za poslední dobu stalo. Všechno, co zapomněla. 

 Přes noc jsem nemohla spát. Asi proto, že jsem spala 6 měsíců.. 

Večer u mně byl doktor, i s mámou. Ptali se mě na různé otázky a řekli mi, že jsem zapomněla věci, které se staly za poslední dva až tři roky. Taky to, co se mi vlastně stalo. Měly jsme s mámou bouračku a z mé strany do nás narazilo auto. 

Pořád jsem přemýšlela nad tím Harrym, který za mnou byl. Máma mi nechtěla říct, kdo to byl. Prý mi to o sám řekne. Vypadal šťastně, když mě viděl. Byl to někdo z naší rodiny? Ale to bych si ho pamatovala. A navíc, to by mi máma určitě řekla. 

Doufám, že se tady zastaví a řekne mi, co je zač. Vypadal mile a byl hezký. To je slabé slovo. Byl krásný. Jeho nádherný úsměv, když mě viděl. Musím vědět, kdo to je. 

***

''Můžete sem, ale myslím, že spí'', slyšela jsem ženský hlas. Měla jsem zavřené oči. 

''Děkuju'', uslyšela jsem mužský hlas a bouchnutí dveří. Moment, ten hlas! 

Otevřela jsem oči a vedle mé postel viděla Harryho. Toho Harryho, co byl za mnou včera.

''Ahoj'', řekl chraplavým hlasem. 

''Ahoj'', zašeptala jsem. Chtěla jsem dál něco říct, ale on mě přerušil. 

''Než cokoliv řekneš.. Prosím, podívej se na tohle video'', řekl a z batohu vytáhl bílý iPad. Chvíli na něm klikal, potom mi ho položil do klína. 

''Tady máš svůj mobil, posílá ti ho máma a vzkazuje ti, že se za tebou odpoledne staví. Po tom, co se na video podíváš a všechno si promyslíš, mi prosím napiš, nebo zavolej'', řekl a dal mi můj mobil. Položila jsem si ho na malý stolek vedle postele. 

''Zatím se měj. A prosím, podívej se na celé to video'', řekl a odešel. Nechápu to. Mám v hlavě zmatek. Kdo on je? Nezbývá mi nic jiného, než se podívat na video.

Když jsem se podívala na obrazovku, byl tam on. Seděl před kamerou. Klikla jsem na play

''Ahoj Carol. Asi si říkáš, co jsem zač. Kdo ti přinesl tenhle iPad a co po tobě chce. Já.. Začnu úplně od začátku. Nejprve ti řeknu něco o sobě. Jmenuju se Harry Styles a mám 20. Bydlím v Londýně s rodiči. Znáš je, teda, neznáš. Ale znalas je. Máme velký dům. Často jezdím do svého rodného města, Holmes Chapel, za svou babičkou, nebo ona jezdí k nám. Tenhle rok jsem odmaturoval, na vysokou jsem se ale nehlásil. Sem, do Lodnýna, jsme se s rodiči přestěhovali před asi dvěma rokama. Nastoupil jsem do třídy, kam jsi chodila ty. A tak to všechno začalo. Bylo pondělí, chvíli před 8. ráno. Přišel jsem k vám do třídy jako nový spolužák. Nevěděl jsem, kam si mám sednout a ty jsi měla vedle sebe volné místo. Zeptal jsem se tě, jestli si k tobě můžu přisednout a ty jsi souhlasila. A tak jsme se seznámili. A po pár dnech, jsme spolu začali chodit. Ano, slyšíš dobře. Chodili jsem.. Teda, chodíme spolu. Sice to bylo kompikované, ale. No, řeknu ti jedno jméno. Ashley. Chtěla mě, ale já ji ne. Já chtěl tebe. Jednou v noci si mi hrozně chyběla a tak jsem se vydal k tobě. Napsal jsem ti, že stojím venku. Byly 3 hodiny ráno. Ze začátku to vypadalo, že mi ani nepřijdeš otevřít *jemný smích*, potom jsem ti ale napsal, že od tebe potřebuju polibek a ty jsis pro mně dolů přišla *úsměv*. Všechno bylo krásný. Ale potom.. Pamatuješ na Luka? Tvého bývalého? Jak, jak tě mlátil a tak? Vrátil se. Chtěl tě znovu dostat, znovu tě chtěl využívat kvůli sexu. Když jsem pro tebe měl jednou přijít, stáli jste před vašim panelákem a, mlátil tě. Řekla jsi mi, co ti dělal. Všechno jsi mi to řekla. A já ti slíbil, že už se to nikdy nestane. Bohužel, jsem to nedodržel.. On.. Jednou večer, když jsi šla ode mně.. *zbledl* Zastavil tě na ulici a odtáhl do černé uličky. A tam tě osahával a, znásilnil tě. *složil tvář do rukou* Já vím, že jsem za to mohl já. Byla tma a já tě pustil domů samotnou. Ještě teď si to vyčítám. Zkusil jsem ti volat, psát, ale ty jsi to nebrala. Bál jsem se o tebe a už v tu dobu mi došlo, že něco není v pořádku. Šel jsem tě hledat a hledal tě asi hodinu, než jsem tě našel. Všechno jsi mi řekla a šli jsme za tvou mámou. Nemohla jsi jí to říct a tak jsem to řekl já. Domluvili jsme se, že druhý den zajedete na policii. Několikrát jsem se ti omlouval. Byla to vážně chyba, tě pouštět samotnou večer. A v ten večer jsi mi řekla tu větu. Miluju tě. *úsměv* Byl to pro mně ten nehorší, ale i ten nejlepší večer. Další den jsem byl s tebou. Když přijela tvoje máma domů, řekla, že Luka už chytili. Další den jsem tě vzal k nám domů. Představil jsme tě rodičům. Hned si tě zamilovali, to jsem poznal. A další den, ve škole, jsem ti zpíval písničku, před celou školou. Jen tak, na podiu na chodbě. Prostě mě to tak napadlo, protože jsem se seznámil s klukama ze třídy, kteří měla svoji kapelu, a tak mě doprovodili. Zpíval jsem ti Sweet Caroline. Jeden kluk to natáčel. To video jsem ti sem dal''

Pustilo se video, v záběru byl Harry. Začal zpívat písničku Sweet Caroline. V záběru jsem byla i já a to, jak se na sebe díváme, jak se usmíváme. Když dozpíval, rozběhla jsem se k němu a skočila mu do náruče. Cítila jsem, jak mi po tváři tečou slzy. Tolik jsme toho spolu zažili a já si nic nepamatuju. Znovu se na obrazovce objevil Harry. 

''Naše učitelka mi řekla, že bych měl zkusit konkurz do muzikálu Pomáda. Předsvědčovala jsi mě, abych tam šel, ale já měl jednu podmínku. A ta byla, že ty půjdeš taky. Párkát jsem tě totiž slyšel zpívat. Máš úžasný hlas. Jeden pátek večer jsme se domluvili, že přijdeš k nám a zkusíme nacvičit písničku. Ten večer, jsme se poprvé milovali. *úsměv* Asi se teď červenám, je to takové divné, že ti to tady tak říkám. Ale, ty si to nepamatuješ. Jen ti musím říct, že se ti to líbilo *smích*''

Musela jsem se zasmát taky. 

''Vybral jsem písničku Everything has change. Zkusili jsme si ji zazpívat a, šlo nám to. Podle mně nám to šlo. Po pár dnech jsme ty, já, Jack a tvoje máma šli do Legolandu. Máš vážně skvělého brášku. A další den tu byl konkurz na muzikál. Přihlásila se i Ashley, z toho jsme ani jeden neměli dobrý pocit. Zazpívali jsme písničku a hlavní role jsme dostali. A Ashley byla jako tvoje náhradnice. O pár dní později jsme spolu jeli do mého rodného města a já ti představil svou babičku, taky své staré kamarády. A potom tady byl náš Den D. Teda, alespoň měl být. Ale nebyl. Přišla jsi na poslední zkoušku a nemohla jsi mluvit. Musela tě zastoupit Ashley. Takže jsem v muzikále hrál s Ashley. Mrzelo mě to, protože jsem se těšil na to, hrát s tebou. Po představení se šlo na oslavu, ale ty jsi nemohla. Neměl jsem tam chodit ani já, vím to. Já, já ti to musím říct, protože před tebou nechci nic tajit. Jen, dopředu ti říkám, že jsi mi odpustila. Na tom večírku jsem se vyspal s Ashley. Já vím, jsem naprostý idiot, vyčítám si to pořád a kdybych to mohl vrátit, udělal bych to! Nenáviděla jsi mě. Byly to nejhorší dny v mém životě. To, jak jsem byl bez tebe. Seznámila jsi se s jedním klukem z vyššího ročníku, se Zaynem. Ze začátku jsem ho neměl rád, ale teď je to můj kámoš. Začala jsi s ním chodit ven a tak. Jednou tě pozval k sobě. Ale ty jsi od něj utekla. Teda, spíš tě poslal domů, protože jsi s ním nic nechtěla. Takhle jsi mi to řekla. A když jsi šla domů, tak.. Potkala jsi kamaráda od Luka. Chtěl si to s tebou vyřídit, za něj. Utekla jsi mu, za mnou. Když jsi u mně zazvonila a já ti otevřel, nemohl jsem uvěřit tomu, že jsi vážně byla před dveřmi. Řekl mi, že tě chce zničit. A nebo ošukat. Nevydržel jsem to a vletěl na něho. Párkát jsem mu dal do držku a kopl ho do břicha. S bolestí se zvedl a utekl. Zeptala ses mě, jestli můžeš jít dál. Když jsem se ti chtěl znovu omlouvat, přerušila jsi mě polibkem. A řekla jsi mi, že mě pořád miluješ. Znovu jsem byl šťastný. *úsměv* Znovu jsem měl smysl žít, protože ty dny bez tebe, když jsi mě nenáviděla, to byly dny utrpení. Po pár dnech jsem tě vzal na Olly Murse, protože jsem věděl, že ho miluješ. Byl to skvělý koncert. Hrozně rád jsem viděl, že jsi byla šťatsná. A o pár dní později jsem spolu se školou jeli do Paříže. Na konec tohohle videa plánuju dát fotky a fotky odtud budou určitě mezi nimi. Tak, a to je všechno, co jsme spolu za ty poslední roky zažili. Myslím, že jsem ti řekl všechno. Teda, doufám. Ani nevíš jak jsem šťatsný, že ses po těch 6 měsících probudila. Teď, doufám, bude dobře. Srovnej si to všechno v hlavě babe. *úsměv* Miluju tě Carol. A nikdy jsem nepřestal''

Začali se na obrazovce objevovat různé fotky. Na všech jsme byli my dva, s Harrym. Skoro na všech fotkách jsme se buď líbali, nebo dělali ksichty. Fotky u Eiffelovky byly asi ty nejlepší. 

Tak moc zážitků. Tolik jsme toho spolu zažili. A já si nepamatuju nic. Ani kapku. Vůbec se mi nevybavuje to, že by se tohle, co mi tady natočil, stalo.

Je hrozně krásný, jak si to Harry všechno pamatuje. Je toho hrozně moc. Budu si to video musit pustit ještě alespoň jednou, protože je to vážně hrozně moc informací. Ale jedno vím jistě. Milovala jsem ho. Šlo vidět, že jsem ho milovala. A už teď, jak mi tady všechno vyprávěl.. Asi jsem se do něho zamilovala. 

Těším se na to, až s ním budu trávit čas a znovu ho začnu milovat. Chci. Chci s ním být.

Tadá, nový díl. Je přes tři stránky, fuu, nečekala jsem, že ho napíšu tak dlouhý. Díky tomuhle dílu si vlastně zopakujete a vzpomenete si na všechno, co bylo v celé story. Doufám, že se vám díl líbil. A budu ráda za komentáře a hvězdičky. Love you guys. Vaše Lucyy x

Mr. IrresistibleKde žijí příběhy. Začni objevovat