KÖTÜ BİR GECE

97 5 0
                                    

Medyada Mert,Suada,Yigit var temsili
(Suada)
Yiğit'le konuşmak için onu bekliyordum saat epey geç olmuştu.Koltukta uykuyla savaşıyordum ama uyumuşum kapı sesiyle kendime geldim Yiğit baya içmiş bir şekilde karşımdaydı.

(Yiğit)
Mert'le suada'yı öyle görünce Suada'ya kızdım.  Neden bana da bir şans vermiyor ki? neden benden nefret eiyor? Hep bunlarla kafam meşguldü. Kiç bir şey düşünmek istemiyordum ve içiyordum baya içtikten sonra eve geçtim. Suada karşımda'ydı belki de ona söyleyeceklerim aklıma gelmeyecekti.
-ooo Suad hanım uyumamışmı.

(Suada)
-Seni bekledim,konuşacaklarımız var.

(Yiğit)
-Beni bekledin öylemi ,buna ananmamı bekleme. Benden nefret eden kadın benim için endişelenip beni beklemiş hı .Hiç inandırıcı helmedi.Mert nerde senin onu. Yannında olman gerekmiyormu? Yoksa evde değilmi? Kesin onu bekliyorsun.

(Suada)
Söyledikleri canımı yakıyordu bu adamı ben mi bu hale getirdim.
-Yiğit sen sarhoşsun ne dediğini bilmiyorsun. Yarın sakin kafayla konuşuruz hadi odana git.

(Yiğit)
-Sen de yanımda olacakmısın peki?

(Suada)
-Hadi seni odana götüreyim. Gel bana yaslan.
Onu odasına çıkarıp yatağa götürdüm. Oturur vaziyeti aldı bene yanına oturdum.
-Şimdi yat ve sabaha ayık kafayla konuşuruz.
Tam kalkacakken elimden tuttu eliyle afamı ona bakmam için çevirdi. Yaklaştı öpecekti kesin bende hemen ayağa fırladım şuan olmazdı sarhoştu ve ben ilk öpücüğümü yarın neler olduğunu hatırlamayacak bi adama veremezdim. Galiba onu sevmediğim için böyle bir şey yaptığımı sandı ki gözleri alev alıyordu.Ayağa kalktı ve üstüme gelmeye başladı ilk defa birinden bu derece korkuyorum ama hem kendim hem e onun için çünkü yarın hem o hem de ben üzülebilirdik ondan kaçacakken o beni çoktan yakaladı.     Ve bana
-Benim olcağını söyledim ister güzellikle ister zorla.
O zaman anladım biz bir daha biz olamayacaktık.Ve düşündüğüm şey oldu.O benden ben istemeden ilklerimi aldı.Daha fazla burada duramazdım Yiğot yatarken evden kaçtım bunu Yiğit'in bana aş8k olduğunu ögrendiğim an yapmalıydım.Suan evime gidiyordum ben babamın yüzüne nasıl bakacaktım. Bahçe kapısına geldiğimde babamın adamı Yusuf abi koşarak yanıma geldi o bana sarılïnca ben de ona sarıldım.Beni babamın yanına getirdi.Babam kızım deyip bana sarıldı öyle bir sarıldıki sanki yıllarca ayrı kalmış gibi.     Babam beni soru yamuruna tuttmuştu bense ona acı gerçeği söyledim.
-Baba senin küçük kızın yok artık ,senin küçük kızın üçüncü kez öldü.
Babam alamamış göLerle bana baktı.

(Çağdaş)
-Ne diyorun kızım.

(Suada)
Ona olanları anlattïm gidip Yiğiti öldürecekti Mert için izin bermedim onun abisinden başka kimsesi yoktu.Yiğit sabah uyanınca pişman olacak ama ben burada olmayacağım.
Durmadan ağlıyordum ilk defa aşık olmuştum ilk defa birine güvendim ama sonuç göz yaşı.

(Yiğit)
-Sabah uyansığımda başım çatlıyordu etrafa bakmada hemen duşa girdim çıktığımda yatakta kan vardï yoksa dün Suada'ya kötü bir şey mi yaptım?Suada deyip odaları arıyordum.Mert 'i aradım oda bana bilmediğini ve dün benimle konuşmak için onu evden gönderdiğini söyledi.Tekrar yatak odasına cıktı ben bu kağıdı niye görmedim ki gidip açtım okudukarımla donup kaldım ben bunu nasıl yaparım kapı sesini duydum karşımda Mert anlamamış gözlerle bakıtordu arkama baktı sanırım kanı gördü ve yanıma geldi.

(Mert)
-Abim Suada'nın ev de olmadığını söyleyincehızlïva eve gittim evin yakınında bir yerdeydim zaaten eve girip abimi odasıma çıktım gördüklerimle soka ugraım yatakta kan ve abimin elinde bir kağıt gidip elinden aldım okuduklarımla beraber abime bir tane geçirdim ve evden cıktım belki babasına gitmiştir diye oraya gittim gitmez olaydım babası bana onun bir trafik kazası geçirdiğini be öldüğünü söyledi inanmazsam haberlere bakmamı da evet gerçekten ölmüş yrre yıkıldım eve tekrar gittim abim dışarı çıkıyordu bir tane daha geçirdim bir tame daha ve bir tane daha bu sırada da ağlıyordum.

(Yiğit)
-Lan yeter,tamam anladık suçluyum vurma ben üzülmüyormuyum?Ama onu bulucam ve evleneceğiz.
Sarhoştu bunun arkasına saklanamam ama onu bulup evleneceğim bunu en beşta yapmalıydım.Mert'in. Dedikleriyle yıkıldım.

(Mert)
-Bulursan evlenirsin,o öldü senin yüzünden kaza yapmïş be ölmüş.
Abim ilk başlarda inanmamaya çalıştı ama ağlıyorsu benden fazlla acı çekiyordu bunu görebiliyordum.

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin