KAZA

110 4 0
                                    

(Suada)
Yiğit'le konuştuktan sonra eve geldim çocuklarıma sarılıp uyumak bana iyi gelecekti sonuçta o günleri onlar sayesinde atlattım.Kapıyı açıp içeri girdim çocuklardan ses yoktu hızlıca yukarı çıktım aynı zamanda onlara sesleniyordum.Bu bakıcı da nerede çocukların kapısını açmamla olduğum yerde kaldım.Bakıcının eli kolu bağlı bir şekilde yerde yatıyordu .Yanına koşup onu açtım.
-Canan iyimisin? Çocuklar nerede .Diye sordum oda bana ki adam8n gelip içeriye zorla girdiğni ve çocukları aldığını söyledi.Hemen telefonu elime alıp Yiğit'i aradım ondan başkası olamaz.
-Alo ,Yiğit çocuklarım nerde?
-…..…
-Ya bana s9ylesen sizi görüştürmeyecekmiyim sanki ,ne demek çocukları kaçırtmak?
-………
-Hemen oraya geliyorum. Dedikten sonra telefonu kapattım ve arabaya binip Yiğit'in evine doğru sürmeye başladım arabayı hızlı sürüyordum telefonum çalınca onu almak için çantama uzandım ne olduysa o zaman oldu ben kaza yaptım gerisi karanlık.

(Yiğit)
Suada'nın telefonu çalıyordu ama açmıyordu. Galiba onu kızdırdım ama ne yapa bilirim ki onunla ve çocuklarımla zaman geçirmek onca yılın özlemini gidermek istiyordum.Sonunda telefon açıldı.
-Alo,Suada ben sana evde olmadığımı söylemek için aradım.
Qma duyduğum ses ona ait değildi.Bana suada'nın kaza yaptığını ve hastaneye götürüldüğünü söyledi işte o zaman alt üst oldum onu bir kere kaybettim bir daha kaybedemem.Mert'i arayıp çocukları almasını söyledim annelerini öyle görmemeliler.
Şuan hastanaye doğru yol aldım, bi süre sonra hastaneye geldim yoğun bakıma almışlar.
3SAAT SONRA
Hala çıkmadı, kan kaybettiği için kan için haber verdiler ben de kan verdim.Ben bunları düşünürken ameliyat hanenin kapısı açıldı işte ay yüzlüm çıktı ,hemen doktorun yanına gittim.
-Durumu nedir doktir bey?
-Biz elimizden geleni yaptık ama..
-Ama ne doktor ,adamı çıldırtmadan söyle!
-Malrsef hanım efendi komaya girmiş ve ne zaman çıkar bunu bilemiyoruz.
Duyduklarım karşısında ne yapacağımı bilemez haldeyim.Ama olsun bunca sene dönmeyeceğini bile bile bekledim şimdi ise döneceğini bildiğim halde niye beklemiyim ki ölene kadar beklerim yeter ki uyansın.

(Cenk)
Suada'yı kaç kere aradığım halde açmıyor ,bende evi aradım ama kadın bana çocukların kaçırıldığını ve Suada 'nın Yiğit diye biriyle konuştuğunu söyledi.Sanırım Yiğit denen o pislik çocukları kaçırmış ve Suada'da yanına gitmiş .Birde şu Yiğit beyi arayalım.
-Ooo Yiğit bey nasılsınız?
-…………
-Ben Cenk Suada'dan duymuşsundur,Suada ve çocuklar nerde?
-……………
-Ne diyon lan sen hangi hastane?
Allah kahretmesin neden hep bu kızın başına bi şey gelir ki tamda hayatını yavaş yavaş düzene sokarken .Hemen babamı aradım ,hem konuşuyor hem de arabayka hastaneye gidiyordum.Hastaneye gelip Suada'yı sordum yoğun bakım odasındaymış .Demek durumu okadar kötü odaya yaklaştığımda kapının yanında Yiğit'i gördüm direk üstüne yürüdüm ve yumuruklamaya başladım o sırada güvenlik gelip bizi ayırdı.
-Sen Suada'ya şüjret ona seni öldürmeyeceğime dair söz verdim yoksa ölmüştün.
-Sen kimsin oğlum bu vesaret nerden geliyor?
-Ben şuan orda yatan kızız ikiziyim. Ya öyle kalırsın .
Doktorun odasına gidip Suada'nın durumunu sordum,benim güzel kardeşim komadaymış ama benim kardeşim güçlüdür bizi bırakmaz elbet uynacak.

8 Sene Sonra
(Suada)
Çok yorgunum ama gözümü açmak istiyordum elimde bir ağırlık vardı kafamı kaldırıp baktım bu Yiğit ama yaşlanmış biraz çocuklarım nerde peki?
-Yiğit...Yiğit
-suada...iyimisin ?bekle doktoru çağırıyorum.
-Suada hanım beni duyabiliyormusunuz?
Evet demek istiyordum ama çok uykum vardı ve uyudum.

(Yiğit)
8yıldır Suada'nın uyanmasını bekliyoruz çocuklarımız kocaman olmuş 14yaşındalar Suada uyandığında çocuklarının nasıl büyüdüğünü görsün diye fotoğraf ve videolar çekiyordum gözlerimi kapatmış bunları düşünürdek Suad'nın bana Yiğit dediğini duydum herhalde bana öyle gelmiştir diye bakmadım ikinci defa seslenince gözlerimi açtım aman Allah'ım uysnmış.
-Suada....iyimisin?bekle doktoru çağırıyorum.
-Suada hanım beni duyuyormusunuz?
Doktor Suada'ya soru soruyordu ama Suada gözlerini kapattı.Hayır bir şey olmamıştır değilmi ?
-Doktor ,Suada nesden yine gözlerii kapattı? Bir şeyi yok değilmi.
-Merak etmeyin yorgun olduğu için. Suada hanım hayati tehlikeyi atlattı yorgunluğu üstünden atınca yine uyanır.   Deyip çıktı en iyisi ailesine haber vermek.
-Alo ,Cenk  Suada uyandı.
-…………
-Yorgun olduğu için geri uyudu ,yorgunluğu üstünden atınca uyanacakmış.
-…………
- En geç yarın uyanır çocukları yarın sen getirirsin deyilmi?
-.….........
Sonunda Suad'ma kavuşacağım uyanıp biraz iyleşsin basıcam nikahı, benden ayrılabilecekmi bakalım.Gidip kendime çeki düzen vermeliyim Suad beni böyle görmemeli.

(Suada)
Yorgunluğu üzerimden atmış durumdayım gözlerimi açtığımda tüm kadro önümdeydi ama yaşlanmış durumdalar ben ne zamandır uyuyorum? Hepsi gözümün içine bakmış bir şey söylememi bekliyor.S9yleyeyim o zaman bu durumda bile şaka yapıcam.
-Ben kimim?neden burdayım? Siz kimsiniz?
Hepsi ağzını kocaman açmış bana bakıyorlar.
-Sadece şaka yaptım gelin buraya hepinizi çok özledim.
Çocuklar -Anne seni çok özledik deyip sarıldılar bende onlara onardan sonra canım abilerim -Prenses özlettin kendini deyip sarıldı sonra Mert -Ponçik bizi çok korkuttun deyip sarıldı ve ayrıldı sadece Yiğit ve Egemen kaldı Egemen beni fazla tanımadığından olsa gerek sarılmadı Mert Egemen'in kulağına bir şey söylediten sonra gelip sarıldı ben Yiğit'e Yiğit bana bakıyordum bakışamızı bölen çocukların söylediği şeydi
-Hadi baba annemize sarılmayacakmısın?
Yiğit bana sarıldı bende ona o kadar özlemişim ki kokusu hala aynı yine sarılmamızı abilerimin öksürmesi böldü.
-Bana bir ayna verirmisiniz. Dediğimde güzel kızım Ayza çantası dan çıkarıp verdi.Ne ben kaç yıdır uyudum .
-Ben kaç aydır uyuyorum?     Cevap veren Yiğit'ti
-8yıldır uyuyorsun ama hala güzelsin.
-Yaa ne demezsin.😒

Bi Kaç Gün Sonra
Bugün hastaneden çıkış yaptım eve doğru gidiyoruz be de yolun uzunluğu nedeniyle kafamı cama dayadım ve uyumaya çalıştım  ve başardım.Uyandığımda Yiğit beni kuçağında eve taşıyordu uyandığımı görünce bana gülümsedi.
-Yiğit beni bırakabilirsin.
-Kapının yanına gelelim bırakırım.
Bi şey demedim ,kapının önüne geldiğimizde beni bıraktı anahtarı çıkarıp kapıyı açtı,bi dakka ya anahtarın onda ne işi var neyse sonra sorarım içeriye girdiğimde konfitiler patladı🎉🎉 çocukların elinde bir pankar ve üzerinde benimle evlenirmisin? yazıyordu.Yiğit önümde diz çöktü ,cebinden kutu çıkarttı ve şu kelimeler ağzından döküldü.
-Her sabah uyanınca seni yanımda görmek istiyorum.Geceleri uykumuz kaçınca aynı tavanı izlemek istiyorum.Benimle evlenip mutlu bir yuva kurmaya ne dersin?💍
Evet demek istiyorum ya beni yine üzerse diye de geciriyorum içimden ama beni bunca yıl beklemiş biri beni kesin seviyordur.Eğer bu işte abimler ve babam varsa onlar da bu evliliği istiyor madem itiraz eden yok bende kaqbul ediyorum.
-Hayır. Dediğimde üzüldü ama bi dur devamını getireyim değilmi.
-Yani hayır deyip bu güzel insanları üzmeyeceğime göre koca bir eveeeeet.
Bunu söylediğim de Yiğit yüzüğü parmağıma takıp beni dudağımdan öptü.Tabi ben de hemen çekildim sonuçta aile var.Kulağıma eğilip şunları söyledi.
-Bunca yılın acısını evlendikten sonra çıkartırım.
Ben de biraz tırsmadım değil.

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin