- D1 | FORTY FOUR -

3.2K 118 37
                                    

Net zoals gisteren was vandaag vermoeiend. Ik doe morgen echt mijn best niet meer, dan krijg ik tenminste niet zoveel opmerkingen. 

Ik zit samen met Mirthe, Yara en Haley op mijn kamer. Aaron is even naar de anderen. 

"Ik heb een vraag." zeg ik uit het niets. Ik ga nu gewoon vragen wat al die blikken betekenen. Dan is het mysterie van de vreemde blikken voor eens en altijd opgelost. 

"Vraag maar raak." zegt Haley voor ze alle drie. 

"Jullie geven me altijd van die blikken en ik wil gewoon weten wat ze betekenen." 

"Star, ben je écht gelukkig met Mason?" vraagt Mirthe. 

"Hey, ik had jullie eerst iets gevraagd." 

"Wij hebben dat antwoord nodig om antwoord te kunnen geven op jou vraag." zegt Yara. 

"Lekker duidelijk." mompel ik, hopend dat ze het niet gehoord hebben. "Ja, ik vind hem leuk. Ik ben gelukkig met hem. Zie ik er niet gelukkig uit?" vraag ik. 

"Natuurlijk zie je er wel gelukkig uit, maar wij vragen ons allemaal af of je niet gelukkiger zou zijn met Aaron." zegt Mirthe. Gaan ze hier weer over beginnen?! 

"Ik ben met Mace nu. Ik hoef niet meer te denken aan iemand die mij niet eens leuk vind." zeg ik met een brok in mijn keel. 

"Starlett, zie je dan niet hoe hij naar je kijkt?" "Jullie lijden allebei door jou relatie met Mason." "Ik lijd helemaal niet door mijn relatie met Mason." zeg ik verontwaardigd. 

"Oké oké, we geloven je. Zullen we nu een film kijken?" vraagt Yara. "Nah, het is al redelijk laat. Ik ga naar Mace en dan ga ik slapen." zeg ik. 

"Mag ik eerst nog iets vragen?" vraagt Haley. "Natuurlijk." 

"Dit is zo akward." lacht ze. "Gaan jullie... Hebben jullie..." begint ze. Ik weet waarover ze het heeft. "Of we het al hebben gedaan?" Ze knikt. "Nee, ik wil wachten. Ik voel alsof Nathan me gebruikt heeft en ik wil wachten zodat ik zeker weet dat Mason dat ook niet zou doen." leg ik uit. Ze knikken alle drie begrijpelijk. 

"Nu, dan gaan we alle drie maar even naar onze vriendjes." grinnik ik. 

Bij Mason aangekomen kleed ik me gewoon meteen om. Als ik klaar ben ga ik naast hem liggen. "Zullen we een film kijken?" vraagt hij, terwijl hij een arm om mijn middel legt. "Is goed. De welke?" "Kies jij maar." Ik open Netflix en zet '17 again' op. 

Midden in de film val ik in slaap. 

**Een maand later**

Ik heb vandaag een maand een relatie met Mason en omdat te vieren gaan we uit eten. 

"Kom je?" hoor ik hem in mijn kamer roepen. 

Als ik eerlijk mag zijn heb ik nog steeds gevoelens voor Aaron en sinds de avond dat mijn vriendinnen zeiden dat het duidelijk was dat hij ook op mij is, ben ik begonnen meer op hem te letten. 

Ik loop de badkamer uit in een gebloemde jumpsuit en een paar hakken. 

"Wow, je ziet er mooi uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Wow, je ziet er mooi uit." zegt mijn vriendje. "Dankje." bloos ik. Ik zie dat Aaron ook naar me kijkt en slik duidelijk. 

Ik neem Masons hand en hij begeleid me naar de auto. 

"Waar gaan we eten?" vraag ik. "In een klein Italiaans restaurantje dat ik ontdekt heb toen er met mijn ouders ging eten." 

In het restaurant moeten we aan een tafeltje voor twee in het midden van het restaurant gaan zitten. 

"Kan ik jullie al iets brengen?" vraagt de ober beleefd met een zwaar Italiaans accent. Ik neem het menu en kijk door de lijst. "Prendo i ravioli ripieni con pomodoro, basilico e mozzarella." zeg ik in het Italiaans. (A/N: vertaling: Ik neem de gevulde ravioli met tomaten,basilicum en mozzarella.) "Ik weet niet wat je zei, maar ik hoop dat het lekker is want ik neem hetzelfde en een cola." zegt Mace. "Ik neem een sprite." voeg ik nog aan onze bestelling toe. "Jullie eten komt er over twintig minuutjes." zegt de ober nadat hij alles heeft opgeschreven. 

Na een ongemakkelijke stilte van vijf minuten herinner ik me nog iets. "Wil je straks blijven slapen?" vraag ik uit het niets. Als je het je afvraagt, nee we zijn nog steeds niet naar bed geweest. Maar deze avond gaat het gebeuren. "Aaron blijft vanavond bij Gray, Jake, Jaden en Austin slapen." zeg ik wanneer ik zijn vragende blik zie. "Oh... Ja... Uhm... Is goed." zegt hij onzeker. 

Ik weet nu zeker dat hij mij niet gebruikt. We zijn al een maand samen en ik vind hem echt leuk. Ik weet niet zeker of ik van hem hou, dus daar wacht ik gewoon nog even mee. 

"Hier is jullie eten." zegt dezelfde ober tien minuten later. 

Na het eten gaan we terug naar het internaat. 

Het was super gezellig met Mason, het eten was verrukkelijk en de bediening was super vriendelijk. Ze spraken allemaal Italiaans. Ik had het gemist om die taal te spreken, het is een van mijn lievelingstalen. Ik zit er nu aan te denken om deze zomer weer op reis te gaan naar Italië, maar deze keer voor een week of twee en met mijn vrienden. 

De auto stopt en ik zie nu pas dat we er al zijn. Heb ik de hele weg zitten denken aan Italië? 

Ik loop samen met Mace naar mijn kamer. Eenmaal we in de kamer zijn sluit ik de deur. Mason duwt me tegen de muur en kust me met ruw. Ik duw hem weg. "Nog even wachten." grinnik ik. 

Ik loop naar de badkamer. Ben ik hier wel klaar voor? Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Weet ik zeker dat hij me niet gebruikt? Wat zit ik nu te praten, tuurlijk weet ik dat zeker. 

Ik loop de badkamer snel weer uit en zie dat Mason op mijn bed zit te wachten. Ik stap op hem af en ga op zijn schoot zitten. "Weet je het zeker?" "Ja." 

JongensinternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu