ALINTI

22 2 3
                                    

Suada
Hayır bu doğru olamaz Yiğit beni ,bizi bırakmış olamaz.Gözlerimle görmeden onun öldüğüne inanmam.
-Mert,Mert nerdesin?
-Burdayım,hey neden ağlıyorsun?
-Mert bi_birz ön_ce hastaneden ardaılar,bana Yiğit silahlı bir saldırıya uğradığını ve öldüğünü söylediler.Bana bunun doğru olmadığını ve Yiğit'in şirketten çıkmış ve eve geldiğini söyle.
-Bir dakika ben hemen neler olduğunu öğreniyim.Büyük ihtimalle yanlış bir anlaşılmadır.Sil şimdi o göz yaşlarını
-Tamam ,ama sen de bana iyi haberler vereceğini söz ver.
-Bekle beni burda hemen geliyorum.
Söz vermedi buda demek oluyor ki kötü bir şey olmuş olabilir.Göz yaşlarım dinmek bilmiyordu.Sonunda Mert içeri geldi.Göz!eri doldu dolacaktı.
-Mert yoksa_ yoksa doğru mu?
-Daha her şey net değil ,teşis için hastaneye gitmemiz gerek.

Hastaneden sonra
Yiğit'in öldüğüne inanmak istemiyordum.Ben inanmasam da o ölmüştü.Ben onsuz yaşayamam o yoksa ben de yokum.Bu hayatımın son saatleri.Elime bir kalem bir de kağıt alarak yazmaya başladım.

Sevgili çocuklarım Ayaz ve Ayza belki bu yaptığım şeyden dolayı bana çok kızacaksınız belki de beni hiç affetmeyeceksiniz ama ben babanız olmadan yapamam şimdi beni anlamıyorsunuz ama ileride siz de birini kendinizden çok sevdiğinizde beni anlayacaksınız.Sakın birbirinizden ayrılmayın birbirinizi koruyup kollayın.Birbirinize yalan söylemeyin ve birbirinize güvenin.Mert sen de beni affet ,biliyorum sen de beni kardeşin gibi sevdin yeri geldin canından çok sevdin ben de seni aynı şekil de sevdim.Ben abini bi başka sevdim.Ben Yiğit'siz yaşayamam.Beni affedin.Sizi seviyorum.

Deyip son noktayı koydum.Silahı elime aldım ve kafama dayadım.Bekle beni Sevgilim yanına geliyorum.Gözümü kırpmadan tetiği çektim.

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin