- D1 | SIX -

5.4K 200 16
                                    

Jeremy, Jake, Grayson en ik gaan terug naar onze kamer.

Straks gaan we uit maar eerst moet ik Yara bellen want het originele plan zal nu niet meer werken.

Normaal zou ik het wel leuk vinden dat vier jongens me leuk vinden. Maar omdat ik met twee van hun kamergenoten ben en de andere twee ook elke dag ze, is het super akward.

Ik loop naar mijn kleerkast en kies een setje uit om mee kunnen uit te gaan. Ik ben gegaan voor jeans rok, een off the shoulder shirt en een paar hakken.

 Ik ben gegaan voor jeans rok, een off the shoulder shirt en een paar hakken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Daarna loop ik naar de badkamer en. Het eerste wat ik doe is Yara bellen.

"Starlett?" hoor ik haar door de telefoon bezorgd vragen. "Wat is er?"

Ik blijf even stil om na te denken hoe ik dit kan uitleggen. "Ik zit met een probleem waardoor ons plan niet meer gaat werken." zeg ik tot nu toe heel rustig, misschien zelfs iets te rustig. "Ze vinden me allemaal leuk! Wel, allemaal behalve Jeremy." zeg ik totaal niet meer rustig. Ik voel een paniek aanval opkomen.

"Ik zie het probleem niet. je zegt dus eigenlijk dat Grayson je leuk vind." Ik hoor aan haar toon dat ze heel verward is.

Als ik haar zou zijn zou ik mezelf ook voor gek verklaren, want de jongen die ik leuk vind, vind mij ook leuk.

"Ja, maar de andere ook. Vier jongens vinden me leuk! Ik zit met twee ervan op de kamer en de andere twee zie ik ook elke dag. En ze zijn allemaal vrienden. Als ik nu iets met Grayson zou krijgen. Dan kwets ik de andere drie, verpest ik hun vriendschap en word alles super gênant."

Nu is ze ook even stil.

"Oké nu snap ik het. Je zit echt met problemen. Even denken... Doe alsof je niet weet dat ze je leuk vinden. Ga vanavond opzoek naar een jongen om over Grayson te komen en bel me morgen om te vertellen hoe alles ging."

Is dit wel een goed plan? Hier ga ik ze toch nog steeds mee kwetsen? Maar ja, ik verpest hun vriendschap teminste niet.

"Dank je wel. Je hebt mijn leven gered." zeg ik dramatisch. Ik hoor Yara lachen.

"Ga nu maar en vergeet niet te bellen."

"Zal ik doen. Bye!" zeg ik voordat ik afleg.

Nu zal ik me maar moeten klaar maken zeker? Ik trek de kleding, die ik tien minuten geleden heb gekozen, aan. Dan werk ik mijn make-up nog even bij en loop de badkamer uit.

Aaron en link zijn al bij ons op de kamer. Ze zijn allemaal, net zoals ik, al klaar. Het is al redelijk laat dus kunnen we meteen vertrekken.

"Heb je alles?" vraagt Link.

Ik neem een clutch en steek er wat geld en mijn telefoon in.

"Ja, we kunnen vertrekken." beantwoord ik zijn vraag.

We lopen allemaal samen naar Aarons auto. Het is maar tien minuten met de auto, maar te voet kan het blijkbaar soms wel een half uur duren. We gaan met Aarons auto omdat hij geen alcohol drinkt.

We gaan het gebouw binnen en ik ruik meteen een geur van alcohol, zweet en rook. Ik ga direct naar de bar en zie dat de jongens me volgen.

"Wat kan ik voor deze schoonheid doen?" vraagt de barman verleidelijk.

"Doe maar vijf shotjes cherry vodka sour." zeg ik met een knipoog.

Ik bestel ineens hetzelfde voor mijn vrienden, dat doe ik altijd als ik uit ga... Het is een gewoonte Ik ben eigenlijk twee jaar te jong maar hij geeft het me gewoon. Dat is dus een voordeel van het flirten met de barman.

Dit word nog een interessante avond.

JongensinternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu