03

3.6K 362 2
                                    

Colton Jones. To je meno nášho pána Dokonalého. Dnes okolo mňa znova prešiel, zanechávajúc za sebou iba vôňu jeho parfému, ktorá mi okamžite udrela do nosa. Ten parfém stál určite viac ako všetko oblečenie, ktoré vlastním. Zaujímavé je, že ako sa tak pozerám, každý jeden v tejto miestnosti na neho hľadí, no on sa tvári, akoby si to ani nevšimol. Každý jeden vlas na hlave mu odstáva do inej svetovej strany a on sa tvári, akoby to bolo v úplnom poriadku. A keďže to vraví on, o pár dní taký účes už nosí celé mesto.

Keď konečne zmizol vo dverách, skupinku obdivovateliek nechávajúc za sebou, spýtala som sa samej seba či by som niekedy mohla byť ako on. Odpoveď je až príliš jednoduchá. Nie. Nikto nikdy nebude ako on. No stále si stojím za svojím. Možno vyzerá ako Boh, no správať sa tak určite nebude. Nemôže byť predsa až tak dokonalý. Pri tejto myšlienke som pokrútila hlavou.

Knihu si vložím do mojej tašky, ktorá sa už za chvíľu určite roztrhne pod tlakom toľkých kníh a vyberiem sa po chodbe plnej ľudí, ktorí sa snažia čo najrýchlejšie dostať sa do svojich tried. Môj život naozaj nemá žiaden zmysel, a práve preto nechápem, čo tu ešte stále robím.

30 reasons to stay alive | SKWhere stories live. Discover now