part sixty

5K 249 9
                                    

V minulém díle jste četli:

''Takže, jdeme si zaběhat?'', řekl a já se začala smát. 

''Vážně Harry, nech toho, už mě bolí břicho'', řekla jsem a pořád se smála.

''No co, takový běh před spaním je náhodou dobrý'', řekl. 

''Tak začni, ale nemysli si že ti kolem 2. ráno půjdu otevřít dveře'', řekla jsem a Harry se zasmál. Potom se naklonil blíž ke mě a políbil mě. Překulil se na mě a dál mě líbal, rukou mi jezdil po noze, nahoru a dolů. 

''Tak moc jsi mi chyběla Carol'', zašeptal mi ro ucha chraplákem a mě naskočila husí kůže. Ještě mě něžně políbil a lehl si zpátky vedle mě. 

''Dobrou noc babe'', řekl. 

''Dobrou Harry'', řekla jsem a přitulila se k němu. Došlo mi, že jsme mohli spát u mámi v ložnici, na velké posteli, ale když jsme tady, na té mé, menší, musíme spát hodně u sebe, a to se mi líbí.

''Carol'', vzbudil mě šepot Harryho hlasu. Přesunula jsem se ke kraji postele a pomalu jsem otevřela oči. Musela jsem se usmát. Harry stál vedle postele s tácem se snídaní. A na sobě měl jen trenky. 

''Dobré ráno broučku'', řekl s úsměvem. 

''Dobré ráno Harry'', řekla jsem a posadila se. Rukou jsem si projela svoje dlouhé blond vlasy a sedla si. Harry dal tác s jídlem ke mě na postel a vylezl za mnou. 

''Byl jsem pro čerstvé koblihy a taky tvoje oblíbené vanilkové latte'', řekl. 

''Ty jsi úžasný'', řekla jsem. Usmál se.

''Ale, to jsi tam byl jen v trenkách?'', řekla jsem se smíchem.

''Ne, neboj'', řekl a taky se zasmál.

''To je dobře. Ještě by mi tě holky očumovaly'', zašklebila jsem se.

''Šel bych s cedulí 'Jsem zadaný'. Možná bych mezi ty dvě slova dal i šťastně. Jo, určitě bych to tam dal'' 

''Prostě prosím nikdy nechoď nakoupit v tenkách'', řekla jsem se smíchem. Kývl a taky se znovu zasmál.

''No tak, dobrou chuť'', řekl Harry a napil se kávy. Udělala jsem to stejné. Na kelímku bylo napsané Princess x. A všimla jsem si, že na Harryho kelímku bylo napsané Prince x. Usmála jsem se. Tyhle kelímky si nechám. 

''Máma s Jackem přijedou kolem 3. hodiny a já si říkala, že bych jim mohla udělat takový pozdější oběd. A určitě by tě tu oba rádi viděla. Tak, zůstaneš?''

''Moc rád. S vařením ti pomůžu. A co vlastně plánuješ vařit?'', zeptal se. 

''Boloňské špagety. Jack je úplně zpožňuje a vlastně jim je dělám pokaždé, když přijedou ze služební cesty. Jsou tam zvyklí na takové ty restaurace na úrovni a prý si takové jídlo, jako jsou špagety, dají vždy rádi'', řekla jsem se smíchem. 

''Ale ještě musíme zajet do obchodu pro špagety a maso na omáčku, nevadí?'', kousla jsem si do koblihy. Byla s čokoládou, uhm. 

''Jasně že nevadí'', řekl s úsměvem. Znovu jsem se napila kávy. Když jsme dojedli, oba jsme slezli z postele. Kelímky od kávy jsem si dala na poličku, aby šli vidět nápisy. Harry šel do kuchyně a já šla do koupelny. Vyčistila jsem si zuby a potom si dala sprchu. Umyla jsem si vlasy a vyfoukala jsem si je. Oblékla jsem si spodní prádlo a Harryho tričko, které jsem měla po půlku stehen. Když jsem se začala malovat, někdo mi zaklepal na dveře. 

''Ano?'', řekla jsem. 

''Ahoj'', řekl Harry a opřel se o futra. Zasmála jsem se. 

''No, ahoj''

''Víš co?'', řekl a šel ke mě. Otočil si mě k sobě a chytl mě kolem pasu. 

''Co?'', zeptala jsem se. Jsem zvědavá, co z něho vyleze. 

''No víš, nikdo není doma, jsme tu jen my dva'', řekl a políbil mě. 

''Je hodně věcí co se dá dělat'', znovu mě políbil. 

''Když nikdo není doma'', znovu mě políbil. Zasmála jsem se. 

''Ano? A co třeba?'', své ruce jsem mu dala za krk. 

''No třeba tohle'', řekl a začal mě líbat. Chytl mě za zadek a vzal mě do náruče. Šel ven z koupelny, ale nepřestal mě líbat. Přišel do obýváku a položil mě na sedačku. Opřel se o sou ruku, aby mě nezalehl. Druhou rukou mi vjel pod tričko.

On na sobě tričko neměl a tak jsem mu kreslila různé tvary po jeho vypracovaném břiše. Za to měl na sobě kalhoty. Rukou vklouzl do kapsy a vydělal z ní malý balíček. Chtěl ho roztrhnout, ale já mu ho vzala. Zkouskla jsem si dolní ret. Usmál se. Balíček jsem zuby roztrhla a vydělala z něj kondom. Potom jsem Harryho zatahala za kalhoty. Pomalu jsem mu je sundala, potom i trenky. Celou dobu mě sledoval. 

Vzala jsem do rukou jeho chloubu a jemně s ní jela nahoru a dolů. 

''Babe'', vydechl. 

''Skoro se udělám, jen co se mě dotkneš'', řekl. Nasadila jsem mu na něj kondom a znovu si lehla. Harry zase přenesl svou váhu na jednu ruku a jemně mě políbil. Potom do mě pomalu vnikl. Vzdychla jsem. Ruce jsem dala Harrymu na záda. Přidával na rychlosti a já zaklonila hlavu. 

''Harry'', vzdychla jsem. 

''Miluju jak vzdycháš moje jméno'', zašeptal mi a přirazil. Znovu jsem vzdychla, tentokrát hlasitěji. Znovu přirazil a já zakňučela. 

''Promiň, ale když jsem.. v tobě.. ztrácím nad sebou kontrolu'', opřel svoje čelo a to mé. Pohladila jsem ho po tváře a jemně políbila. Znovu se ve mě začal pohyboval. Po chvíli jsem sebou začala cukat. 

''Harry'', znvou jsem vzdychla jeho jméno a udělala se. A zároveň se mnou i Harry, do kondomu. 

''Miluju tě Carol'', zašeptal mi do ucha a jemně mi zkousl ušní lalůček. 

''Miluju tě'', řekla jsem a zajela mu rukou do vlasů.

Hvězdičkujte a komentujte! xx

Čtete i moji druhou story, Lost love? Pokud ne, byla byhc hrozně ráda, kdybyste začali! Odkaz na story vám hodím do komentářů /

Mr. IrresistibleWhere stories live. Discover now