- D1 | FIFTEEN -

4.7K 171 36
                                    

Het is woensdag, de dag van Yara en Jeremy's date. Ik ben aan het facetimen met Yara.

"Weet je zeker dat je er een double date wil van maken?" vraag ik voor de zekerheid. Gisteren heeft Jeremy aan Gray en mij gevraagd of we mee willen op hun date, een double date dus.

"Ja, ik weet het zeker. Ik ben veel te zenuwachtig om alleen met hem gelaten te worden."

Ze trekt een zwarte jurk haar kast. "En deze?" Ze heeft echt al tien outfits laten toen, maar ze waren allemaal niet fantastisch.

"Ja, doe die aan. Hij is echt mooi." zeg ik voor het eerst in een half uur.

"Oké, dit word het." zegt ze.

"Nu trek die jurk aan en vertrek!" zeg ik voor ik afleg.

Ik ga naar de badkamer en trek mijn jurk aan die ik al had klaar gelegd

Wanneer ik klaar ben ga ik terug naar de kamer. Jer en Grayson zijn terug van Link. Hij is ziek en we hebben een beurtrol om voor hem te zorgen gemaakt. Vandaag zijn Jeremy en Grayson aan de beurt en morgen Aaron en ik.

"Gaan we?" vraag ik. Ze staan recht en we lopen de deur uit naar de lift.

We zijn aan het restaurant waar we eerst iets gaan eten op Yara aan het wachten. "Waar blijft ze?" vraagt Jeremy zenuwachtig.

Ik hoor een lach die heel bekend voor komt. Het klinkt nogal als spongebob. "Daar zal ze zijn." zeg ik lachend. En inderdaad, Yara komt aangelopen ze is lachend aan het bellen. "Ik moet gaan." zegt ze als ze bij ons is aangekomen.

We lopen het restaurant in. "Kan ik u helpen?" vraagt de vrouw, wel het meisje, aan de ingang. Ze kijkt op en wanneer ze Jer en Gray ziet buigt ze wat naar voor waardoor we nu in haar blouse kunnen kijken. Ik kuch nogal ongemakkelijk. De jongens negeren de vrouw. "Reservatie op de naar Frieser." zegt Jeremy. De vrouw kijkt in een boek met allemaal namen in. "Komen jullie maar mee." zegt ze met een knipoog. Ziet ze Yara en mij niet of zo!?

We lopen allemaal achter haar aan en gaan aan een tafeltje zitten. Ik zit over Yara en naast Grayson, Jeremy zit naast Yara.

Er komt na vijf minuten een ober aan. "Kan ik jullie bestelling al opnemen?" vraagt hij.

We nemen allemaal een menu. "Voor mij de lasagne en water." zeg ik. "Voor mij hetzelfde." zegt Yara. Ik lach naar haar. Elke keer als we uit eten gaan bestellen we hetzelfde. Voor anderen is het misschien raar, maar voor ons is het een traditie.

"Voor mij de steak met frietjes en een glas cola." zegt Jer. "En voor mij een spaghetti bolognaise en ook een glas cola." zegt Grayson als laatste. "Komt er aan." zegt de ober voor hij wegloopt.

"Ik ga even naar de wc." zeg ik terwijl ik recht sta. Ik stap naar de toiletten en als ik aan de deur kom, loopt de ober op mij af. Hij geeft me een papiertje. "Als je die loser dumpt bel me dan." zegt hij. Wat is er mis met dit restaurant.

Ik vergeet het toilet en ga terug naar onze tafel. Ik begin te lachen. "Wat is er?" vraagt Yara met een glimlach. Ik geef haar het papiertje en zij begint ook te lachen. Yara geeft het aan Jer en hij weer aan Grayson. Uit eindelijk zijn we allemaal samen aan het lachen.

We zijn klaar met eten en gaan naar de bioscoop om een film te kijken. We lopen de bios binnen en Gray en Jer gaan in de rij staan voor tickets, terwijl Yara en ik even gaan zitten.

"Ik kan niet geloven dat die ober serieus zijn nummer heeft gegeven." zegt Yara. Ik begin weer te lachen doordat ik er weer aan denk. "Ik weet het."

Jeremy en Grayson zijn terug. Nu gaan we eerst wat drinken en popcorn kopen en dan gaan we naar de zaal.

Na de film gaan we naar onze auto's Yara moet weer terug naar huis en Grayson, Jeremy en ik moeten naar het internaat. Gray en ik laten hun even alleen en gaan naar onze auto. In de auto geef ik hem een kus.

"Ik hou van je." zegt hij . Wow zo snel al. Ik weet niet, hou ik ook van hem? Volgens mij wel, nee ik weet het zeker. "Ik ook van jou." Hij drukt zijn lippen op de mijne. Als ik me terug trek en uit het raam kijk, zie ik Jeremy en Yara ook zoenen.

JongensinternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu