- D1 | TWENTY-ONE -

3.9K 162 16
                                    

Als ik wakker word voel ik rond mijn middel twee armen. Ik heb geen kater dus er kan niks gebeurd zijn. "Goedemorgen." zegt Jaden met een hese stem. "Good morning." zeg ik terug. 

Ik ga straks naar de directeur om te vragen of ik op een andere kamer kan liggen. "Wat ga je vandaag doen?" vraagt Jaden. "Ik ga kijken of ik van kamer kan veranderen." zeg ik zacht omdat ik nog steeds een beetje moe ben. 

Jaden stapt uit bed en ik doe hetzelfde. "Moet ik mee naar je kamer om kleren te gaan halen?"vraagt hij. Ik knik. Hij geeft me een lange trui van hem zodat ik me niet eerst moet omkleden. Hij neemt wat kleren mee naar de badkamer. 

Als hij uit de badkamer komt ziet hij er goed uit. Wat gebeurd er met me. Het is net een dag uit met Gray en ik zit al aan Jaden te denken. "Zullen we?" zegt hij wijzend naar de deur.

We gaan naar mijn kamer. Ik wil hier echt niet binnen.

Voor ik me van gedachten kan veranderen doet iemand de deur open. Het is Jake. "Hey Star." zegt hij blij. Jaden en ik lopen hem voorbij en gaan naar mijn kast. Ik voel de ogen van Jer, Jake en Grayson in mijn rug branden.

"Wacht jij maar even hier dan kleed ik me om in de badkamer." Hij knikt. "Ga je straks mee naar de directeur." vraag ik hem. Ik negeer de verwarde blikken van de jongens. "Ja, ik ga wel mee. Misschien kom je wel bij mij op de kamer." zegt hij hoopvol. "Ja, maar dan moeten ze er eerst een bed bij zetten." zeg ik lachend. "Dat hoeft van mij hoor." zegt hij. Ik loop blozend naar de badkamer.

"Wat ben je met haar van plan?" hoor ik Grayson vragen wanneer ik de deur dicht doe. "Ik help haar over jou te komen." zegt Jaden. Ze weten niet dat ik hun kan horen. "Ze hoeft niet over me heen te komen." zegt Gray. "Dat moet ze wel." zegt Jaden. Ik kleed me om en hoor de jongens nog steeds ruzie maken over mij. Ik kijk in de spiegel en zie dat ik nog steeds de ketting van Grayson om heb.

Ik doe hem uit en loop de kamer weer in. Ik gooi de ketting naar hem en neem Jaden's hand. Ik trek hem mee de kamer uit. Ik gooide deur achter ons dicht. Ik duw hem tegen de muur en druk mijn lippen op de zijne. Ik moet gewoon weten of ik iets voor hem voel. En ja dat doe ik. Hij zoent me terug. Ik voel me gelukkig en dat is wat telt.

"Als we voor het ontbijt nog met de directeur willen praten moeten we nu gaan." zegt hij hijgend. Hij neemt mijn hand en samen gaan we naar het kantoor van de directeur. Jaden klopt aan en we horen de stem van de man. We gaan binnen. "Ha, Starlett Micheals en Jaden Moore. Wat doen jullie hier?" vraagt hij vriendelijk.

"Ik kom een verhuizing aan vragen." zeg ik zelfzeker. "Laat me even kijken." Hij drukt wat in op de computer. "Er zijn nog drie kamer waar plaats is. Eentje bij Link Parker en Aaron Woods, bij Austin Carpenter en bij Jaden Moore. Je mag kiezen." zegt hij met een lach. "Dan wil ik graag bij Jaden op de kamer." zeg ik ook met een lach. "We zullen er morgen een bed bij zetten. Ga nu maar inpakken."

Jaden en ik lopen naar ontbijt, nemen eten en gaan bij de andere zitten. We vertellen de rest het nieuws. Ze zijn allemaal blij dat ik niet bij mijn ex op de kamer moet liggen.

We gaan allemaal samen naar mijn 'oude' kamer en beginnen samen in te pakken. De jongens brengen mijn spullen naar Jaden's kamer. "Dus je gaat echt weg bij ons." hoor ik aan de deur gezegd worden. Daar staan Aaron, Jake, Jeremy, Link en Grayson. "Ja, sorry. Ik kon het echt niet meer aan." Met die woorden loop ik de kamer uit en volg mijn nieuwe vrienden.

Ik moet snel al het nieuws aan Yara, Haley en Scott zeggen.

JongensinternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu