- D1 | TWENTY SEVEN -

3.6K 148 20
                                    

**Twee dagen later**

Het is dinsdag en ik heb weer wiskunde. Ik mag die man echt niet. Ik zit naast Jaden. De meneer komt binnen. "Hou je in deze keer." fluistert Jaden. Ik antwoord niet want ik weet dat ik niets kan beloven. 

De leerkracht ziet me. Hij kreunt. "Niet jij weer." Ik begin te lachen. "Meneer dat klonk echt zo verkeerd." zeg ik nog steeds lachend. Iedereen in de klas begint te lachen. "Ga je maar melden en blijf morgen maar na." Ik zucht. "Weeral? Ik ben gisteren al na gebleven." zeg ik klagend. Ik steek mijn spullen in mijn tas en geef Jaden een kus. "Ga naar buiten tel tot tien en dan kom ik ook." zegt hij zacht. Ik grijns. 

Ik loop de klas uit en doe wat hij zegt. Na tien tellen word de deur open gedaan en staat Jaden naast me. Hij pakt mijn hand en verstrengeld zijn vingers met de mijne. We gaan ons melden en krijgen een briefje. Omdat dit de laatste les van de dag was, mogen we naar onze kamer gaan. 

Eenmaal op de kamer drukt hij me tegen de muur en kust hij me vol passie. Ik trek zijn shirt uit en duw hem op bed. "Ik denk niet dat ze dit bedoelde toen ze zei dat we iets nuttigs moesten doen." zeg ik lachend. Ik ga naast hem liggen en we vallen in slaap. 

Ik word wakker door iemand die op onze deur klopt. Ik sta op en doe de deur open. Daar staat een van mijn beste vriendinnen, Yara. "Wat doe je hier?" vraag ik verbaasd. "Ik wou je maar een ding vertellen. Douche nooit met iemand. Het is niet zo romantisch als het lijkt." Daarna loopt ze weg. Ik kijk haar lachend na. 

Ik schud mijn hoofd en ga terug naast Jaden liggen. 

Na een kwartier is hij nog steeds aan het slapen, maar het lukt me niet meer om in slaap te geraken. Ik sta weer recht trek een paar schoenen aan en loop de deur uit. 

Ik ga naar de game room. Het is al een tijdje geleden dat ik heb gevoetbald misschien wil iemand wel mee doen. 

Ik loop binnen en zie Aaron en een meisje kussen. Ik heb een raar gevoel maar negeer het. 

Aan de andere kant van de kamer zitten Austin, Noah, Brain en Zack. "Hey guys." zeg ik vrolijk. "Hey Star, waar is Jaden." vraagt Noah. "Ben ik niet genoeg?" vraag ik nep-gekwetst. "Dat is het niet, ik ben gewoon nieuwsgierig." zegt hij lachend. "Hij ligt te slapen." zeg ik. "Willen jullie mee voetballen?" Ze knikken allemaal. 

Na ongeveer ander half uur stoppen we met voetballen. Ik ga terug naar mijn kamer maar Jaden is er niet meer. Ik zie wel een brief op het bed liggen.

Starlett

Mijn ouders hebben me gebeld. Er was een noodgeval en ik moest naar huis. Ik kom normaal gezien zaterdag weer terug. De leraren weten het ook al, maar wil jij het tegen de andere zeggen.

Jaden xxx

Een week zonder mijn vriendje. Een week helemaal alleen slapen. Het is weer een tijd geleden dat ik alleen heb geslapen. Misschien kan ik bij Link en Aaron slapen want ik wil echt niet helemaal alleen op een kamer zitten.

JongensinternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu