BEBEK

121 6 0
                                    

4HAFTA SONRA

(Suada)
Midemin bulanmasıyla  yataktan kalktım ve lavaboya gitmek için koştum ben içimdekileri çıkarırken zil çaldı eli i yüzümü yıkayıp aşağı iniyordum gözüm saate takıldığında öğlen 1 olduğunu gördüm kapıyı açtığımda kapıda bir adet yıkılmısş Cenk beklemiyordum.
-Cenk bu ne hal?Gir içeri.
Deyip onu içeriyo çektim koltuğa geçip oturdu gidip su getirdim.
-Cenk eğer anlatmak istersen dinlerim.

(Cenk)
Annem ve babamion gerçek anne ve babam olmadığını öğrenince Su'ya gitmek istedim. Nedenini bilmiyorum kendimi onun yanında iyi hissediyorum.
-Su,anne ve baba dediklerim insanlar gerçek anne ve babam değilmiş.
Bunu söylerken önce şaşırdı sonra yanıma gelip bana sarıldı bana biraz daha sarılsa her şeyi unutacaktım.Birden ayağa kalkıp yukarıya koştu peşinden kalkıp yanına gittim sanırım midesi bulanıyor üşütmüş olmalı.Kapıyı açıp çıktı yüzü beyazlamıstı .
-Su iyi gözükmüyorsun hastaneye gidelim. Dedim baş8nı tamam anlamında salladı üstünü değiştirmesi için odadan çıktım .Bir süre sonra oda geldi ve arabaya bindik.

(Suada)
Cenk'in iyi olması için benim bir şeyler yapmam gerekirken o bunu yapıyor.Hastaneye geldik bayan doktor bana bir kaç soru sordu en son sorduğu soruyla öylece kaldım.Bana
-Hamile olma olasılığın varmı.Dedi ben ne cevap vermem gerektiğini bilmiyordum ama Cenk'in burda olması bana güc veriyordu .
-Evet ,olabilir deyince Cenk çok saşırmış bir haldeydi sonra anlatırım dedim kafasını salladı.Doktor bana uzanmamı söyledi ultrasonla karnıma baktı bana ve Cenk'e bakıp tebrik ederim ikiz cocuklarınız olacak dedi.Benim şaşırdığım kadar Cenk'te şaşırmıtı.Hastaneden cıkıp eve geldik sanırım artık gerçekleri anlatmalım.

(Cenk)
Hastanede öğrendiğim şeyle çok şaşırdım.Ama bu çocuklar kimden en çok bunu merak ediyorum.
-Evet Su seni dinliyorum.

(Suada)
-Cenk,otur ve lütfen sözümü kesmeden beni dinle .Be buraya gelmeden önce çok kötü şeyler yasadım.Bir çok kez kaçırıldım ölümden döndüm. Babamın ortağı beni bir çok kez kurtardı ve bana aşık olmuş ben de bunu bilmeden ona aşık oldum ,oda beni sevdiği için kaçırmıştı bunu ona söyleyecekken eve sahroş geldi ve istemeden bana sahip oldu ben de buraya geldim ve beni öldü biliyorlar babam hariç bu yüzden ad8mı değiştirdim ve burdayım.
Ağlamaya başladım bu sefer o beni teselli ediyordu.Ben de onun ailesi için ona yardım edeceğim.Hakkındaki her şeyi mail yoluyla babama gönderdim o onları bulabilir.

Bebek için doktora gidip geliyordum.tam 23haftalık olmuştu ve tam görüntülerini göruyorum ve biri ve biri kız bebeklerim var.Ama sanırım babasız büyüyecekler bu beni üzmüş olsa da babaları bunu haketti.Ağlıyordum bu düşünceler yüzünden hemde hormonlardan ol alı.

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin