part thirteen

8.2K 312 9
                                    

V minulém díle jste četli: 

Po chvilce další sms 

Pa krásko xx

Usmála jsem se 

Pa kudrnáči xx

Vylezla jsem na postel a na notebooku si pustila film, Šmoulové ve filmu, ať se trochu odreaguju. Na tomhle filmu jsme byla s bráškou v kině a pokaždé když se na to spolu díváme, směju se. Některé scény ty děti chápat nemůžou, je to vážně film pro každého. Po filmu jsem odložila notebook, zkontrolovala mobil a podívala se, jestli už Jack spí: přišel do pokoje na začátku filmu a tak jsem si musela dát sluchátka. Když jsem viděla, jak slabě oddychoval, usmála jsem se, zhasla lampičku, upravila si polštář a snažila se usnout. 

Vzbudila jsem se okolo 10. ráno. Achjo, nebyl to sen. Je to skutečnost. Vážně dneska Luke přijde. Ještě jsem nevymyslela, jak dostanu Jacka a mámu z bytu. Kam by mohli jít? KIno! Do kina! Podívám se co dneska dávají. Z poličky jsem si podala notebook a zapnula ho. Najela jsem na internetové stránky kina. Snížek, bílý kožíšek. Vždyť na to chtěl minule Jack jít, ale nikdo jsme neměli čas. Je to v 18:30, jo, to vychází dobře. Musím to oznámit Jackovi a mámě! 

Slezla jsme z postele a šla do koupelny. Umyla jsem se, dala si legíny a tričko a šla do obýváku, kde seděli máma s Jackem. Pozdravila jsem je a přisedla si k nim. 

''Jacku? Víš co hrají dneska o půl 7 v kině?'', řekla jsem mu s úsměvem. Podíval se na mě tázavým pohledem. 

''Snížek, bílý kožíšek'', řekla jsem. Na tváři se mu objevil úsměv. 

''Mami, mami, že na to půjdeme, prosím, že ano?'', přemlouval mámu. 

''No pokud chceš'', řekla máma a usmála se. Jack si soupl a začal skákat po pohovce. Miluju to, když je šťastný, když mu něčím uděláme radost. 

''Půjdeš s náma?'', zeptala se mě máma.

''No vlastně, musím se učit na pondělní hodiny, v neděli budu s Harrym'', řekla jsem. Máma se usmála a kývla. Za chvíli šla vařit oběd a my se s Jackem dívali na televizi. Opakovali USA X Factor. Každou sobotu se na to koukám. Simon a Demi. Nejlepší dva porotci. Miluju tu dvojici, jak si ze sebe neustále dělají srandu, ale i tak se mají ráda. Kdybych měla prase, jmenoval by se Simon. Bože ona je skvělá. 

Za asi hodinu a půl nás zavolala máma, že je oběd hotový. Šli jsme s Jackem připravit talířky a příbory a šli jsme jíst. Po obědě jsme si znovu sedli k telce a sledovali ji. Dávali různé díly různých seriálů, jako třeba Dva a půl chalpa, Přátelé a tak. Podívala jsem se na pobil a bylo půl 6. Cože?! To jsme jako vážně celý den proseděli u seriálů u televize? Máma s Jackem se šli připravit do kina a já se šla do pokoje, učit. No, jako, neučila jsme se. Jen jsem si vzala sešit do angličtiny a němčiny a vylezla na postel. Otevřela jsme sešit, dala si ho přes nohy a do ruky si vzala mobil. Byla jsem na facebooku a psala si s Andy. Když přišla máma, vždycky jsme ho rychle položila a vzala si sešit. 

''Tak my jdeme'', řekla máma. Jack byl celý natěšený. Usmála jsem se, jak jsem viděla jeho úsměv a rozzářené oči. 

''Užijte si to'', zavolala jsem na ně. Pozdravili jsme se a oni odešli. Počkala jsem ještě tak 5 minut, kdyby se náhodou pro něco vrátila. Potom jsem slezla z postele. Uklidila jsem sešity do tašky a zapla notebook. Odpočítávala jsem minuty, kdy Luke přijde.

Někdo zazvonil. Sevřel se mi žaludek. Srdce mi začala silně bít. 

''Ano?'', řekla jsem do sluchátka. 

''Jsem tady kočičko'', ozval se ten nechutný hlas. Nasucho jsme polkla. 

''Pojď nahoru'', řekla jsem, skoro potichu. 

''Já věděl, že to půjde'', nechutně se zasmál. Zavěsila jsem sluchátko zpátky a čekala. Snažila jsem se uklidnit své srdce a pořádně se nadechnout, ale nešlo to. 

Někdo zaklepal. Podívala jsem se do kukátka. Byl to on. Pomalu jsem otevřela dveře. 

''Ahoj prdelko'', řekl. Nic jsem neřekla, jen jsem kývla. Prošel kolem mě. Cítila jsem z něj cigarety. Kuřáci mi nějak moc nevadí, u něho mi to ale přijde nechutné. 

''Nic se tady nezměnilo'', řekl, když se rozhlížel po bytu. 

''Ale ty jsi větší kost'', řekl a sjel si mě pohledem. Přišel ke mě blíž a já udělal malý krok vzad. 

''Ale ale'', řekl a chytl mě za zápěsní. Snažila jsem se mu vykroutit, ale nešlo to. Přimáčknul mě ke zdi. 

''Budeš poslouchat, je ti to jasné?'', zašeptal mi slizkým hlasem do ucha. Fuj. Začal mi rukou jezdit po celém tělě. Do očí se mi hrnuly slzy, ale já se je snažila zastavit. Vjel mi rukou pod tričko a jezdil mi po břichu, při tom mi něco šeptal do ucha. Potom mi strčil ruku pod kalhoty, až pod kalhotky.

''Dneska si chci užít'', řekl a stiskl mě. Ale já ne.

''Nech mě'', řekla jsem a snažila se mu vytáhnout ruku z mých kalhot. On mi ale dal facku. Au. Už je to tady zase.

Mr. IrresistibleKde žijí příběhy. Začni objevovat