part seventy two

4.3K 208 5
                                    

V minulém díle jste četli:

Když jsem přišla o dva domy vedle, k domu, kde je Harry, vytáhla jsem z kapsy mobil a napsala Harrymu sms. 

Stojím před domem, přijdeš si pro mně? - Carol x

Po chvilce mi pípla zpráva. Tyjo, je rychlý. 

Už si pro tebe jdu - Harry x

A po chvilce se otevřely dveře, ve kterých stál kudrnatý kluk, s úsměvem na tváři, v bílém tričku, pod kterým mu šli vidět tetování a vypracované tělo.

''Čau krásko'', usmál se a přitáhl si mě k sobě. Jemně mě políbil a zase se odtáhl. 

''Ahoj Harry'', řekla jsem s úsměvem. 

''Všichni sedí v obýváku'', řekl a uvolnil mi místo ve dveřích. Vyzula jsem si boty a šla za Harrym.

''Nathalie, tohle je moje sestřenice Carol. Je tady v Paříži a nemá kde přespat. Myslíš, že by tady mohla zůstat? Jen na tuhle noc. Zítra se vrací zpátky domů'', říkal Harry, asi jeho týdenní mamce. Byla to mladá černovlasá žena, oblečená do určitě drahého oblečení. 

''Ale samozřejmě, že může. Nenecháme ji přece na ulici'', řekla a přišla ke mně. 

''Jsem Nathalie'', řekla s úsměvem a natáhla ke mně ruku. 

''Já jsem Carol'', řekla jsem a úsměv ji oplatila. 

''A tohle je Daniel'', řekla a ukázala, asi na jeho manžela. 

''Ahoj Carol'', řekl a já se na něj usmála. 

''Máme tu ještě jeden pokoj, takže tady Thomas může spát v něm. Je v prvním patře. A vy můžete spát v podkroví, v pokoji tady kluků'', řekla Nathalie.

''Dobře'', řekl Harry.

''Carol, máš hlad? Chceš něco k jídlu?'', zeptala se mně Nathalie.

''Ne, děkuji. Jsem spíše unavená, takže pokud můžu, půjdu si lehnout''

''Ale samozřejmě. Harry ti ukáže pokoj'', řekla Nathalie s úsměvem.

''Zůstanu s ní nahoře. Dlouho jsme se neviděli, chceme si popovídat'', řekl Harry.

''Jasně, nebudeme vás rušit'', ujistila nás Nathalie.

''Půjdu s něma nahoru a přenesu si nějaké věci do druhého pokoje'', řekl Thomas, stoupl si a vyšel z pokoje.

''Tak dobrou noc'', řekla Nathalie.

''Dobrou noc'', řekli jsme s Harrym zároveň.

''Dobrou'', pozdravil nás Daniel a dál se věnoval počítači. Vyšla jsem z pokoje a Harry mě vedl po schodech nahoru, až do pokroví.

''A moc nevržte'', řekl Thomas a zavřel za sebou dveře. Oba jsme se s Harrym zasmáli. Harry si sedl na postel a díval se na mně.

''Takže sestřenice?'', řekla jsem a šla blíž k němu.

''Ano'', chytil mě a přitáhl si mě k sobě.

''Víš že bratranec a sestřenice spolu nemůžou mít poměr?''

''Chci tě ošukat ještě víc, když vím, že je to nezákonné'', zašeptal mi Harry do ucha a mně z jeho slov naskočila husí kůže. Po chvilce jsem ležela na posteli a Harry byl nademnou. Díval se mi přímo do očí a jednou rukou dal pramínek vlasů, který mi trčel, za ucho. Do své druhé ruky vzal mou ruku a přiložil ji na svou zadní kapsu od kalhot. Cítila jsem malý balíček. Ušklíbl se na mně a svou ruku oddělal. Rukou jsem mu do kapsy zajela a balíček s kondomem vytáhla.

Položila jsem ho ale vedle sebe na postel. Harry se na mně tázavě podíval, ale já se mírně zvedla a políbila ho. Když jsem si znovu lehla, podepřel svou ruku vedle mé hlavy a naklonil se ke mně. Přitiskl své rty na ty mé. Ze začátku pomalu, potom ale vášnivě. Pokud bych za celý život mohla dělat jen jedinou činnost, byla by to tahle.

Mezitím, co mě Harry líbal, jsem cítila, jak mi rozepíná kalhoty. Sundal mi je, i s kalhotkama. Pak jsem ucítila, jak do mně strčil prst. Zavzdychala jsem a zaklonila hlavu. Začal ve mně svým prstem pohybovat tam a zpátky. Měla jsem zavřené oči a rukou jsem se držela postele.

''Podívej se na mně baby, chci vidět, co s tebou dělám'', zašeptal Harry a já otevřela oči. Cítila jsem, že za chvíli budu hotová. Harry ve mně zrychloval a pořád se mi díval do očí. 

''Harry'', zavzdychala jsem, když jsem dosáhla svého vrcholu. 

''Miluju, jak vzdycháš moje jméno'', zašeptal mi Harry do ucha. Rozdýchávala jsem to, co se mnou před chvílí Harry uddělal, když jsem slyšela, jak si rozepnul kalhoty. Viděla jsem, jak si je chtěla sundal, ale já ho zastavila. Zvedl na mně obočí a já mu kalhoty sundala sama. Stejně jako boxerky. Jeho chloubu, která na mně vyskočila, jsem vzala do ruky a začala s ní pohybovat tam s zpátky. Po chvilce jsem cítila, jak je tvrdá. 

''Podívej se, co se mnou udělá jediný tvůj dotek'', vydechl mi Harry do ucha. Natáhl se vedle pro kondom, rozbalil balíček, vytáhl kondom a nasadil si ho. Jemně mě políbil na čelo a sjel trošku níž. Obmotala jsem mu ruce kolem krku, když do mě vnikl. Znovu jsem zavzdychala jeho jméno a zaklonila hlavu. 

''Nejradši bych tě ošukal do nevědomí'', zašeptal mi do ucha a přirazil do mně. Skoro jsem vykřikla. Nevím, co se s ním v poslední době stalo. Za tu dobu, co jsme spolu, mi tohle neříkal. Ale nemůžu říct, že se mi to nelíbí.

Harry se ve mně pohyboval rychleji a rychleji a já znovu cítila, že jsem blízko. Harry zrychloval pořád víc a já vzdychala bez přestávky. 

''Carol'', vzdychl mi do ucha, když jsme oba dosáhli svého vrcholu. Položil se na postel vedle mně a rukou si prohrábl vlasy. Snažila jsem se uklidnit a znovu dýchat normálně, ale nešlo to. Po tom, co jsem před chvílí zažila. Po chvíli si Harry stoupl a šel ke skříni. Vytáhl z ní jedno tričko a trenky a šel zpátky k posteli. Podal mi je, já si sedla a vzala si je od něj. 

''Na spaní'', vysvětlil. 

''Děkuju'', usmála jsem se. Harry si sedl zpátky vedle mně a políbil mě na líčko. 

''Možná si tě budu takhle unášet každý večer'', řekl. 

''Uhm, není to špatný nápad'', řekla jsem a stoupla si. Sundala jsem si svoje tričko a podprsenku a přehodila jsem je přes postel. 

''Ale takhle můžeš zůstat taky'', řekl Harry. Zasmála jsem se a dala si jeho tričko i trenky. 

''Hm, škoda'', řekl Harry se smutným výrazem. Sedla jsem si znovu na postel a přitáhla se k němu. 

''Jsem celkem unavená'', řekla jsem. 

''Z toho vzdychání, se nedivím'', řekl Harry se smíchem. 

''Heej!'', zakřičela jsem. 

''Taky se můžu sbalit a jít zpátky domů'', zamračila jsem se. 

''Ale to bys neudělala'', řekl a lehl si. Udělala jsem to stejné a otočila se k němu. 

''Dobrou noc lásko'', řekl.

''Dobrou zlato'', řekla jsem, natáhla jsem se a políbila ho. Potom jsem se otočila na druhou stranu a zavřela oči. Po chvíli si mě přitáhl ke mně a obmotal svoje ruce kolem mého pasu. Usmála jsem se a klidně usínala. Ten útěk stál za to.

Mr. IrresistibleKde žijí příběhy. Začni objevovat